Девственост на 30г….

• 10 501
  • 151
  •   1
Отговори
# 120
  • Melmak
Е, то е онлайн, колко да й е трудно…

# 121
за притеснителните - притеснението показва че имате поне някакъв акъл в главите. пийнете няколко бири и пишете квото ви хрумне по форумите и тиндърите без да давате прекалено лична информация. с практика към прогрес

# 122
Е, то е онлайн, колко да й е трудно…

То точно онлайн трябва да си доста разчупена откъм комуникация. Като отсреща ти напишат десет изречения, на които да отговориш с "Да", "Не" или "Не знам", след втория ден, просто ще спрат да ти пишат.

За мен личната комуникация и в пъти по-добра от онлайн. Втората ми е супер досадна, особено като се чудиш какви глупости да пишеш или пък ти пишат....

Преди имаше разни срещи от форумите, сега не знам. Евентуално, ако има някакви интереси, да се включи в някой форум и после да иде на срещите.

# 123
  • Melmak
Не знам, соул, на мен ми е лесно и онлайн, и офлайн. Обаче ако е срамежлива, онлайн ще й е по-лесно. Иначе да, ако отговаряш едносрично няма да стане и в нета.

# 124
Тя щом до 30+ години не е успяла да се очупи и да си намери поне гадже, едва ли ще е много по разговорите онлайн или офлайн.
Честно казано тук само си пишем някакви предположения. Поне от уважение към пишещите, авторката можеше да отговаря през няколко страници.....

# 125
  • Melmak
Е, да, не е успяла да се очупи, обаче… нали все от някъде трябва да започне…

# 126
пътя към адекватността винаги са били приятелите/средата. знам че е трудно първо да си търсиш приятели когато искаш гадже но е инвестиция която се отплаща

# 127
Тя щом до 30+ години не е успяла да се очупи и да си намери поне гадже, едва ли ще е много по разговорите онлайн или офлайн.
Честно казано тук само си пишем някакви предположения. Поне от уважение към пишещите, авторката можеше да отговаря през няколко страници.....

Аз също съм страшно интровертен човек, но точно онлайн пространството ми помогна да открия три от сериозните ми връзки. Ако трябваше да търся по заведения, дискотеки и клубове вероятно още щях да си кисна сама и да съм девствена на 30+ години.

# 128
  • пустинята Гоби
Е има и други места за запознаване с хора от противоположния пол, освен дискотеките и клубовете.

# 129
Трудно ми е на мен в днешни дни да разбера хора, които казват, проблемно им било общуването с другия пол. При толкова много социални медии?!

Прост пример: инстарам. Ами пусни един лайк, напиши някой друг коментар, реагирай на стори с нещо друго освен със сърчице, отговори на нечий въпрос - затова се наричат социални мрежите, толкова възможност за интеракция има, а не се използват. Вместо това колко само скролват и гледат...

Аз пък ги разбирам. Едно са лайковете, друго е общуване на живо. Точно от много висене в социалните медии е пълно с неадекватници.

Отделно не мога да преценя дали на авторката ѝ е мъка липсата на партньор повече, или подпитванията кога ще се жени и ще ражда. Ако е второто темата е безпредметна.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 13:25 от Анонимен

# 130
Е има и други места за запознаване с хора от противоположния пол, освен дискотеките и клубовете.

Ако не си падаш по подобен тип "събирания" точно онлайн свалките си остават единственият вариант.
Ако някой някъде на обществено място ме заговори без една дума да съм си обелила с него ще побегна в обратна посока.

# 131
  • пустинята Гоби
Нали това се опитвам да кажа, може да се запознаеш с мъж без да ходиш по дискотеки и клубове. Например в училище, в университета, на работа, чрез приятели, на курс по нещо си. И всичко това без напрежение, че ти трябва гадже, просто докато общуваш с хора.

# 132

Ако не си падаш по подобен тип "събирания" точно онлайн свалките си остават единственият вариант.
Ако някой някъде на обществено място ме заговори без една дума да съм си обелила с него ще побегна в обратна посока.

Аз лично също не бих препоръчал на някого да заговаря мадами на улицата. Пробвал съм като ученик и го намират за зверски странно, пък бих казал, че дори не съм грозен Grinning

# 133
  • пустинята Гоби
От написаното разбирам, че младите хора в този дигитален свят са много ощетени от контакти с реални хора и си нямат представа как могат да срещнат други млади хора и евентуално да си намерят гадже.

# 134
Напротив, даже си мисля че днешното поколение са много по-предпазливи от преди години. Една от най-кошмарните ми връзки беше с човек, когото срещнах "случайно" и го опознах едва във връзката ни. Мерси от такива "опити".

Общи условия

Активация на акаунт