🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 2 (11.09 - 19.09) 🐄

• 23 181
  • 450
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, пиша за първи път, но чета всичко, което пишете. Не знам колко от вас подкрепят Елбетица и колко Канатица, но за мен от самото начало в зеления отбор има по-силни играчи (не знам колко е целенасочено от страна на продукцията). Изключително се дразня на сравненията между силите и условията на двата отбора, най-вече на коментарите във фейсбук. Днес Елбетица си спечелиха честно играта, мислейки и избирайки правилния капитан, и сега понеже няма с какво да се заяждат, измислиха "гладни срещу нахранени". Нима в предишни сезони на Фермата не са стояли по цяла седмица гладни. Все още помня седмицата с лимоните при Живка. Или ратаите, които не живяха в еднакви условия с другите участници. Сравнят и с Игри на волята, където хората спят под открито небе и не се хранят с никаква храна. Докато тук все още имат възможностна да ядат каквото сами произведат от градината и имат някакъв покрив над главите си. След вчерашната победа за надмощие как един не написа нищо за условията на живот при Канатица? Трябва да се признае просто, че зелените са по-добре подготвени като ЕКИП и си разпределят подходящо постовете, знаейки силните страни на всеки участник. И докато Канатица се настройват един срещу друг, коментират стратегията на Иванка и се чудят как да надвият останалите, може да отделят същото време в разговори относно слабите страни на всеки един играч от отбора и да си направят стратегия за общо стигане на финала. Може играта да е индивидуална, но все пак трябва да се съобразят с факта, че само като отбор имат шансове за печалбата. Мисля, че с общи усилия биха имали повече успех!
Понеже много написах, но не се сдържах искам само да завърша с това, че всеки един от тях е знаел, че отива в предаване, където е възможно условията да не са перфектни.
Проблемът е там,че И и А, разпределиха още в началото отборите нечестно: зелените по силни физически и организирани ! Червените по слаби! Което е грозно.Това ли трябва да гледаме по два часа вечер ? И злобни подмятания,най вече от русата водеща с воалчетата.Това ли са възвишените каузи на опосумите,с които парадират.Винаги и навсякъде да има разделение.Ама щом политиците ни да вечно настръхнали един срещу друг, защо и ,, развлекателните" предавания да не са такива.

# 331
  • Разпиляна във въображението
Не  разпределиха всички от началото. Все пак отборите можеха да избират мъже и жени

# 332
Нанси ( на баба си Наска? ) много мрънка нещо.

# 333
  • София
Не  разпределиха всички от началото. Все пак отборите можеха да избират мъже и жени
Не можеха ли точно само Елбетица да избират или аз бъркам нещо?

# 334
  • София
Единият отбор си избра 2 жени, а другият си избра 2 мъже.

# 335
  • Вестерос
Понеже обсъждаме вкъщи. Колко са високи Иван и Андрей според вас. Андрей май е 172. Някой да ги е виждал на живо?
Aз, ама бях седнала и той мина покрай мен и нямаше как точно да преценя, но е някъде там

# 336
  • София
Според Уикипедия, Гергана Гунчева е висока 172 см. Вижте я как стои до тях. Не носи обувки на висок ток при снимките на предаването.

# 337
По тази причина обсъждахме. Мой близък е виждал Андрей на живо и твърди, че е 165. На мен ми се струва, че е по-висок.

# 338
  • Sofia
Толкова са,нищо че се пъчат да изглеждат по-високи.
Разминавала съм се няколко пъти с тях,ниски са.
Гергана също съм я виждала преди години и по-висока изглежда,но може би з-то беше много слаба.

# 339
Мерките на Гергана със сигурност са верни, защото са важни за модел и са точни.

# 340
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Интересен социален експеримент се получава с Канатица...
Този сезон няма фермер на седмицата и няма кой да раздава заповеди. Появи се такъв обаче в Елбетица. Петър.
При Канатица такъв няма. Някои опитаха, но по-скоро само опипаха почвата и си останаха до там.
В Канатица всеки си прави каквото му скимне и липсва комуникация на елементарно ниво.
Толкова неорганизиран и хаотичен отбор отдавна не бях гледал и това във всички риалити предавания които следя.

Играта беше хубава сама за себе си, но ако беше дадена на адекватни играчи. Да се върти повече масата, да мислят, да си говорят.
Елбетица играха сами със себе си. Като една сутрешна кардио тренировка си разцъкаха на поляната.
В Канатица имат един Коко и една Нанси, като бивши спортисти и това е. Останалите са много слаби и май не са виждали фитнес през живота си. Иван тича 5 минути и крампира, Теди с този кръст не знам, дано се оправи, ама... Кенан и Жорката са идеални за едно състезание по надпиване с бира. От Лили не съм видял нищо, но потенциала и е малък от това което виждам досега. Цвети се старае и дава всичко от себе си, просто толкова си може. А то не е много. Иванка главата не я слуша изобщо. И правилно ли чух? Страх я да излезе на Арената, на трасе, за да не се изложила? 😮

Браво на Мартина, извади играта на Елбетица с лекота. Не съм се и съмнявал в нея. Тепърва ще блести. Много възпитана и културна жена също така.

Интересно, Петърчо иска техния отбор да падне едва ли не, за да изгонят Жоро или Сергей. И двамата ги отписа като не ставащи за техния отбор.

В Канатица вече има два ярко обособени лагера: Кенан, Георги, Иванка и Лилия срещу Коко, Иван, Нанси и Цвети.
Категорично съм за вторите. Селската хитрост и тъпотия на първите ме отблъсква.
Иванка специално ме втрещи снощи с поведението си и с думите които каза. В негативната листа ми е вече. Лили драпа да влезе там, а Кенан и Жоро все още са на изчакване ама не са далеко...

# 341
  • София
Жените на Елбетица вече не ми се сливат чак толкова. Вчера забелязах и Мартина и научих името й. Много красиво момиче.

# 342
Понеже обсъждаме вкъщи. Колко са високи Иван и Андрей според вас. Андрей май е 172. Някой да ги е виждал на живо?
Аз съм ги виждала преди мноооого години на кастинг на Мюзик айдъл. И двамата бяха ниски като за мъже. Там някъде- около метър седемдесет и два, три см.

Понеже много се спекулира по темата, а точно преди 2 дни спорих с приятелка дали Наполеон е бил нисък (доказано английска пропаганда).

"Средният ръст на мъжете в света е 1,73 м."
"Средният ръст на мъжете в България е 1,74 м"

"Колко е средният ръст на жените в България? 1,64 м"

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/curious/kolko-e-srednijat-ryst-na-myjet … news_2036606.html © Actualno.com

# 343
  • при късмета
Безкрайно смотани са канатица. Ама безкрайно. Как пък на един не му помръдна една мозъчна клетка? Всъщност имаше двама трима, ама какво от това, като установиха, че Иванка не помни, но не коригираха играта спрямо това. А тя самата е точно копие на тъпото, тъпа е като нея, още по-простовата, че и си вярва, че ще пръска панаири наред. Пък и на стратегията си вярва, оставяла другите да се изявят. Ама нещо не ѝ стиска да им го каже Joy
Ще постоят в ада доста време.

# 344
  • Разпиляна във въображението
Жените на Елбетица вече не ми се сливат чак толкова. Вчера забелязах и Мартина и научих името й. Много красиво момиче.

И аз така, но повечкото по време на дуела.

Общи условия

Активация на акаунт