С какво ви дразнят хората?

• 275 948
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 135
Много ми е странно, че някой може да пипа корема на бременна. Никога не би ми дошло на ума.

# 136
  • Бургас
Много ми е странно, че някой може да пипа корема на бременна. Никога не би ми дошло на ума.

Мен даже са ме потупвали.
"Я,кой е там вътре?" и пляс,пляс,пляс!
Отвратително!

# 137
  • SF
Нито на бременна, нито на непременна ще пипам и ще пляскам корема.

# 138
  • София
В старата ми работа имах 🤰 колежка. Редовно я плясваше друга колежка "за късмет". И на мен ми е странно!  Аз си позволих да докосна след като тя сподели,че ми позволява Simple Smile

# 139
Като сме на тема бременност се сещам за един период, в който все още работех и вече се беше минал първия триместър от бременността ми и тогава нямаше как да крия повече от колегите си и като се започна едно оглеждане, коментари, акъли направо ми беше кипнало. Unamused

# 140
  • София
Липсва ми малко Ковид по магазините, дистанцията си е хубаво нещо, ако се изкашляш веднъж даже и по-назад се дърпаха хората.

Много ме дразнят хората, които си позволяват да ми пипат корема ( бременна съм в 7м), полудявам, откачам и искам да късам ръце, не е нормално така да ми се навлиза в личното пространство никога камо ли като чакам дете. Пълна гадост. Не знам защо се смята за нормално, но не смятам, че е още по-малко от хора, които не са ми близки по никакъв начин.

Част от тези същите хора после е новороденото ти така ще се опитат да пипат. Аз съм крещала по разни непознати, които много държат да пипат и плюнчат когото сварят.

Затова си връзвам кучето на количката и да пробват...на тяхна отговорност да доближат. Кучето ми е спокойно и добричко, но като му кажа стой и пази бързо ще се откажат.

Като сме на тема бременност се сещам за един период, в който все още работех и вече се беше минал първия триместър от бременността ми и тогава нямаше как да крия повече от колегите си и като се започна едно оглеждане, коментари, акъли направо ми беше кипнало. Unamused

ООО откак се знае, че съм бременна толкова непоискани съвети получих, че направо не ми се говори. А пък най-обичам акъли от хора, с които нямам общо нито като начин на живот, нито на мислене и още по-малко за мнения за отглеждане на деца, пък те или са дали тяхното на отглеждане на баби или като цяло не са пример за родителство като цяло по моите разбирания. Всеки има право на мнение и начин на живот докато не се опита да ми ги натрапва.

# 141
  • here and now
На моето дете все му е топло. Още от бебе не понася и не признава чорапи. Та разхождам си го такова босичко, аз облечена (не мен все ми е студено) и един дядо "Ма вземи го облечи това бебе, ще го умориш". Аз, понеже не бях в особено добро настроение: "Взе ми си роди ти едно и си го обличай както искаш."
Винаги ми е било мъчно като видя навлечени деца, които се дерат да реват, а родителите по потник. Ама си трайкам.

# 142
  • Някъде там
Когато бях по-млада се дразнех за много неща, дори за дреболии съм избухвала.С течение на времето се научих, че изисквания и очаквания мога да имам само към себе си и малко към близките си. И да ги имам към останалите хора, нищо няма да се промени, само ще навредя на себе си. Неща на които преди съм се дразнила, сега само ме забавляват. Научих се да се смея на нелепото поведение, вместо да се ядосвам и много добре ми действа.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 14:47 от daviz

# 143
  • SF
Дразнят ме, че когато нямат аргументи в спор, започват да нападат и да обиждат. Всичко, различно от очакванията им, се счита за заяждане.

# 144
Есме, в такъв случай се опитвам да си напомням, че хората са глупави и емоцията на безсилие и обида от агресията им, която изпитвам е само в мой ущърб.

# 145
  • SF
Ами, да. И за така се опитвам, но пак много се дразня.

# 146
Дразнят ме, че когато нямат аргументи в спор, започват да нападат и да обиждат. Всичко, различно от очакванията им, се счита за заяждане.
Какво се прави с такива?! И когато спорът засяга служебните (или други) отношения, задължения и т. н. Не е на "обща" тема, където резултатът от спора не засяга лично никого.

# 147
В служебните отношения ако споровете се водят от интелигентни хора, се използват факти. В почти всички колективи има служители на позиция, която позволява наблюдение и контрол върху работата на целия персонал. Камери също се използват почти навсякъде, а от доказателствата които те дават не може да се избяга.
Когато обаче в спора участва човек не само с нулево ниво на интелигентност, но и с егоистични амбиции и зли намерения, той превръща спора в бойна арена, на която показва и изважда от себе си такава агресия и арсенал от обиди, че и Хитлер може да му завиди.
Хубавото е, че такива хора не са непобедими. Особено ако са достатъчно самонадеяни, с нереалната илюзорна самооценка да се изправят срещу човек, абсолютно противоположен на самите тях.

# 148
  • here and now
Аз съм се научила да не се обиждам. Чинно се съгласявам с каквото там ми кажат и тва е. Нека са щастливи. Аз нали си знам, че не е вярно.

# 149
Интересно, всички виждаме треските в другите, но не и гредите в нас.
С годините се научих да не се дразня на хората, но ме учудвам тмного неща, например неспазването на законите -от шофьори, пешеходици, полицаи. И хем не познават закона, не си знаят правата и задълженията и са нагли. Такова нещо няма как да се премахне, те си остават такива.
Все някой се чувства прекаран, а с мърморещи и оплакващи се, гледам да стоя надалеч от тях

Общи условия

Активация на акаунт