С какво ви дразнят хората?

• 272 531
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 5 700
За първи път чета за такава забрана. Ползвам си уредите на нощна тарифа и бих се съгласила, че евентуално центрофугата на по-стара пералня може да се чува, но миялната - абсурд.
Една баба не разрешаваше съседите ѝ да си пускат водата в тоалетната нощно време...

# 5 701
Как чувате такива неща, стени няма ли между апартаментите?

# 5 702
  • Бургас
Дразня се на безотговорното шофиране на разни индивиди!

# 5 703
Аз ползвах нощна тарифа когато под нас никой не живееше. Удобно ми беше да си настроя пералнята и сутринта да простирам. Но вече живеят семейство под нас и си смених навиците.
Елементарно възпитание е като живееш е блок да се съобразяваш със съседите.
А и темата е какво ни дразни, нали така?

# 5 704
  • Fairbanks, Alaska
Че толкова ли е шумна тази пералня? Съседите над нас също пускаха пералня по нощната тарифа и единствено на центрофугата се чуваше и то много глухо.

# 5 705
  • Бургас
Оооо,има много шумни перални!
Таз отгоре е такава и се пуска все в диапазона 22;30-6;30 !
Целогодишно!

# 5 706
Зависи от пералнята. Има тряскащи буквално. Моята е такава, че ходя да я проверявам работи ли. Мога и насред хола да я пусна, никой няма да я чуе. Но има и излитащи.

# 5 707
Споменавайте поне каква марка са тези тихите. Че моята е за смяна, шумна, и като тръгне да се разхожда, може да отиде и при съседите, ама поне няма да ги изненада, ще я чуят навреме.

# 5 708
  • Fairbanks, Alaska
Моята е Индезит и дори центрофугата е доста тиха. Но е на доста години вече.

# 5 709
Моята е толкова шумна на центрофугата, че направо тресе всичко, ама дрехите ги прави направо сухи.

# 5 710
Споменавайте поне каква марка са тези тихите.
Miele

# 5 711
Споменавайте поне каква марка са тези тихите.
Miele
Моята е Беко и също е много тиха.

Май вече тихи ги правят.

# 5 712
Бош 6 серия. Не мръдва при ценгрофуга..много е стабилна, стои на място и не се разхожда.

# 5 713
Как чувате такива неща, стени няма ли между апартаментите?
И аз това се чудя и стигам до извода, че някои проблеми идват от архитектурата на жилището. При нас нито перални, нито прахосмукачки се чуват, абсурд е да се чуе, че някой говори по телефона на терасата. Не помня дали в тази тема ставаше въпрос за пушене, но аз дори не мога да си представя как пушек може да влезе от една тераса, в друга, при нас е невъзможно. И водата от терасата се излива в канал, няма как да намокриш някого.
Тухлена сграда, късен соц.
Може би темата би била полезна на някого, ако избира жилище в момента.

Иначе, не точно дразнене, но много неприятно впечатление ми прави следното-отивам някъде на гости, входовете миришат ужасно, на нещо спарено, мухъл. А иначе, предполага се във всеки апартамент е чисто. Има една много специфична неприятна миризма почти във всички големи блокове.

# 5 714
Бош 6 серия. Не мръдва при ценгрофуга..много е стабилна, стои на място и не се разхожда.

А каква настилка има под нея, или може би подложка? Като взимахме нашата казаха, че на ламинат най се разхождали а върху плочки и особено върху гранитогрес не мръдвали.

Общи условия

Активация на акаунт