С какво ви дразнят хората?

• 275 738
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Говоря от свое име.Обикновено мотивацията за добро отношение идва от заплащането.През голяма част от времето се занимавам с дейност, чиито доход е обвързан с положението усилие.Там се усмихвам и дори уморена давам всичко от себе си.В мола освен  да извършвам определена дейност и да търпя критики на шефове и клиенти няма голямо разнообразие.Давам си сметка,че ако се задържа ще полирам мозъка си.Музиката се повтаря, действията на посетителите също.Идват и хора,с които е удоволствие да общуваш.За съжаление малко са такива.
  Повечето парцали в големите вериги са за еднократна употреба.Цените надути ,заради етикета на бранда.Качество липсва.Важно е да се задоволи консуматора и да му вземат парите.

# 91
  • София
Много ясно, че ще има купове. Разни момиченца пробват по 20 дрехи, колкото да се снимат с тях, после ги мятат в купа...
Не им завиждам хич на хората, които отговарят за това, затова винаги си връщам дрехата в състоянието, което съм я взела, от където съм я взела - на самата закачалка в магазина.
За мен е минута отгоре, но за касиерката е 101-та дреха в купа, която трябва да закопчае, подреди и върне...

# 92
Има го това с поведението на клиенти, както и лична мотивация на персонала, но според мен е много повече въпрос на мениджмънт и фирмена политика на веригата.

# 93
Аз не само връщам в изряден вид дрехите, които съм мерила, на мястото, откъдето са взети, но ходя да намествам и такива, които са намятани как да е по закачалките. Blush
Ако всички клиенти са като мен, няма нужда нито от чистене, нито от подреждане.
Та - основни виновници за мръсотията и безпорядъка са клиентите.

# 94
  • София
И половинката го прави. Laughing Тук попипне, там завърти. Не знам колко пъти са го питали дали работи в магазина.

# 95
  • SF
Винаги връщам дрехите във вида, в който съм ги взела. Понякога служителките в магазина ме подканят да ги оставя при тях на масата, защото сигурно имат правила как да се навият презрамките, да се закачат допълнителните шнурчета и т.н., но и на тях им ги подавам изпънати, с извадени ръкави.
Никога не влизам в пробна с намятани в нея дрехи. Имам чувството, че потта на предишния клиент ще е пред лицето ми. В някои от веригите наистина пробните са мръсни и ме е гнус да си събуя обувките, за да премеря панталон.

# 96
От най-близко заобикалящото ме дразнещо - дразни ме глупостта на хората, несъобразителността, изживяването, че съм едва ли не единствен на земята и няма други хора, хвърлянето на фасове, и всякакви други боклуци, просто на земята където ти падне (и после такъв човек се чуди защо не искаш да имаш общо с него и да му обърнеш внимание!), 'аутизма' - поздравяваш - отговор няма, може и каквато и да било реакция да няма изобщо!!; сбъркания правопис, чак до неразличаване на 'е' и 'и'!; слушане и четене без разбиране, с изкривено такова!..

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 14:08 от Ally_

# 97
Дразнят ме хора, които дъвчат с отворена уста, мляскат, сърбат, хрупат шумно. Мозъкът ми блокира.

# 98
  • SF
И мене. Но има хора с проблеми с носа, или преградите, дишат трудно и дишат през устата. Научили са се така да се хранят. Мисля, че говорят, докато се хранят, за да поддържат устата отворена и така замазват положението. За мене е неприятно.

# 99
Дразнят ме дребни битови теми, които се превръщат в основна тема на разговор.
Дразнят ме 0 съобразителност в общуването, защо нямаш втори дете, колко ти е заплатaта, каква точно операция правиха на баща ти болен от рак…

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 15:37 от помбер

# 100
  • София
Дразнят ме хора, които дъвчат с отворена уста, мляскат, сърбат, хрупат шумно. Мозъкът ми блокира.
Блокирам и когато някой ми потропва или барабани я с химикалка, я с пръсти някъде.
Тогава трябва аз да започна да си шумкам, да се съсредоточа върху своя звук и така да елиминирам чуждия.
Луда работа Laughing

# 101
Дишат, гадовете!😕

# 102
  • IC 1101,Abell 2029
Дразнят ме киселяците/киселите хора/.Направо ми се ще да ги изплющя хубаво с някой мокър парцал през главата,та да се вкиселят още повече.Поне да има защо.

# 103
А дали една част от киселяците вече някой не ги е изплющял преди да се срещнете?
По обратната логика с много желаещи за плющене, човек лесно се вкисва.

# 104
  • IC 1101,Abell 2029
"Говоря" за постоянно вкиснали хора,а не за епизодични случаи.От години познавам някои които това им е начин на поведение.Светът им е виновен за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт