Призраците от миналото

• 10 307
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Призраците от миналото съм ги оставила там!
Турила съм си чесън и вървя напред!😂

# 46
  • Plovdiv
Имам един призрак, но като за трима..Надявам се никога повече да не го видя наживо

# 47
Доскоро имах призрак по когото страдах 3 години в самота. Докато не разбрах съвсем случайно и то сега чак, че призракът е бил с много други женски подобни нему и не е бил единствено мой. Проста патка!

# 48
Моите призраци са като сянката на бащата на Хамлет: добри, но отлетели.
А живите дразнители не са призраци, за съжаление, съвсем реални са: можеш да ги видиш, пипнеш, халосаш с тиган или мотика...

# 49
Не, не абсурд. Сама съм се оправяла и пак сама ще се оправя. За 15 години не се е замислил дали детето му има обувки. Миналата година, ако не беше съфорумка (няма да кажа коя), детето ми нямаше обувки за зимата. Някой от вас знаят, че гледах и баща ми до смърта му през февруари и изобщо нямах пари дори за елементарни нужди и ходих да мия чинии нощно време като втора работа... Сега уж донорското тяло щеше да помага, а се оказва, че аз трябва да му платя със секс за това, че ще купи на собственото си дете материалите по рисуване. Ами не мерси, пак ще се оправя! Не напразно си е в миналото значи този човек... най-тъпото е, че през целия разговор не попита как е детето. За цяло лято виждането им е било 2 часа.
А не си го осъдила за издръжка, защото?

# 50
Нямам призраци. След всяка бурна връзка или приятелство, завършили по някакъв начин, съм си давала пауза месец-два-година, колкото е нужно, тотално съм ги забравяла, прежалила и никой не ме навестява в сънищата и мислите ми. Не тая нищо.
Мъжът ми е голям таласъм, онзи ден го сънувах, скачах с бънджи и той ми прерязва въжето, още съм сърдита,  караконджулът му с караконджул.

# 51
Няколко пъти в последно време сънувам как ч**кам жени от миналото, само приятелки или обожателки, дето грам не съм ги харесвал и не са ме привличали по никакъв начин. И по интересното е, че ми харесва в съня ми. Просто сънища, игра на подсъзнанието. Особено мръсно като моето Simple Smile

# 52
Няколко пъти в последно време сънувам как ч**кам жени от миналото, само приятелки или обожателки, дето грам не съм ги харесвал и не са ме привличали по никакъв начин. И по интересното е, че ми харесва в съня ми.

Аз в интерес на истината понякога сънувам как правя секс с най-добрия ми приятел от гимназията.
Явно чак сега осъзнавам, че е имало нещо там

# 53
Точно вчера се появи призрак докато работех. За секунда, две просто се погледнахме без да си кажем нищо.
А бяхме толкова близки повече от 10 години.

# 54
Няколко пъти в последно време сънувам как ч**кам жени от миналото, само приятелки или обожателки, дето грам не съм ги харесвал и не са ме привличали по никакъв начин. И по интересното е, че ми харесва в съня ми. Просто сънища, игра на подсъзнанието. Особено мръсно като моето Simple Smile
Колкото повече остаряваш, толкова повече ще се увеличава процента на хубавите жени. И недостатъците ще намаляват без изобщо да се усетиш. Може да сънуваш, чей беш много, но в реала ще е само онази дето е в кухнята.

# 55
Няколко пъти в последно време сънувам как ч**кам жени от миналото, само приятелки или обожателки, дето грам не съм ги харесвал и не са ме привличали по никакъв начин. И по интересното е, че ми харесва в съня ми.

Аз в интерес на истината понякога сънувам как правя секс с най-добрия ми приятел от гимназията.
Явно чак сега осъзнавам, че е имало нещо там

Принципно тези сънища не значат нищо, примерно доста време сънувах почти всяка нощ как ч***кам бившата ми, а на живо не можех да я гледам дори. Но за най добрите приятелства между мъж и жена, почти винаги има нещо повече от приятелство.

Абуто, така е. Одъртяваме и онези дето сме ги запомнили като 20 и няколко годишни започват да стават с годините. В реалността обаче едва ли.

# 56
Колкото повече остаряваш, толкова повече ще се увеличава процента на хубавите жени. И недостатъците ще намаляват без изобщо да се усетиш. Може да сънуваш, чей беш много, но в реала ще е само онази дето е в кухнята.

Не съм съгласен. В първи клас бях влюбен в повечето съученички. След време на сбирки на класа, наблюденията ми бяха, че процента хубави е понамалял, а обратно недостатъците, които забелязвах, се увеличиха.

Иначе стана ясно, че кухненските сюжети на филмите за възрастни също си имат фен масовка.

# 57
Не, не абсурд. Сама съм се оправяла и пак сама ще се оправя. За 15 години не се е замислил дали детето му има обувки. Миналата година, ако не беше съфорумка (няма да кажа коя), детето ми нямаше обувки за зимата. Някой от вас знаят, че гледах и баща ми до смърта му през февруари и изобщо нямах пари дори за елементарни нужди и ходих да мия чинии нощно време като втора работа... Сега уж донорското тяло щеше да помага, а се оказва, че аз трябва да му платя със секс за това, че ще купи на собственото си дете материалите по рисуване. Ами не мерси, пак ще се оправя! Не напразно си е в миналото значи този човек... най-тъпото е, че през целия разговор не попита как е детето. За цяло лято виждането им е било 2 часа.
А не си го осъдила за издръжка, защото?
Осъден е на 165лв месечна издръжка . Не сте чели цялата тема.

Има продължение на моята история. Казал е на майка си, че съм поискала половината пари за разходите покрай 15 септември и той ми предложил да се съберем отново. Тя ми звънна да ми каже, че ще преведе всички издръжки до края на годината на веднъж, за да не звъня на сина и да го обърквам излишно и да имам пари да купя дрехи, обувки и материали. Те пари извън съдебното решение нямало да дават.
Щом е така, януари завеждам дело за увеличаване на издръжката. Щях да го заведа още тази пролет, но БНД обеща да поема част от разходите. Обещаването не било като даването.

# 58
Горкото дете , объркано си живее.

# 59
Олеее, ама то си е още дете, момчето мамино...

Общи условия

Активация на акаунт