С какво ви дразнят хората?

• 272 502
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 5 715
Ламинат. Дори не се поклаща..за разходка и дума не може да става. Няма подложки никакви.

# 5 716
  • Обран бостан ;)
Ако пералнята много тресе - може да опитате с "татами".

Скрит текст:

Не спира, но поне няма да се чува толкова.

# 5 717
Понякога не се чува толкова шум, колкото се усеща вибрацията и някакво приглушено бучене. Аз съм чувствителна към шумове и определени такива доста ме морят.

# 5 718
Аз на всички ви се чудя, на мъжа ми и на него. Трябва някой да изкара бормашина, че да ме притесни шум в града. Grinning

Дразнят ме неадекватните шофьори. Все говорим за алкохол и наркотици, ама повечето перманентно не знаят къде се намират, сами са на пътя, предимството е нещо непонятно, мигачи не съществуват, а и няма нужда да се оглеждаш - другите шофьори да се спасяват.

# 5 719
Мен пък ми харесват звуците наоколо. Да, не е добре когато се чуват в 2 през нощта, но иначе ми е приятно да знам, че има хора край мен които правят неща.

# 5 720
Grinning
Всеки... с номера си. Някои сме с цяла програма...

# 5 721
  • София /Абсурдистан
Моята пералня е много тиха и е Хайер.
Живея до оживено шосе и има денонощен трафик. Спим на затворени прозорци и климатик. Не искам да е така, но София се превърна в нещо страшно.
Дразнят ме клюкарките пред входа. Седят, люпят семки, пушат и “ премиват костите” на всеки, който мине покрай тях. Все се чудя тези жени друга работа нямат ли.

# 5 722
  • Mediterraneo
Ще дам последните страници на съседката отгоре да ги прочете, та да смени най- накрая пералнята си. От пандемията насам, не питайте защо знам точно откога, пералнята й е излитащ самолет. Пералните ни са на терасите, но блокът е на нива и нейната тераса е наполовина над моята спалня( както моята тераса е наполовина над спалнята отдолу). Но жената пере като разпрана след 22 вечер или в 7 сутринта. Няколко пъти съм правила забележка, никакъв смисъл. Поне цяло лято ги няма, сега септември се прибират и се започва голямото пране!

# 5 723
Добре, че нямам никой под и над мен. Не мога да си представя, че няма да пусна уред, когато си искам, особено пък миялна. Според мен не вдига шум. Старата ми пералня също не вдигаше шум, новата доста тропа при центрофугиране. Уърпул й е марката. Не мога да разбера дали тропа, защото е вградена или моделът й е такъв.

# 5 724
  • Другата България
Нова тема.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1804223.new#new

Общи условия

Активация на акаунт