Спойлери от реалити предавания - тема 14

• 181 353
  • 1 450
  •   1
Отговори
# 1 170
Предположение :
Момчил на чистилище тази вечер , а другата седмица е Радо в чистилището , но Мишо влиза в играта .

# 1 171
Виктория ли си тръгва днес ?

# 1 172
Очаквам сега спойлери за следващата седмица. Капитани, победители в битките, и общо взето кой каквото има, особено за старейшините няма как да ги оставят четири дори и една седмица. Кои и, колко ще влизат при тях, и кога?

# 1 173
И аз това се интересувам ,какво ще правят със старейшините,от къде ще им прелеят кръв.Надявам се от изгубените

# 1 174
Мен ме интересува утре Морунката дали ще спечели?

# 1 175
  • BG-DE
Сигурно ще загуби, това е единственият начин и Гладиаторите да погладуват малко и другите да са малко по-конкурентни 🙂

# 1 176
  • Sofia
Много готин Морунов! Малко поналял, но не мисля, че трябва да го отписваме. Запомнила съм го, като много стойностен човек, със страхотен хъс и желание за победа, а те не се губят от няколко кг в повече! Simple Smile

# 1 177
а от Фермата Нанси напуска предаването заради скъсани кръстни връзки.

Жалко 😭 ще се разбере ли в понеделник че и тя си тръгва?

# 1 178
Здравейте! Някой има ли спойлер за Мастършеф?

# 1 179
  • Варна
Здравейте! Някой има ли спойлер за Мастършеф?

Каквото са решили продуцентите.

# 1 180
Аз само не разбрах кое ми беше грешното на спойлера?

# 1 181
Нещо за тази вечер … и Морунов ли “не е във форма” като Андрей ?!

# 1 182
  • BG-DE
Логично би било най-накрая някой претендент да спечели иначе се обезмисля идеята 🙂
В момента Морунов е в студиото на Нова и като го слушам как се обяснява, че не е във форма и му се обадили от днес за утре, а пък и му прилошало на терена ми мирише, че май е загубил 🤔

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 10:50 от Menerva

# 1 183
На видеото от след разпада на амазонките комай всички жени при гладиаторите бяха с морави екипи, а и някои от момчета. Голяма въртележка е паднала в това чистилище. То след четирима дали фира за една седмица, при загубена битка изглежда, че ще се ходи в чистилището.

# 1 184
  • София
И на мен така ми се стори от изказването на Морунов по Нова, все едно се оправдава, ако не е спечелил. За това, че му е прилошало и че не е имал време да се готви. Водещата изкоментира, че досега все печелят бивши участници, той каза - нека видим довечера дали това ще продължи.

Общи условия

Активация на акаунт