Призраците от миналото

• 10 312
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
Ами конкретния, който споменах си е точно призрак. Появява се 2 пъти годишно. Не ми влияе на настоящето отрицателно, по-скоро всеки път като се появи ми припомня, че съм мъдра и умна жена, която взема правилни решения.

# 31
браво, за което.

# 32
имам един, който ми се включва с оферти за уикенди ни в клин, ни в ръкав, или с някакви драматични писания,  обяснения в любов ..
като го "нахраня" с думи и му преседне, се кротва за определен период, докато пак не му дойде музата да пробва..
периодите се увеличават като времетраене..
не съм брутална, само защото е брат на много скъпа за мен приятелка, иначе само на призрак щеше да ми стане..

# 33
травми имам, навестяващи ме признаци нямам
въпреки, че бих се видяла с един-два кротки "призрака", за да си поговорим дружески, да видим кой къде, как и защо е стигнал

# 34
Имало е такива случаи, докато не си смених телефонния номер и чисто нови поверителни акаунти, в които са блокирани за всеки случай. Но с повечето не се понасяме и ако се засечем сме на игнор. Иначе травми имам и аз.
Кофти ми става на моменти за някои приятелства, но след дълго отсъствие на комуникация не искам да съм нечий "призрак".

# 35
  • София
Аз в момента се боря с много упорит вампир. Значи точно като вампирите е, ако приема една покана за кафе за 5 мин, ще ми изпие кръвта.
Имам си и едно малко сладко призраче, ама то е толкова призрачно, че даже не мога да го видя. Ама още ми е мъчно уф. Ше ми мине.

# 36
  • София
Имам, но не са свързани с връзки, нито с лоши емоции. Но са хора, които ако утре ги видя, ще са ми като от друг живот.

В смисъла, в който повечето са отговорили- не. Блок, delete и ако ги видя на улицата, може и да не ги позная. Нямам скрупули по тоя въпрос.

# 37
Имам си и едно малко сладко призраче, ама то е толкова призрачно, че даже не мога да го видя. Ама още ми е мъчно уф. Ше ми мине.
Това не е призраче, а духче.
Призраците искат пари, или да те праснат.  Докато за духчета, ти искаш да те праснат, ама те се правят на ангелчета.
Вампирите ти вдигат постоянно кръвното, за разлика от таласъмите които се шматкат абсолютно дезорентирани.
От време на време се събират всиките и тогава разбираш, че си прекалил с пиенето.

# 38
За мене конкретно призрак от миналото е човек, с когото отношенията ви са приключили и понастоящем не присъства в живота ви. Един вид уж би трябвало да е пито-платено и да сте продължили напред, обаче някакви неща от ежедневието ви жегват, напомняйки ви за него, или се случва да го сънувате и сънищата да ви разцентроват, или пък евентуална среща с въпросния ви разбалансира и ви връща в първи клас, така както сте си мислили, че всичко е минало-бешело.
Моят призрак поне беше такъв някога и хем бях абсолютно убедена, че съм приключила с него и всичко е зад гърба ми, хем се надявах никога да не ме потърси за каквото и да било, защото на клетъчно ниво усещах, че бих направила почти всичко за него. Ей такъв призрак си имах и много се радвам, че с чиста съвест пиша в минало време.

# 39
  • София
О не, нямам такива хора. Аз трудно махам хора от живота си, но махна ли ги, не изпитвам никаква склонност да им вървя по свирката.

# 40
  • София
И аз подобно на Кънтри стронг го разбирам - човек, който непоискано посещава мислите ти по-често, отколкото се полага и предизвика емоции, независимо хубави или лоши.

# 41
Имам си един призрак от миналото, с който имаме неизживяно. Мисля си, че беше споделено, но си остана ей така. Не поддържаме никакви отношения в реалността от 10 години..
Сега съм омъжена, имам малко дете и въпреки това от време сънувам въпросния призрак как си говорим нещо. Понякога, когато ми е трудно си представям какво би ми казал. Нещо като сродни души бяхме (+привличането на времето, но тогава бях задръстена).
И не са лошо нещо призраците Grinning

# 42
  • София
О не, нямам такива хора. Аз трудно махам хора от живота си, но махна ли ги, не изпитвам никаква склонност да им вървя по свирката.
Същото.

Истината е, че нито съм мислила, нито съм се сещала, никаква потребност съм нямала от тия неща. И понеже вярно все едно от друг живот изплува, за миг се шашардисах.
Аз съм била нечий призрак Mr. Green

# 43
  • София
Паричния призрак. Bowtie

# 44
Имам си един призрак от миналото, с който имаме неизживяно. Мисля си, че беше споделено, но си остана ей така. Не поддържаме никакви отношения в реалността от 10 години..
Сега съм омъжена, имам малко дете и въпреки това от време сънувам въпросния призрак как си говорим нещо. Понякога, когато ми е трудно си представям какво би ми казал. Нещо като сродни души бяхме (+привличането на времето, но тогава бях задръстена).
И не са лошо нещо призраците Grinning
Ех , и аз така все сънувам първата си любов от 9 ти клас.Така и не станахме двойка, но имахме много бурна романтика, боеве между момчета и т.н.
Още се следваме в Инстаграм и го гледам какво прави с приятелката си.
Това за мен е добър призрак, напомня ми колко е хубаво да си млад и влюбен.

Общи условия

Активация на акаунт