Юлски Бебета 2023 - Тема 2

• 23 354
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не съм чистила от 7я месец като хората, смогвам да пусна робота 2 пъти в седмицата най-много, на каката нещата са навсякъде и нямам времето да вдигна всичко и да го пусна, за нейните стаи пък да не казвам от кога не са чистени качествено . Баните и тях веднъж в седмицата, спалнята по-често не че не е и там като Лисицата с опашката. Имам чувството че не излизам от кухнята , кон стоп има нещо да доизмия, миялната нон стоп работи , както и фурната, а за пералнята и сушилнята няма да казвам какъв километраж въртят . Крепи ме мисълта че имам 2 момичета и някога ще започнат да ми помагат. Каката за сега вади съдовете от съдомиялната и вдига масата .

# 136
  • Варна
Чистя когато и както мога. ММ се оправя вечер със съдомиялна, плот и мивка, аз постоянно въртя перални, прахосмукачка пускам отвреме навреме, на бебето му харесва. С робота не ми се занимава, че трябва постоянно да му разчиствам пода от столове, обувки в коридора, кабели..а в на баткото стаята и от лего. Баните и пода ги мия когато сваря.

# 137
Аз чистя когато и по колкото мога. Включвам редовно и мъжа ми, не съм длъжна да се оправям с всичко сама и постоянно да съм изнервена и уморена. Спя точно като в рекламата - когато бебето спи. Не съм от тези дето, докато спи бебето ще се хванат веднага да чистят и тн. Чисто и подредено е, изоставам винаги с гладенето, но не го приемам като голям проблем. Готвенето също не ми е приоритет 🤣

# 138
  • Варна
Изобщо не гладя аз. Само някви критични неща като ризи.

# 139
Изобщо не гладя аз. Само някви критични неща като ризи.

Аз само дрешките на бебето.

# 140
Много сте дейни. Аз само се оправям с пералнята. Готвене и чистене са за ММ.
Време за гладене няма.
Да се нахранени детето и котката и всичко е наред:)

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 18:55 от Мinerva О.

# 141
Явно всички се оправяме както можем и горе-долу по един и същ начин. 😊

# 142
  • София
За гладене и аз само дрехите на бебето, честно казано от всичко най ме натоварва готвенето, но за съжаление не мога да харесам готвено отвън, а и много малко карат до нашия квартал . Не обичам да готвя но обичам вкусна храна и се научих, а за детето не мога да се пречупя още да й давам отвън, освен дюнер и то от едно определено място.  Дейни ама скапани

# 143
  • Варна
Ние сме много претенциозни откъм храна и много рядко ядем навън. И бебешки дрехи не гладя, не виждам смисъл. Една приятелка роди в Ирландия и ми каза, че там не са чували да трябва да се гладят детски дрешки. Оцелели са някак си като народ и на това разчитам и аз 😀

# 144
Аз гладя, ако са измачкани. Иначе с тия прахове и перални няма шанс да са мръсни Grinning

# 145
  • София
Спирам да гладя , каката едва я изчаках да направи 3м и спрях, тази по-рано , егати и хамалогоята 🤣

# 146
Аз също не гладя. Единствено съм изгладила първите дрешки за родилното. Оттам нататък всичко го прекарвам през сушилнята. Нямам време и за гладене. С чистенето се оправя таткото. Ако остане време разтребвам и аз някои неща. С готвенето май се редуваме. А като включим и разходките навън грам време няма за нищо. Вечер съм като прегазена от влак. Добре че малката спи цяла нощ.

И да ви питам вие будите ли все още малките за нощно ядене. Моята като заспи към 10-11 вечерта и понякога откарва до 6-7 сутринта. И съм в чуденка да я оставям да си спи или да я будя на 4 часа , за да яде. Вие как процедирате?

# 147
  • София
Откакто мина първия месец не я будя за нищо на света, няма вариант !

# 148
През нощта вече не се буди сама, нито аз я будя. Като заспи в 22ч00-23ч00. сутрин се събужда към 06ч00. Имали сме случаи и в 07ч00, но рядко.

Аз също не гладя. Единствено съм изгладила първите дрешки за родилното. Оттам нататък всичко го прекарвам през сушилнята. Нямам време и за гладене. С чистенето се оправя таткото. Ако остане време разтребвам и аз някои неща. С готвенето май се редуваме. А като включим и разходките навън грам време няма за нищо. Вечер съм като прегазена от влак. Добре че малката спи цяла нощ.

И да ви питам вие будите ли все още малките за нощно ядене. Моята като заспи към 10-11 вечерта и понякога откарва до 6-7 сутринта. И съм в чуденка да я оставям да си спи или да я будя на 4 часа , за да яде. Вие как процедирате?

# 149
  • Варна
Ако е на кърма може и да е ок да се буди, защото стимулацията нощем е важна. Моето заспива към 21-22 и прави около 5-6 часа пауза, но пак имаме няколко нощни след това.

Общи условия

Активация на акаунт