Първокласници 2024/2025

• 32 064
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Моят много се вълнува.Казва още малко да си поеме дъх,че почва училищвто покрай големите.От два месеца е в почивка и чака с нетърпение. Иначе ходи да го разглежда отвътре като взимахме документи. Тази седмица ще купуваме раница, помагала.15 Септември винаги ми е бил любим, да видя приятелите, учителите.Дано да попаднем в хубав клас

# 226
Моето момче не е ходило на градина през лятото.Ваканцията му се отрази добре.Сега ще видим как ще се справи и с ранното ставане.Като цяло и на градина не ходеше с желание, основно заради едната си учителка.Надявам се сега да случим на спокойни,уравновесени педагози.

# 227
Моята дъщеря пак е на градина след края на лятото. Харесва ѝ там, сама поиска, доста от децата от групата ѝ също ще ходят до края на другата седмица. И на мен ми е голяма въпросителна как ще успява да става всеки ден навреме за училището... много е поспалива и бавна сутрин.

# 228
Моята първокласничка с нетърпение очаква,  първия учебен ден. Вчера се радваше, че вече било Септември и училището идвало.
Ще видим като започне,  докога ще  е мераклийка!

# 229
Моята първокласничка много се вълнува и няма търпение да тръгне на училище. Дано етнусиазмът й не я напусну много бързо. Цяло лято си е вкъщи и вече даже й е скучно. Брой дните, отбелязва си ги на каландара 😆
Ние ще приключим лятната ваканция с море, така че ще разсеем напрежението за малко.

# 230
  • София
Аз днес ходих за бележка за запусване в 1 клас. Случайно и с класната се запознах.

# 231
Нашият си ходи повечето лято на градина. Тази му е последната седмица. Няма кой да го гледа цяло лято и решихме да ползваме на макс безплатната опция с градината, а и той се кефеше.

# 232
  • София
Моята се вълнува много. Леко е притеснена, защото ще учи в съседен квартал и не познава никой. Днес ми се обади и класната, при която е разпределена, за да ни покани на родителската среща. Ние ще я пропуснем, защото сме на море, но я предупредихме.
Аз пък имам друго питане - на какви букети ще заложите? Изобщо не съм фен на рязаните цветя, защото умират за няколко дни и отиват в кофата. Обмислям букет с бонбони Thinking

# 233
  • Пловдив
Аз лично ще купя три букета, за класната, за госпожата от занималнята и за госпожата, която ни беше от подготвителната група.
Нямам скрупули за рязания цвят, те така или иначе цъфтят и после прецъфтяват независимо дали някой ще ги откъсне или не.

# 234
  • София
Не подарявам цветя.

# 235
И моят син няма търпение за училище, дано се запази интереса му и занапред Sunglasses
Нашата родителска среща е довечера.

# 236
Моето момче ще подари букет от свещи. Така хем мирише дълго, ако се остави настрани, хем може да се палят и влиза в употреба. Нещо такова:
Скрит текст:

# 237
  • В средата на времето
Много интересна идея! Не знае, че има такива.Simple Smile

# 238
За моят първолак миналата година бяха вълненията, защото беше ПУК в училище, та тази година всичко му е познато и не се вълнува толкова много.
Миналата година по идея в интернет си играх и правих "учителски" букет, нещо подобно като цветята бяха рози от Лидл и ръчно правена картичка.
Скрит текст:

Тази година още не съм мислила, имаме доста идейни майки в класа и очаквам предложения за общ букет или някакъв подарък за спомен.

# 239
Дъщеря ми е емоционална, но не говори за училище. Като стане дума, все казва, че ще ѝ липсва градината. Тя през лятото почти не  ходеше на градина, но сега аз започнах работа и ще походи две седмици.
Аз съм учител, макар и тази година да ми е първа извън системата, но много цветя съм получавала и наистина предпочитах бонбони. Саксиите подарявах на майка ми. Та сигурно и аз ще заложа на хубави бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт