Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 595
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 645
Какво ще си купи Вики със 100те гроша? Дали няма да има още една изненада - внезапно завръщане и отмъщение?

# 646
От всичко изписано и чуто до сега този сезон ще се окаже най-големия провал за всички сезони .Много съм разочарована като цяло от всичко, не само от избора на играчи.Продукцията няма и да я споменавам .Тя с всяка изминала година става всео по-скандална.С една дума за мен този сезон е Провал !

# 647

Тук се виждат и Моника, Вики, а липсват Васил и Виолета. Grinning Ако утре пращат руса жена на Чистилището, не ми се вярва която и да е от двете да спечели битката там, даде върне и да изпрати Вили като отмъщение. Също така на горката Цвети са й дали мъжки екип.

Странно е, но при положение, че и Васко, и Виолета липсват на тази снимка, не е ли най-логично да е пратила Мастагарков, и после като се е върнал той да прати нея? Виктория сигурно ще има някакъв имунитет. Просто не виждам логика да е Васил, защото иначе как Виолета ще попадне на камънака?

Абе я чакайте малко, ако Виктория е останала една или две седмици на чистилището и след това се е върнала и е отмъстила на Виолета, тогава кой е мъжът, който влиза преди нея от чистилището?! Мишо и Рълев ги няма на снимката. Отделно на това Никол Дунева също не е на снимката, а Елена съм я отписал....значи има надежда за Румен Радев...

Чудя се Елена дали няма да ни изненада по някакъв начин. Имаше една размазана снимка на която от едната страна беше дени, в синьо, и до нея брюнетка също в синьо, която определено не беше с пропорциите на Ива или Дунева, а баш на Елена.
Иначе явно Вики ще си изкара зле на реката и ще си го върне на Виолета после. 😂 Виолета бих се обзаложила, че ще се върне, възможно и да е в друго племе.

Интересно наистина това с Момчил и Васил и мухльото - твърде специфична дума е, както някой спомена да не е парола/код за Васил да саботира? Може затова да се сдуха още повече.

# 648
Елиминационната битка в петък завършва с доктори на терен.

което означава, че червен или син е пострадалия
т.е от сините май Васил?

# 649
  • BG-DE
На мен пък този сезон ми е най-интересен, харесват ми тези размествания и постоянната несигурност в която държат играчите, а относно каста всъщност като типажи не е по-различен от миналите 😊
От всичко изписано и чуто до сега този сезон ще се окаже най-големия провал за всички сезони .Много съм разочарована като цяло от всичко, не само от избора на играчи.Продукцията няма и да я споменавам .Тя с всяка изминала година става всео по-скандална.С една дума за мен този сезон е Провал !

# 650
Всички рундове освен последния се играят 2 от 3. Единствено последният рунд е 3 от 5 победи.

0-1 Крум печели срещу Гатьо

1-1 Теодора печели срещу Цвети

2-1 Момчил и Цецо печелят срещу двама гладиатори

2-2 Даниел и гладиатор печелят срещу три амазонки

2-3 Калоян и гладиатор печелят срещу две амазонки

3-3 Цецо и три амазонки печелят срещу трима гладиатори

3-4 Крум, Цвети и гладиатор пеечлят срещу Момчил, Гатьо и амазонка

4-4 Цецо, Гатьо и амазонка печелят срещу трима гладиатори

4-5 трима гладиатори печелят срещу четири амазонки

5-5 Оряшкова, Гатьо, Цецо и Момчил печелят срещу Цвети и трима гладиатори

6-5 Целите племена се бият, Амазонките печелят с 3-0

# 651
Този сезон на ИВ ми е най-интересен като каст, концепция и игри Grinning

Нямам иявени фаворити, но и никой не ми е особен дразнител.

# 652

Тук се виждат и Моника, Вики, а липсват Васил и Виолета. Grinning Ако утре пращат руса жена на Чистилището, не ми се вярва която и да е от двете да спечели битката там, даде върне и да изпрати Вили като отмъщение. Също така на горката Цвети са й дали мъжки екип.

Странно е, но при положение, че и Васко, и Виолета липсват на тази снимка, не е ли най-логично да е пратила Мастагарков, и после като се е върнал той да прати нея? Виктория сигурно ще има някакъв имунитет. Просто не виждам логика да е Васил, защото иначе как Виолета ще попадне на камънака?

Абе я чакайте малко, ако Виктория е останала една или две седмици на чистилището и след това се е върнала и е отмъстила на Виолета, тогава кой е мъжът, който влиза преди нея от чистилището?! Мишо и Рълев ги няма на снимката. Отделно на това Никол Дунева също не е на снимката, а Елена съм я отписал....значи има надежда за Румен Радев...

Чудя се Елена дали няма да ни изненада по някакъв начин. Имаше една размазана снимка на която от едната страна беше дени, в синьо, и до нея брюнетка също в синьо, която определено не беше с пропорциите на Ива или Дунева, а баш на Елена.
Иначе явно Вики ще си изкара зле на реката и ще си го върне на Виолета после. 😂 Виолета бих се обзаложила, че ще се върне, възможно и да е в друго племе.

Интересно наистина това с Момчил и Васил и мухльото - твърде специфична дума е, както някой спомена да не е парола/код за Васил да саботира? Може затова да се сдуха още повече.

Навръзвам нещата така:

Според мен тази снимка е не от следващата, а от по-следващата седмица.
Тази седмица отпада Васил, нещо чисто психически ми се вижда доста травмиран от прекараното време на плажа.
Следващата се връща Румен Радев, не знам кой праща при Изгубените, може би Гатьо? Отпада Ники.
По-следващата седмица се връща Вики, изпраща на плажа Виолета.
По-по-следващата седмица се връща Мишо, изпраща Дани изганник.

Това е моята скромна дедукция на база снимките. SmileSweat Smile

# 653
Nosmoky95, не знам кога ти е рождения ден, но винаги ти пожелаваме здраве, щастие и много успехи! Да сбъднеш мечтите си и да осъществиш целите си!  Simple Smile
С добри чувства сме към теб (стига да не си Тупарев или Фродо и те да са здрави).

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 12:04 от Ralik1

# 654
Този сезон на ИВ ми е най-интересен като каст, концепция и игри Grinning

Нямам иявени фаворити, но и никой не ми е особен дразнител.

И на мен този сезон ми е интересен и никой не ме напряга толкова много, че да спра да гледам.

# 655
ИВ
Да видим кои ще са участницете в нея. От Старейшините - Васил (мисля, че е ясен). Да видим кой ще е от Гладиаторите. Николай така добре си е постлал, че може да е номиниран само ако тримата гладиатори усетят двойната му игра. Което не е невъзможно, тъй като Крум ми се струва достатъчно умен. Ако не са се усетили и са пратили на битка за спасение победителя, значи Васил си заминава в петък. И точно понеже добре си е постлал Николай (братята на братята няма да го изгонят), а изчезва от снимковия материал, смятам, че отпада заради контузия. А ви казах, че се жалваше в едно стори от контузия в рамото.

Следващата седмица от Изгубените влиза мъж.
Мъжете при Изгубени в момента: Мишо, Николай, Румен (Вальо не го коментирам).
Нито Мишо, нито Николай влизат според мене следващата седмица. При червените първо влиза Мишо и праща Дани на камъните.
Скрит текст:
Тук Дани все още е с Гладиаторите:

А тук Мишо е заменил Дани:

... и отново 🤣🤣🤣:
При този състав на племето ми е малко вероятно Мишо да отпадне, пратен на елиминация, тъй че може и на капитанска битка да се случи това.
Николай влиза по-късно. Откривам го в новото племе на Гладиаторите, след като Амазонките са се разпаднали, а Мишо... е дал фира:
Скрит текст:

Значи ли това, че Румен влиза другата седмица?
Той ли е това:
Скрит текст:
Мъжът вляво. Иначе виждаме Дунев, Мастагарков и перчема на наведения Мартин

# 656
Аз не виждам Моника на снимката, за която смятаме, че е от близките седмици. Възможно ли е да отпада от контузия?

# 657
Кой отпада след контузия?

# 658
ИВ
Да видим кои ще са участницете в нея. От Старейшините - Васил (мисля, че е ясен). Да видим кой ще е от Гладиаторите. Николай така добре си е постлал, че може да е номиниран само ако тримата гладиатори усетят двойната му игра. Което не е невъзможно, тъй като Крум ми се струва достатъчно умен. Ако не са се усетили и са пратили на битка за спасение победителя, значи Васил си заминава в петък. И точно понеже добре си е постлал Николай (братята на братята няма да го изгонят), а изчезва от снимковия материал, смятам, че отпада заради контузия. А ви казах, че се жалваше в едно стори от контузия в рамото.

Следващата седмица от Изгубените влиза мъж.
Мъжете при Изгубени в момента: Мишо, Николай, Румен (Вальо не го коментирам).
Нито Мишо, нито Николай влизат според мене следващата седмица. При червените първо влиза Мишо и праща Дани на камъните.
Скрит текст:
Тук Дани все още е с Гладиаторите:

А тук Мишо е заменил Дани:

... и отново 🤣🤣🤣:
При този състав на племето ми е малко вероятно Мишо да отпадне, пратен на елиминация, тъй че може и на капитанска битка да се случи това.
Николай влиза по-късно. Откривам го в новото племе на Гладиаторите, след като Амазонките са се разпаднали, а Мишо... е дал фира:
Скрит текст:

Значи ли това, че Румен влиза другата седмица?
Той ли е това:
Скрит текст:
Мъжът вляво. Иначе виждаме Дунев, Мастагарков и перчема на наведения Мартин

това так на едната снимка да не би да е Елена, на стратега щерката? как се е добрала до игрите

# 659
Не ми се вярва Вики да си откупува влизането. При изгубените няма шанс за печелене на грошове, така че ако предложат нещо за продан Вики е единствената, която може да го купи. Продукцията не е толкова очевидна. Освен това мисля, че тя за тях вече си е изиграла ролята и нямат много интерес тя да влиза в играта пак. Така че ако влезе, мисля че ще е от битка.

Общи условия

Активация на акаунт