С какво ви дразнят хората?

• 275 847
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 105
Имам такава колежка. Как живее тази жена с толкова негативизъм, не проумявам? Не съм я виждала да се усмихне, да се зарадва, да одобри нещо. Все черни сценарии, все недоволство, все другите виновни, напрягам се само като я видя, избягвам да комуникирам с нея, само служебно.

# 106
И моята колежка е така, все нещо й има, все някой й е крив. Но пък и тя е най-красива, най-добре изглеждаща за годините си, с най-хубавия бюст, най-стегнатото дупе, мъжете все нея гледали, всички жени ревнували от нея, всички й завиждат че даже и усещала завиждащата им енергия.

# 107
С колегите е лесно, общуването може да се ограничи.

# 108
  • Бургас
Простотията, липсата на критично мислене и занижените, до липсващи изисквания към самите себе си.

# 109
Има един тип хора- хем мързеливи, хем прости. Те много ме дразнят. И ония, които не умеят да поемат отговорност за грешките си и ще ти извадят от десет кладенеца вода за да се оправдаят.

# 110
Много ме дразнят как шофират и си зяпат телефоните!

# 111
  • here and now
Мен ме дразнят и като пресичат(не на пешеходна) и пак си зяпат телефоните, особено майки с колички...

# 112
  • София
Напоследък много се дразня на събличащите се в метрото!
То е едно демонстративно разсъбличане, носене на якета и шалове, после обличане, размятане на мазни косища...гадост!

# 113
Напоследък много се дразня на събличащите се в метрото!
То е едно демонстративно разсъбличане, носене на якета и шалове, после обличане, размятане на мазни косища...гадост!
😆

# 114
Дразнят ме хората, които са готови да повярват на всякаква щуротия,  изказана от който и да е некомпетентник, споделящ свои мисли в нета, но отричат опита и откритията на човечеството досега с лека ръка. Земята може да е плоска, но и ангелите няма начин да не помагат, можем да пием белина или урина и това е правилно, защото го казва виден инстаграмец...
Ученето е трудно и знанията вредят явно.
И егоистите, които никога не се интересуват от другиго, но трябва да ти разкажат живота си и измислени проблеми от раждането до днес, а трябва да ги слушаш, защото такова нещо де ще чуеш.
Също и мързелите, които вечно чакат някой да им свърши работата, а те си обули обувките и навсякъде рекламират неистовите си усилия.
Даже не толкова ме дразнят, а направо ми е жал.

# 115
Дразнят ме хората, които са готови да повярват на всякаква щуротия,  изказана от който и да е некомпетентник, споделящ свои мисли в нета, но отричат опита и откритията на човечеството досега с лека ръка. Земята може да е плоска, но и ангелите няма начин да не помагат, можем да пием белина или урина и това е правилно, защото го казва виден инстаграмец...
И егоистите, които никога не се интересуват от другиго, но трябва да ти разкажат живота си и измислени проблеми от раждането до днес, а трябва да ги слушаш, защото такова нещо де ще чуеш.
Също и мързелите, които вечно чакат някой да им свърши работата, а те си обули обувките и навсякъде рекламират неистовите си усилия.
Оо тия дето се информират от ФБ основно са ми любими( инстаграм и туитър не са толкова модерни в моята среда). Последната идиотия беше със символа с жабка на някои хранителни продукти. Имало скакалци вътре. То е просто да гугълнеш, но защо като има ФБ. По време на пандемията ловяха " чипирани" с блутут-а на телефоните Joy

# 116
С тази жабка и на мен много хора ми паднаха в очите с невежеството си. Не, че е за пръв път, де.

# 117
  • Швейцария
И мен ме вбесяват такива хора. То вече трябва да криеш, че си интелигентен и мислещ, за да не изпадаш в конфликт.

# 118
А има и такива, които са го гугълнали, но! - знаят, че това е просто за замазване на очите! Wink 😆

Интелигентни хора.. не знам какво им стана на всички..

Дразнят ме хората, които са готови да повярват на всякаква щуротия,  изказана от който и да е некомпетентник, споделящ свои мисли в нета, но отричат опита и откритията на човечеството досега с лека ръка. Земята може да е плоска, но и ангелите няма начин да не помагат, можем да пием белина или урина и това е правилно, защото го казва виден инстаграмец...
Оо тия дето се информират от ФБ основно са ми любими( инстаграм и туитър не са толкова модерни в моята среда). Последната идиотия беше със символа с жабка на някои хранителни продукти. Имало скакалци вътре. То е просто да гугълнеш, но защо като има ФБ. По време на пандемията ловяха " чипирани" с блутут-а на телефоните Joy

# 119
Не понасям грубо отношение в магазини, заведения и етц. Това може тотално да ми скапе настроението. Казвам го като човек, който винаги е работил с хора и без значение какви са - не съм си позволила да се държа грубо към тях. Не боли да кажеш "Добър ден" и "Довиждане". Та, да, дразнят ме сърдити хора, които не могат да си вършат работата качествено.

Общи условия

Активация на акаунт