С какво ви дразнят хората?

• 276 143
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 210
Двама да им се из..рат на коридора, и повече едва ли ще посмеят да заключат.

# 211
Аз вчера бях на преглед при АГ в ДКЦ 15 и трябваше да поискам ключ за да мога да ползвам тоалетна... тази за "пациенти" и тя беше заключена...
Хиляда пъти се е коментирало това в обществното пространство и пак същото.Всякакви чиновници се изказваха,че нямат право да заключват тоалетни,но нашите медици продължават да го правят.Трябва да се сигнализира здр.каса,те могат да глобят дкц-то.Д-р ми е казвал,че се е случвало.Познайте!След 1-2год. пак се заключваше тоалетната.Да не говорим,че понякога има отключена за пациенти само на един етаж,а дкц е примерно на четири етажа.
В повечето случаи се заключва от мързеливите чистачи, не от медиците.

При мен на работа, доста често, последният работен ден преди празници, когато се приключва по рано, също забелязах че работи само 1 от 3, и по някога през етаж. Слагат чистачите табелка че се почиства и в края на работния ден имат примерно само 2 кабини, обират си табелите и си тръгват.

# 212
Със сигурност и чистачките заключват,но идеята постоянно да е заключено и да просиш ключ,идва от по-горестоящи.При всички положения е много грозна работа.Аз съм държала сметка на регистратурата и се започна сърдито:''Ами то всякакви влизат''.

# 213
  • Los Angeles CA
Дразнят ме нахалните хора.

# 214
Все повече ме дразнят злобните хора! За мен те се появиха по повод ковид, войната в Украйна, после и в Газа, политиката в Бг..

# 215
Не са се появили злобни хора, злобните са си били злобни. Хората са объркани, уплашени, обезнадеждени . Нищо чудно. В 21 век се въоръжаваме за да се избиваме за власт , контрол и пари. На кой може да му хрумне такова нещо. Някой помислял ли си го е ?

# 216
Злобните и невъзпитани хора ме дразнят.
Даже дразнят не е точната дума. Крайно неприятни са ми.
Опитвам се да не им обръщам внимание, по възможност избягвам контакт с такива. За съжаление, не винаги нежеланието за общуване с такива зависи само от мен.

# 217
Все повече ме дразнят злобните хора! За мен те се появиха по повод ковид, войната в Украйна, после и в Газа, политиката в Бг..

Не са се появили тогава, а просто са се развихрили. Преди тези беди са се прикривали.

# 218
Дразнят шофьори, които се бутат зад колата ми по опасни и тъмни пътища, задминават забранено и започват да се моткат отпред. Но като се замисля май по-добре да се моткат, отколкото да изхвърчат опасно и нататък. Например пътували сме късно вечер и през зимата  Боровец-София , пътя е ужасен на тъмно, настилката влажна и на мног оместа имаше край и върху платното камъни и клони . Знаете пътя. Да не казвам как караха някои по него.

# 219
Днес вървя по тротоара, валеше дъжд и по улицата реки с кална вода, колите минават, но хората трябва да плуват. И гледам, че някой, явно голям естет и носещ коледния дух у себе си, е закачил коледни лампички, като жицата се простира напречно на тротоара, като тръгва някъде отвътре от дома на въпросния собственик и отива до едно дърво, което е бучнато и заема половината тротоар, външната половина. И тази жица с коледните лампички минава през цялото място на тротоара, където може да мине човек, на височина сигурно малко под 1.70, защото аз съм 1.75 и трябваше да се наведа и да мина под жицата, със светещите лампички и дъждът, който се лееше обилно върху жицата.

# 220
Като шофьор и пешеходец, бих казала, че пешеходците с черни якета, пресичащи където им падне, без да се интересуват от другите участници в движението ме дразнят доста повече от свиркащи селяндури и засичащи ме бакшиши.

# 221
zlatenceto по-гадната версия са колоездачи в тъмни дрехи върху колела без осветление и дори без отразители и стрелкащи се насам-натам , сякаш че могат всичко да предвидят .

# 222
zlatenceto по-гадната версия са колоездачи в тъмни дрехи върху колела без осветление и дори без отразители и стрелкащи се насам-натам , сякаш че могат всичко да предвидят .
Всъщност, да! Особено ако си на бул. Раковски преди Гурко за десен завой. Изправяли са ми косата на няколко пъти тротинетки и колоездачи! Хем светофарът за десния завой там се вижда отдалече. Ама мантрата винаги е "ние сме с предимство"! Което никой не оспорва, просто практически не може да си кон с капаци и понякога е по-умно да НЕ си ползваш предимството. Особено пък ако си нинджа!

# 223
Издразни ме една дама , с която се засякохме в чужда компания. Попринцип сме в една и съща, незнайно как се озовахме и засякохме в една и съща нова и за двете. Е ..тя само ме поздрави и игнорира през цялото време. Добрем....после ще се извинява

# 224
Дразнят ме хора, които не виждат нищо притеснително да седнат да си говорят я пред някоя врата, я в някой тесен коридор, никаква съобразителност.

Днес и служителите в хранителните магазини ме изнервят, колкото се опитват да съм усмихната и ми е неудобно да напомня, когато са забравили нещо, толкова седят и ме гледат злобно и начумерено.

Общи условия

Активация на акаунт