С какво ви дразнят хората?

• 275 959
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 150
  • España
И мен ме дразнят тези дето говорят по телефона в автобуса.
Всяка сутрин като се прибирам от работа( нощна смяна работя) в автобуса се качва един тип, звъни му телефонът и се започва един безкраен разговор с жена му предполагам.  Спорят, кой къде и какво, на кой му било писнало, детето и така 30 мин докато сляза. Иде да му хвърля телефона през прозореца. Трябва да си купя слушалки, но пък ме е страх, че ще заспя и ще си изпусна спирката.

# 151
Еха, най-добре да отстраним всички майки, всички хора с хронични проблеми, всички претърпяли злополука, че работата да върви. Не ми беше идвало на акъла да обвинявам колеги, че си ползват правата, а аз не получавам компенсация за труда ми. Викам да изхвърлим и всички с натрупана отпуска, че и те са дразнещи. Абе, вие сте истинска мечта за шефа си, претенции към него нямате, служителите са виновни и смятате, че никога няма да ви се наложи да си използвате правата. Grinning Чак и месечен разчет ще направите на колегите, че да ги научите кой и кога да взима болничен.

Да не е спам: ей такива неща ме дразнят. Много обичаме да се бъркаме в чуждата паница и то само когато ни изглежда, че на някого му е много добре (то си е приказка да гледаш болни деца). Заради такива изказвания и хора болничният се е превърнал в някаква тема табу и всички работодатели си мислят, че ти правят някаква върховна услуга като си в такъв.

# 152
Мен пък ме дразнят майки, които си мислят, че всички са им длъжни, щом са родили дете. Ми не, отказвам да пренебрегвам децата си, себе си също.
Всички сме имали малки деца и знаем какво е. Винаги съм търсела варианти, така че да не взимам само аз болнични. Защото с 2 деца, с 3 години разлика, ходещи на ясла и на градина, трябваше само в болнични да съм, и да ходя на работа за около 1 седмица в месеца. Е кой ще търпи такова нещо? И защо?

# 153
  • SF
Мен пък ме дразнят майки, които си мислят, че всички са им длъжни, щом са родили дете. Ми не, отказвам да пренебрегвам децата си, себе си също.

И мене. Но наскоро имаше такава тема и много страсти се разпалиха там. Когато критикувахме майките заради тяхното поведение, излизаше, че имаме нещо против децата, проявяваме егоизъм, неразбиране, даже злоба.

# 154
Аз нямам нищо против децата, две имам. Ама нахални и несъобразителни хора ме дразнят, независимо дали са майки или не.

# 155
Мен пък ме дразни как жени, които се оплакват от нечие поведение,а се случва да правят същото нещо, от което се оплакват, но тогава е някак позволено. Друго е - казват. И се правят, че няма двойни стандарти. Или пък наистина се самозалъгват, че са по специални. Не зная.

# 156
Хората могат и са постигнали толкова много а е достатъчно да се амбицират за някаква глупост за да започнат да се унищожават взаимно. Също ме дразни, че се поддават на манипулации . Другото, което ме дразни е, че са стадни и искат да пеинадлежат непременно на по- каквото и да е  прослойка и тази цел ги заслепява

# 157
  • UK
Дразнят ме мрънкащите хора, ама тези на които даже и да дадеш сто начина да се справят с проблема, пак нищо няма да направят и ще си прдължават да мърморят.

Дразнят ме и ужасно стиснатите хора.

# 158
Хората могат и са постигнали толкова много а е достатъчно да се амбицират за някаква глупост за да започнат да се унищожават взаимно. Също ме дразни, че се поддават на манипулации . Другото, което ме дразни е, че са стадни и искат да пеинадлежат непременно на по- каквото и да е  прослойка и тази цел ги заслепява
Мен също. Най-вече това с манипулацията. Критичното мислене е дълбоко погребано и са склонни да повярват на всяко нещо, представено с подходящия тон на гласа.
Дразнят ме и безгръбначни, които се подиграват на психически или физически(с недъзи) болни хора. Виждала съм ги.

# 159
да, тези, които все другите гледат , сене си съжаляват и все не са доволни с ккавото имат и завиждат за всичко.
Jade_ да и винаги са в правилната група  , а критичните са поставяни в позорния ъгъл с някой модерен епитет.

# 160
да, тези, които все другите гледат , сене си съжаляват и все не са доволни с ккавото имат и завиждат за всичко.
Jade_ да и винаги са в правилната група  , а критичните са поставяни в позорния ъгъл с някой модерен епитет.
Най-често епитета е "луди конспиратори".

# 161
в днешно време да, но има и други ... а в миналото е имало и вечщици и какво ли не.

# 162
Jade_ да и винаги са в правилната група  , а критичните са поставяни в позорния ъгъл с някой модерен епитет.
Най-често епитета е "луди конспиратори".
Мисля, че най-често използваната дума е "злоба" и производните и.
Когато опонента няма доводи, веднага използва тази дума.
80% от пишещите пък въобще не знаят значението на думата, която използват. А уж хора с образование, предполага се учили и чели.

# 163
Много се дразня на хора, които  се опитват да ми докажат, че нещо е изключително красиво, скъпо, модерно и по- по- най и използват изрази като:
" Това е топааа!" или "Ооо това е топ!". Triumph

# 164
Много се дразня на хора, които  се опитват да ми докажат, че нещо е изключително красиво, скъпо, модерно и по- по- най и използват изрази като:
" Това е топааа!" или "Ооо това е топ!". Triumph
Това като го чуя и хвърлям топааааа и аз GrinSatisfied

Общи условия

Активация на акаунт