Любители на котки - Тема 187

• 35 644
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Valq32300, четох че е хубаво да се масажира коремчето като са малки, за да се стимулира. Моято мъниче е с нас вече седмица. Като акаше, мяукаше. Като й дадох хапче, изкара глисти.

# 331
- Белла

- Елизабет

Това са двете в много рядка ситуация ...и то, защото Белла е много безрасъдна и постоянно се вре в Елизабет ...
Беше зле с очичките като я намерихме и все си мисля, че недовижда, въпреки че я лекуваме ...но може и да е от игрите ...сутринта от скачане се навря в Елизабет и тя се уплаши и така и се скара ...направо щях да падна ....После я приклещи и беше голямо махане и съскане ...добре, че бяхме там ...Другото, което си мисля, че ще е трудност е, че и двете са женски ...мъжко и женско, сякаш по-бързо свикват ....

# 332
Същата цветова комбинация като у нас. И също две женски. Smile

# 333
  • София
Цитат
.Другото, което си мисля, че ще е трудност е, че и двете са женски ...мъжко и женско, сякаш по-бързо свикват ....
У нас двете женски се понасят. Чак да са заедно и да се гушкат почти не се случва, но най-страшното е мъжки и женски. Мъжкарите ги навират в миши дупки. И тъй като все пак има някакво време, когато женските не се крият, тогава са непрекъснати писъци. Вечно някой показва силата си. Sad Иначе мъжките се разбират добре помежду си. Само Киро понякога го отнася, защото е трети в йерархията.

# 334
Привет, сладурки!
Дайте мнение, мога ли да дам на Лина малцова паста и ако да колко, а и всеки ден ли как? Ветеринарката ни каза, че още е с пух и е рано, но сутринта като хапна се разигра, после дойде при мен в леглото и сякаш щеше да повърне, коремчето се движеше напред- назад поуплаших се, галих я говорих ѝ, гледаше ме с премрежен влюбен поглед, после замърка и заспа. Сега си е същото диваче, ама я като съм се вторачила в нея, не знам какво да очаквам. Не съм сменяла храна, на пауч на проплан за бебчовци е, но ми направи впечатление, че хапна повечко от обикновено, може ли и от това да е?
Дайте идеи какво да наблюдавам и кога положението е за лекар.

# 335
Здравейте, Дейзи няма никаква чувствителност в крачето, казаха че така ще остане, няма да може повече да използва този крайник. Нищо не помогна, нито операцията, нито физиотерапиите.
Още е при баба, другият месец живот и здраве заминава. Там ще я водят за още мнения. Мъчно ми е за душицата.
Справя се добре.
Стана домашно коте, усещам, че баба няма да иска да я даде.

# 336
  • София
Ето снимка на две "събрани" мацки. И двете са големи.
Бенгалката е осиновена април месец.

Бяха носили успокоителни каишки, но стопанина каза, че са имали слаб ефект.

# 337
За такава снимка си мечтая и аз.

# 338
Даааа!!! Grin

# 339
  • София
Като за снимка все ще се случи. Joy По-важното е в другото време какво е положението. Joy

Ивекс, ако баба ти се е привързала, не я изпращайте на другия край на света. Все пак за котето ще е стрес, макар да съм сигурна, че ще осигурите най-комфортното пътуване за Дейзи.

По повод осиновяванията в чужбина и дългите пътувания на котките в микробуси с други животни, позната ми е казвала, че голяма част от тях отключват скрити заболявания и не оцеляват. Sad

# 340
Охо, Тути си има двойничка-адашка в темата... Simple Smile Британския темперамент, според мен, няма да ѝ позволи да приеме дребното. Дано не се поболее от нерви, наистина... Rolling Eyes

# 341
Танче, баба е възрастна, трудно се придвижва вече. Не искам да я товаря с грижата и отговорността за Дейзи. Ние няма да сме в България скоро и остава сама, ако нещо се случи няма кой да я закара на ветеринар.
С мъжът ми обмисляхме и този вариант и се отказахме, смятаме че Дейзи ще е по-добре при свекърва ми.
Мъжът ми ще пътува с нея, в кабината ще е, как ще изкара полета идея си нямам, но по-добре 12 часа стрес, отколкото участта на улицата.
Вярвайте ми, моля се да не видя по улиците някое болно или наранено. Като се знам каква съм го грабвам и изобщо не мисля после какво ще правя...

# 342
Ивекс, направо си е късметлийче котето, че е попаднало на теб. Де да можеше всеки да прати коте в Америка... Ще чакам да прочета как Дейзи е станала американка... Simple Smile

# 343
Дано Дейзи не стане американка. Не знам бабата къде е, но има съфорумки за помощ.

Ан Мари, и аз си мечтая за такава снимка но нямам надежда.

Негърчето от снимката на Сладката Аги е като моя Кокорчо, а нейната сива принцеса има същия поглед като моята черно бяла Феликс.

Не е само до пол, а и нрав, характер, кое е първо и смята територията за негова.

# 344
Аз пък това загледах. Сигурно са пускани много подобни тук. Пиратчето на 55...как така?

Общи условия

Активация на акаунт