💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 084
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 1 260
Това не е ли капитанската игра … отново ?!
Тя е. Още снощи в промото я дадоха.

Сняг, стана това, че се оказах права - номинираха Момчил и Тунката Пъзела.
Сега и за амазонките вероятно ще се окажа права. Предвидими до скука Тупаревци и Тушевци.
Еее, то пък толкова икономии … явно бюджета е заминал за хонорар на водещите Sad
И какъв е смисълът на тази игра, да оправдаят появата на храна при Изгубените ли ?

# 1 261
Сурови пържоли и топъл хляб,чудно!

# 1 262
  • Някъде в Матрицата
Стискам палчета и на тримата, да се върнат при останалите с пълни ръце.

# 1 263
  • European Union
Не разбирам защо се възмущавате от номинацията на Момчил. Според вас жените трябваше да номинират Туньо и вторият номиниран да зависи от неговия глас. И да рискуват да е някоя от тях, само за да угодят на бг-мамите.

# 1 264
Какво е условието, за да спечелят храната?

# 1 265
Сигурни ли сме, че леля Вили и Джаферович са двама различни човека? Joy

# 1 266
Не разбирам защо се възмущавате от номинацията на Момчил. Според вас жените трябваше да номинират Туньо и вторият номиниран да зависи от неговия глас. И да рискуват да е някоя от тях, само за да угодят на бг-мамите.
Да

# 1 267
Хъм да, това бяха двата варианта - Туньо и Момчил или Туньо и Валенитна. Разбирам че Дунев не гласувал срещу Валентина. Или може би тя е привлякла Вальо и Моника?
Тъпо е, това наистина прави нещата ясни - жълтите губят, следва силова игра и една от тях пада.
Joy Няма Валентина.
Има Виолета. На която ти заложи, че ще е номинирана с Туньо.
Вальо се оказа железен, но Моника беше достатъчна.

Готов съм пари да заложа, че ще гледаме дълго време Момчил и Виолета в едно племе. Тя на всяка цена ще се опита да го очерни и ще му изпише веждите. Ще стане любимец на зрителите и накрая ще спечели някакъв мъж или жена дето е минала между капките, защото това гледаме вече 5 сезона Grinning

Склонна съм да се съглася почти на 100% с теб. Вече го и написах.

Не съм "заложил", но да - изказах предположение, че ще е с Туньо. Засега половината ми предположение се оказа правилно.
На половината играчи не им знам имената, и не ми е важно. Това не са ми някакви приятели или колеги. Всеки ме разбра. От червените (за мен те винаги ще са си прабългарите) не знам името на ни един. А има един Гатю, да.
от жълтите знам  Цвети, Оряшкова, Ива, Викито и Ситнилска (на последната не ѝ знам името.)

# 1 268
И тримата загубени много ги харесвам, ама най-много Мишо ми  допада. Много свястно момче ми изглежда. А дано си спечелят "манджа".😁

# 1 269
Аз не виждам какъв е проблемът да не харесваш някого и това да е причината за номинация.

Монтажът е скандален, всичко, което се обсъжда ние не сме го видели и имаме от трети хора предадени ситуации. Миналата година поне се виждаха и скандали, и поводите.

# 1 270
  • Буркина Фасо
някой да вижда часовника с времето?
продукцията ако реши тия може и да спечелят.

# 1 271
И като чуя някоя жена да ми говори на " Квo стаа бе брат" и ми иде да повърна Expressionless

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 21:54 от *Аня*

# 1 272
Предлагам всички изгубени ,да влязат в играта , а баба злобил -вън

# 1 273
Не знам какъв е този кеф по Момчил. И той, и брат му активират отрицателни реакции в женската ми интуиция. Както беше и Филип предния сезон.
Сега като гледах Дени - по-обрана е, но определено е дъщеря на майка си, ама про макс. 😀

Ти сега ли се регистрира за да поплюеш по "женомразците" Филип и Момчил.Smile

Жени да не си ти ? Или пък Вилиту ? Grinning

Жени я нехаресвах дори повече от Филип. Виолета… виждам защо хората намират прилики но уважавам нейните постижения доста повече, най-малкото не се е прославила основно като си е снимала пеперудката за игриви издания. Всички мъже около мен с това я помниха. Тази е имала смелостта да започне от нулата отвъд океан за да даде по-добър живот на малката си дъщеричка.
Но откровено не разбирам симпатиите към този вид мъже, съжалявам. 😀 Перковщината ми бие на кухо, колкото и физически да са подготвени.

# 1 274
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Какво е условието, за да спечелят храната?
Един от тях да успее да завърши играта за 53 минути - времето, за което Дунев я взе.

някой да вижда часовника с времето?
продукцията ако реши тия може и да спечелят.

Бонго, знаеш отлично, че тази продукция часовник не ползва. Joy

Общи условия

Активация на акаунт