Звездни Компромати - Септември'23

• 301 953
  • 2 720
  •   1
Отговори
# 2 610
Ама на Златка цената едва ли е била 1000 лв. 🤭

# 2 611
И аз бях чела, че нейното семейство не е много ок с този брак. Адвокат с актьор. Склонна съм да вярвам, близо 2г прекарах с хора с арабски корени, там е доктор, инженер, адвокат. Актьор=циркаджия.

Simple Smile
Ще трябва да стане президент, за да преглътнат значи.

# 2 612
Деян Донков е много харизматичен на живо, камерата не може да предаде това. Гледайте го в “Калигула” и “Хъшове”. Колкото до Радина, те са си щастливи заедно, я тя има само позитиви за кариерата си, благодарение на връзката си с Донков, не я жалете толкова.

# 2 613
Ама на Златка цената едва ли е била 1000 лв. 🤭

Е вероятно за нея е безплатно срещу реклама, както при всеки инфлуенсър.

# 2 614
  • Glasgow
За президент ли го гласят Клуни, споменавало се е тук, че го чака кариера в политиката.
Софи Търнър е представила писмо, написано от бившия и мъж в съда, за да докаже, че те са имали план да живеят в Англия и децата да учат там. Писал е до собственик на къща, която са искали да купят и защо те са идеалните купувачи.

# 2 615
Тук някой пита по какви случаи работела Амал Клуни, един вид никакъв адвокат не е. Извинявайте, но това изобщо не е вярно. Амал специализира защита на човешките права и международно наказателно право, които са много елитни специалности. Присъства в класациите Legal 500 и Chambers and Partners, като клиенти дават за нея изключително високи отзиви. Била е адвокат по дело срещу членове на ИДИЛ, обвинени в геноцид. Представлявала е държавата Армения по друго дело. Представлявала е жертви на геноцид в Судан пред Международния наказателен съд в Дарфур. Представлявала е политически затворници, представлявала е Кофи Анан, съветник е към ООН.  Работила е към трибуналите за престъпленията в бивша Югославия и Ливан. Чете лекции като гост в Университета в Колумбия.

Та може човек да я харесва или не, естествено, но да се подлага нейната експертиза под въпрос е просто смешно.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 11:40 от Beauty queen

# 2 616
Аз не разбирам как цял форум жени твърди, че Донков е насилник, а нито една от приятелките му и бивши жени не потвърди това твърдение. Дори напротив, до ден днешен са запазили добри отношения.

Тото е празнувал РД на сина си. За миг си помислих, че снимката е с печено прасенце. Оказа се торта динозавър
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 10:40 от Dress as Princess

# 2 617
За президент ли го гласят Клуни, споменавало се е тук, че го чака кариера в политиката.
,, ,

Те американските актьори много, обичат да стават политици.

# 2 618
  • Glasgow
Аз не разбирам как цял форум жени твърди, че Донков е насилник, а нито една от приятелките му и бивши жени не потвърди това твърдение. Дори напротив, до ден днешен са запазили добри отношения.
е как, Радина е подавала сигнали, преди децата това. И Рут Колева потвърди, баща и (на Радина) май също. В периода на Къртицата.

# 2 619
Донков кога е бил с Рут Колева?

# 2 620
  • Glasgow
Не е бил, тя е приятелка на Радина и бяха заедно в риалити, където имаше ексцесии.

# 2 621
  • София
Заради участието им в Къртицата, отношенията им бяха покъртителни. Те сами го признаха, той каза, че не я е пребивал, само шамари и я хващал за косата, не било бой това. Брат ѝ тогава каза, че е подавала жалби в полицията, ако помня правилно.

# 2 622
  • Glasgow
И след Къртицата си бяха пуснали едно видео уж арт, за да обяснят отношенията си -гониха се, дърпаха се, блъскаха се и после се обичат🤷🏻‍♀️

# 2 623
А Иван и Андрей дали не съм им платили добри пари на Радина и Деян за рейтинг? И по-долни неща са правили за да имат интерес (по това време)

Много ми е creepy това със снимките на децата. Като не искаш да ги показваш, не ги снимаш изобщо. Ама то, не може хем така, хем пари от рекламки да има

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 10:58 от Little heart

# 2 624
,, ,

Те американските актьори много, обичат да стават политици.
Интересното е че, те вече 9 години са женени, а Клуни не се е кандидатирал за никакъв политически пост до сега.
Направо за президент ли ще скочи? Не би ли трябвало да я започва вече тази политическа кариера?!? Самият той е вече на 62г.

Общи условия

Активация на акаунт