С какво ви дразнят хората?

• 272 554
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 5 670
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да бяга където иска, за Бога, но да не подскоросва 1-годишно невинно дете и да се гаври с майка му.
Всякакви идиоти има.
Една съседка, като детето беше хептен бебе, ако ни види около входа, все искаше да му пробута нещо за ядене.
Момченце било, да не му "стане нещо". Един път ми писна, и мило обясних, че проблем засега нямаме, "става" си му.

# 5 671
Ама то проблемът е с подуване. Аз не вярвах, но една сервитьорка в Сандански каза, че на нейното дете се случило и после някакви много фъкинг спешъл ритуали се правели, за да мине това нещо. Толкова убедителна беше, че като стигна до ритуалите ми прималя и я помолих да спре...Scream

# 5 672
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ама то проблемът е с подуване. Аз не вярвах, но една сервитьорка в Сандански каза, че на нейното дете се случило и после някакви много фъкинг спешъл ритуали се правели, за да мине това нещо. Толкова убедителна беше, че като стигна до ритуалите ми прималя и я помолих да спре...Scream
Стига де, това са градско-селски легенди. По скоро, вероятно, идеята да се дава на малко дете нещо за ядене , като реве за него, е заради опасност от пъпна херния, знам ли ?!? Нали се напъва да плаче.

# 5 673
Днес някакъв съсед реши, че в 6:45 сутринта ще шуми с резачка или храсторез, не съм сигурна какво беше, но вдигна и мъртвите от гроба с целия този шум.

# 5 674
Аз имам съсед, който говори по телефона на балкона. По всяко време т.е.рано сутрин в почивен ден и късно вечер в работен

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 15:52 от Г-жа Рамацоти

# 5 675
Моите съседи говорят по телефона на терасата им, в един, два, три през нощта. Това да можеш да си отвориш прозореца вече е лукс у дома. Някои хора не са родени за живот в апартамент, нито за град, ама...
Чудя се каква бележка да сложа във входа, то ми омръзна вече от техните изпълнения.

# 5 676
Моите съседи говорят по телефона на терасата им, в един, два, три през нощта. Това да можеш да си отвориш прозореца вече е лукс у дома. Някои хора не са родени за живот в апартамент, нито за град, ама...
Чудя се каква бележка да сложа във входа, то ми омръзна вече от техните изпълнения.

Започни да се включваш в разговорите. Някои хора просто не се усещат Simple Smile

# 5 677
Много ми е трудно заспиването и ако стана и започна да говоря ще се ядосам и няма да спя цяла нощ.

# 5 678
  • София

Аз бих им написала това:

Скъпи съседи,
Благодарим ви, че всяка нощ ни държите в течение с най-новите клюки, семейни драми, странни истории и бизнес планове.

Честно казано, кой има нужда от телевизия, когато има вашите балконски излъчвания на живо при това толкова добре разбираеми и с такива подробности в детайли?

Все пак, за съжаление, не всички от нас са абонирани за този 24-часов подкаст. Някои имаме глупавия навик да спим нощем, за да работим денем. Знаем – колко старомодно, нали? И за съжаление нищо не спомага за приглушаването на тези разговори, а и като цяло знаем едно старо правило, което гласи, че от 22:00 часа до 06:00 следва да се пази тишина.

Така че, ако не е проблем, бихме се радвали след 22:00 часа вашият прекрасен глас да звучи само в рамките на апартамента Ви, а не да се разнася из етажите на блока и като цяло из целия квартал.
С най-искрени пожелания за тиха и спокойна нощ (и за вас, и за нас),

Вашите благодарни, но вечно недоспали съседи.

Моите съседи пък ми наводняват банята при това за втори път. Помолих ги още след първия път да вземат мерки, но явно не са пожелали. Два пъти давам не малко пари, за да се шпаклова целия таван и стените на банята ми.. и сега съм полудяла като видях жълтите петна, които пак избиха.

# 5 679
  • Германия
Аз имам съсед, който говори по телефона на балкона. По всяко време т.е.рано сутрин в почивен ден и късно вечер в работен
Същият екземпляр имам и аз; излиза отвън, запалва цигарата, държи телефона като филийка и така съм в течение на всички служебни и лични детайли. Grin

# 5 680
Аз сериозно се замислих какво ще стане, ако започнеш да излизаш на терасата и да се включваш в разговора му Joy

# 5 681
Леле, вие сериозно ли се оплаквате? Аз на ваше място с кеф ще седя по цял ден на терасата.😂

# 5 682
И аз имам такива, не ми пречат, спя дълбоко. Но се чудя не им ли е неприятно другите да са в течение на личните им дела.

# 5 683
Нашият блок е сравнително тих, няма такива изцепки. Затова подскочих онази вечер, когато в 11 през нощта сина на един съсед викаше пред нашата врата с пълно гърло на родителите си, които живеят три етажа нагоре, да слязат, за да му отключват вратата.

# 5 684
Наши съседи  пък много обичат да си изкарват кучето на всеки 2 часа , да пишка явно.  А то е пинчер, сещате се с какъв писклив лай е, който упражнява почти през цялото време като е навън . Не ме разбирайте погрешно, кучето не е виновно, нито пък аз, която заспивам рано, но при една разходка , след като ме събуди след 23ч, вече не издържах и се развиках от терасата, естествено бях наругана и ефект никакъв нямаше. Ние също спим на отворена врата и ми омръзна да се събуждам в ранно утро и късна доба с дразнещ лай.
А другият хит това лято в ремонтът на сградата на местното  МВР, имаме случаи през седмицата викове на работници и вой на машини още в 5.30, а в събота в 6 ч. И не, не мисля, че горещината трябва да е причина за тормоз на околните. Ами извинете, ама щом те нарушават спокойствието на хората, какво да очакваме от обикновения човек😡

Общи условия

Активация на акаунт