Звездни Компромати - Септември'23

• 302 286
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 370
"но една нощ започнала да й звъни жена, която му била годеница. Бавна не вдигнала. .."
Хъм, как пък е разбрала, че е любовницата, след като не е вдигнала?
За да разпознае номера, значи е говорила с нея преди това. Иии в тези разговори ми е бедна фантазията какво са си говорили хихи. Любопитно
Тази е едно много глупаво момиче … тъкмо се беше поскрила, телевизионните й изяви така или иначе бяха мъка !!

# 2 371
"но една нощ започнала да й звъни жена, която му била годеница. Бавна не вдигнала. .."
За да разпознае номера, значи е говорила с нея преди това. Иии в тези разговори ми е бедна фантазията какво са си говорили хихи. Любопитно
Пуснала номерът във Вайбър, пратила профилната снимка на позната и така разбрала.... Нимоа...

# 2 372
Пуснала номерът във Вайбър, пратила профилната снимка на позната и така разбрала.... Нимоа...

И аз. Лошу мий.
Тя няма разплитане тая драма.
В крайна сметка, взеха ли я някъде на работа? Този размах на мисълта и действието не трябва да остава в инстаграм и тик ток.

# 2 373
  • Viena
Нещо,нищо не разбрах. 😆😆😆

# 2 374
Анджелина за Vogue. Прекрасна е.
Скрит текст:
, , , ,

# 2 375
Пък пуснала снимката в инстаграм с въпрос някой познава ли тази жена. 😂😂 Когато й отговорили коя е, тя я “гугълнала” 😅 и разбрала чия годеница е и навързала нещата. 🤣🤣🤣 Все едно слушам някоя 15 годишна неориентирана девойка. И 20 пъти написала гаджето ми, рабрахме, че таткото и гаджето не са случайни. Иначе Банда щеше да види предаване само в мечтите си. А и ми направи впечатление, че казва, че тя много се била трудила, за да заслужи това предаване. 🤣🤣🤣 Като ги гледам как се трудят на Гала панелистите, живи да ги ожалиш, а Банда я бяха махнали от панела доколкото помня, бяха й оставили рубрика в края на предаването за която не винаги оставаше време.

# 2 376
  • гр.Пловдив
Заглавие в клюкарски сайт: ПЪРВИ ГОРЕЩИ СНИМКИ: Златка Райкова се ожени за Карен Хачатрян, бомбите й за малко да отидат при попа

😂😂😂😂😂

Не е лъжа Smiling Imp

# 2 377
Този Бандаж, защо си мисли, че някоя би ревнувала от нея ?
Не й отговорил човекът … Ами тя развяла снимката на жена му из цялото нет пространство с мега тъп въпрос, после чака някой да й върне обратна връзка.
Много е досадна, лепкава, като размазана на маратонката ми дъвка.

# 2 378
Много ми хареса обяснението на Ирина. Може би защото съм бивша алкохоличка 😀  и да - замаскирва ги. Не бих могла да използвам по-точна дума.
Замаскирва,това като го чуя 😂😂😂
Същото е и с младоженек
Правилно е да се пише замаскирам,замаскира

# 2 379
  • Glasgow
А тя как е решила, че жената и звъни по кофти повод и от ревност. Че чак пък можело да внесат смут в нейните лични отношения, защо...от пропуснато обаждане от жена🤔🙄

# 2 380
Що се занимаваме с тая филмарка?
Я дайте нещо по-интересно Stuck Out Tongue Winking Eye
Плачков от коя партия ще участва на предстоящите избори?
Щото все ми се струва, че и на тия избори ще се включи с някоя нова партия Joy

# 2 381
  • Враца
Що се занимаваме с тая филмарка?
Я дайте нещо по-интересно Stuck Out Tongue Winking Eye
Плачков от коя партия ще участва на предстоящите избори?
Щото все ми се струва, че и на тия избори ще се включи с някоя нова партия Joy

Ъъъ, нови май няма, а от старите не остана коя. Ще  повтаря сигурно. За сега. После може и да потретва...

# 2 382
Банда се чуди какви простотии да измисля, за да е популярна в Инстаграм.
Жената на продуцента най-вероятно не е луда, а просто на Банда ѝ липсва професионализъм и делово поведение и си представям как се е лигавила в лолитския си стил пред въпросния продуцент, на когото "симпатизирала" и какви истории е забъркала, защото на глезенето момиче на тати и гадже всичко е позволено. Хората са я разбрали колко не е на център и явно са решили да не правят проект с нея.
На нас защо не ни звънят жените на колегите по нощите? Ааа, сигурно, защото ние сме глигани в анцузи, а Бандата е секс символ и все буди завист горкото момиче... Красотата и акъла са ѝ най-големия порок.

# 2 383
Заинтригувахте ме с Банда-Банда в темата, та й чекнах профила. Satisfied Освен, че не ми се струва да е мръднала на йота откакто последно го гледах (преди три-четири години), се зачудих тя така ли се излага в социалните мрежи? То драми, то чудеса! Мноого е свалила и нивото на изказа, преди по-грамотно пишеше, сега съвсем го е подкарала през просото.

Пикантерията от последното стори е, че въпросната двойка продуценти, за които се чудел даже кандидат-кмет на София кои са, не били Маги и Кремена. Тя леко направила драма, но то, защото е Зодия Овен, да не си помислите нещо друго. Satisfied Ох, не знам кой го беше излъгал това момиче, че за да си водеща в ефир не се изисква нещо повече от визия, но много лоша услуга й беше направил, на нас, зрителите, още повече. По спомени от "На Кафе" тя не беше в състояние едно изречение да построи без родилни мъки, тих ужас да я слуша човек. А сега към собствено предаване се била прицелила, Боже помилуй!

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 09:41 от Gina Marini 740714

# 2 384
Хич не ми харесват хора като Банда, които си мислят че светът се върти около тях и всички трябва да мислят за нея, гаджето й и как ще им се отрази едно позвъняване, което дори не е прието. Голяма работа, да се беше престорила че е грешка и да попита в определен момент. Съобщенията към продуцента след това бяха неадекватни. Дипломация трябва в работните отношения.
Красива Анджелина. Heart

Общи условия

Активация на акаунт