Колко често пият мъжете ви?

• 13 021
  • 324
  •   1
Отговори
# 225
Аде да не се повтаряме като папагали.
Така и така маса народ се лекува с алкохол... Дайте по някоя сигурна рецепта. Бая народ тука вместо презервативи носим хапчета по джобове, чанти и протмонета.
Нещо за кръвно, ако може. И против тоя лошия холестерол.

# 226
  • Варна
Чай Демир бозан за кръвно
Сланина за добрия холестерол

# 227
  • Швейцария
Аз не пия изобщо по никакъв повод, а ММ само ако сме поканени някъде по 1-2 бири. Вкъщи алкохол не се купува. Не съм против някой да пийне една бира или чаша вино, но безкрайно ми е писнало да ме убеждават аз да пия и да ми предлагат по 5 пъти да ми налеят. Досадно е, а ми се случва постоянно. Включително лекар да се мъчи да ме убеди да ми налее шампанско. Ми просто не обичам вкуса на алкохола, не съм ненормална, толкова ли е трудно да се разбере...Аз като пушач си излизам дискретно да пуша на балкона, въпреки че пуша само електронна цигара и мирише на ягоди, и никого не насилвам да пуши.
И понеже говорихте за чужбина, в Швейцария на всеки купон се наливат като за световно, само че с бира. Е, ако им предложиш ракия и нея няма да откажат. И после се качват на колата с оправданието, че живеят наблизо и нищо няма да стане. Проблемът с алкохола го има по цял свят.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 03:09 от JennyBG

# 228
След като от темата се установи,че някои пият много,други малко,трети -не пият,това как помогна на авторката?Моля да се включи!

# 229
А представяш ли си какви са в тази категория хората, които правят секс всеки ден 😃
Сексът, водата, кислородът и храната в нормални количества са жизнени необходимости😀

# 230
Ужас!Всеки ден?!?

# 231
  • Варна
Аз не съм чула някой да е починал от безсексие. Колко пък да е жизнено необходимо?

# 232
Хаха, чак жизнено необходим не е сексът.

# 233
Е регулира хормоните в тялото. Иначе започват болестите...
Говорим за качествен секс и оргазми. Ако мъжът не се справя, може и самичка.

# 234
  • Варна
Спорим дали е жизнено необходим, а не дали е полезен. За второто е ясно.

# 235
Масово се пие навсякъде, да, но по-лек алкохол, поне в Западна Европа. В Скандинавието всички са много примерни през седмицата, дойде ли уикенда - binge party. Алкохол не са виждали. Алкохолът често им е социален лубрикант.

Лично аз нямам проблем, че не консумирам редовно алкохол. Лоча си безалкохолните, повечето си ме знаят. Не примирам за вкуса на алкохола и не изпитвам желание за ефекта на интоксикация или замайване. От време на време ми се допива "Мохито", "Мартини" или "Бейлиис", женски питиета, пийвам си, но рядко. Веднъж на 6 месеца. Като пътуваме, също пробвам бири или аклохоли, характерни за региона.

# 236
Да и да пушиш не те прави пушач, а просто консуматор на цигари.... разбрах.
Когато пиеш регулярно (всяка вечер или всеки уикенд), си алкохолик. Точка. Когато пушиш всяка вечер или всеки уикенд, си пушач.
Съжалявам, че истината не ви харесва.

Аха, а всеки който прави секс е нимфоман, всеки който пазарува е шопохолик и всеки който разцъква игрички на компа е пристрастен към гейминга.

Отидете на терапия да се погрижите за нелекуваните си травми от детството.

# 237
  • София
След като от темата се установи,че някои пият много,други малко,трети -не пият,това как помогна на авторката?Моля да се включи!
Аз от темата установих, че се преброиха тия, дето почти не пият, барабар с мъжете им. Почти всяко мнение е на в темата е на въздържател или такъв, който/ която и чийто/ чиято мъже/жена пият веднъж на 6 месеца. Ама точно на 6 месеца!

Което е чудесна новина....за българското здравеопазване.

# 238
Лошо ли е почти всяко мнение в темата да е на въздържател и това защо изобщо се отразява ми е непонятно?! За себе си съм решила, че редовен алкохол не е здравословен; аз желая колкото и дни да имам на тази земя, по възможност да ги изживея в здраве и мир, а не със заболявания, които сама съм си причинила с разни токсини. В същото време не ме засягат личните избори на хора, с различна нагласа, които грабят с пълни шепи от "сладостите" на живота и пушат, пият, раздават го разгулно с честосменящи се секс-патрньори, взимат наркотици и т.н. Нито ме касае какво правят, нито в какъв размер, нито ги съдя. Личен избор е всичко.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 16:58 от Анонимен

# 239
  • София
Никак не е лошо, стига да е представителна извадка:)

Общи условия

Активация на акаунт