За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 108

• 34 270
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • до най-прекрасния мъж
Какво мляко пие детето? С какъв грамаж е кутията? Направо ми се вижда невероятно това количество. Няма ли по-големи разфасовки? Дъщеря ми пиеше по 4-5 кутии на месец от по 400 гр, но нейното мляко беше специално и се предлагаше само в малка разфасовка. Вижте и някой, който внася от Англия. И от там съм попадала на добри оферти за масовите млека.

# 151
Какви 500лв бе хора? Най-много 5кутии по 800гр да ти изпие това дете. И по 50лв да са, това са 250лв. Стига сте преувеличавали!
В ДМ според мен са най-евтини.

# 152
Какви 500лв бе хора? Най-много 5кутии по 800гр да ти изпие това дете. И по 50лв да са, това са 250лв. Стига сте преувеличавали!
В ДМ според мен са най-евтини.
Синът ми пиеше до годинка Hipp AR, беше 600гр. около 33лв. и както казвате най-много 6 кутии да сме купували.. и на мен 500 лв. ми се виждат много 😁 Да кажете жената какво е млякото.. А и не знам дали видях на колко месеца е бебето, явно е малко. Като започне със захранването също ще намали млякото. Сега сме на 1г.4м. и най-много 2 кутии за месеца взимам, което са ми 40 лв +-

# 153
  • гр.Пловдив
Аз поръчвам от английския Хипп 3 ,на 1г и 3м е ,кутията е 22лв,взимам по 1 кашон и стига за месеца

# 154
Аз поръчвам от английския Хипп 3 ,на 1г и 3м е ,кутията е 22лв,взимам по 1 кашон и стига за месеца
Е че той и тук е 22 лв 😁 защо поръчвате английския? В Лили и ДМ често е на промоция - 20лв.

П.С Гледала съм няколко пъти в ОлХ обяви с английски стоки, нито памперсите са им евтини, нито млеката, поне според мен. Тук се намират на същите цени, да не кажа и по-евтини! Сигурна съм, че от там са ги донесли на доста по-добри цени.. ама бизнес 🤷🏼♀

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 09:59 от ForestFairy13

# 155
  • гр.Пловдив
Е че той и тук е 22 лв 😁 защо поръчвате английския? В Лили и ДМ често е на промоция - 20лв.

П.С Гледала съм няколко пъти в ОлХ обяви с английски стоки, нито памперсите са им евтини, нито млеката, поне според мен. Тук се намират на същите цени, да не кажа и по-евтини! Сигурна съм, че от там са ги донесли на доста по-добри цени.. ама бизнес 🤷🏼♀

Защото качеството ми харесва повече,отколкото на вноса на ХИп за БГ пазар ..познайте от къде-от Румъния ..Ами не ,благодаря,преди 10г купувах оттук,но вноса беше директно от Австрия,сега нещата са различни..

# 156
Смятала съм, че и ММ смята. Малко е бебето на пет месеца но с размери на 6 месечно бебе и апетит на... абе не знам, нямам бази за сравнение...

# 157
  • до най-прекрасния мъж
На 5 месеца се хранят около 5 пъти дневно по около 150-160 мл мляко, което е 5-6 м.л. на хранене. Горе-долу около кутия и малко от 800 гр трябва да стига за седмица или 5 кутии на месец. Това, което казвате - 5 кутии на седмица, дори да са по 400 гр е прекалено много.

# 158
Всъщност казах 4 на седмица Simple Smile и не знам какви са тези хранения по 5 пъти на денонощие, моят яде седем все още на денонощие. През нощта се буди и докато не си получи млякото, опищява блока. Хем вече пие вода, и то с желание, но не... Едно ядене да изпусне, после  се буди един път повече през нощта. Преди да спря с кърменето, то беше минало да спи по цяла нощ. От тогава вече нямам такова щастие. Хем не бе на гърда , а чрез помпа...

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:07 от Vicky_P

# 159
На 5 месеца се хранят около 5 пъти дневно по около 150-160 мл мляко, което е 5-6 м.л. на хранене. Горе-долу около кутия и малко от 800 гр трябва да стига за седмица или 5 кутии на месец. Това, което казвате - 5 кутии на седмица, дори да са по 400 гр е прекалено много.

+1. Пълни глупости се пишат.

# 160
  • София
Значи хип комбиотик 1 ха при 120мл вода и + 4 м.л. Мляко, опаковка от 380гр отива 3 дни, грубо 2 пакета на седмица. 8 пакета по средно 26 лв си е 206лв на месец. На какво мляко сте? Да не е някакво по специално като за рефлукс например, те са значително по скъпи. А аз ти мислех, че сме на скъпо мляко 😀

# 161
Кажете моля какво е млякото... че да не ставам да рифрешвам цяла нощ от любопитство.
Тук дори едно специализирано мляко (мисля че е тукашният вариант на Аптамил) безлактозно - малка кутия беше на цената на стандартната такава, и пак не излизат толкова пари.
Признавам си, любопитно ми стана.

# 162
Кажете моля какво е млякото... че да не ставам да рифрешвам цяла нощ от любопитство.
Тук дори едно специализирано мляко (мисля че е тукашният вариант на Аптамил) безлактозно - малка кутия беше на цената на стандартната такава, и пак не излизат толкова пари.
Признавам си, любопитно ми стана.

😄😄 Най-скъпото мляко, което съм виждала беше към 50лв. От една кутия излизат около 4л +- мляко. Е колко литра мляко може да изпие едно бебе на 5м се пита в задачата? Моя от 6м пие по 210мл
и повече от 5кутии не изпивал. Не ги знам какво са смятали, но това е невъзможно.

# 163
  • до най-прекрасния мъж
Еми, 7 пъти по 6 лъжици да е, са 42 лъжици, по 5 гр (въпреки че е по-малко), са 210 гр сухо мляко на ден или 1470 гр на седмица. Което е 3.5 малки или по-малко от 2 кутии големи. Сега остава да разберем кое е това мляко, което струва над 30 лв малката кутия, защото очевидно това дете големи няма как да изпие 4 за седмица, а ако са малки, се доближава горе-долу до бройката.

# 164
Всички ни човърка какво е това мляко, кажете, моля ви! 😂 .. Синът ми отначало пиеше Фризолак Вом, от който няма голяма кутия, беше 400гр. 25+ лв. Да не сте на такова? 😁
И все пак не разбирам как 4 кутии на седмица… много е, сигурни ли сте, че слагате правилната доза лъжички? На 1г4м. от край време слагам по 6-7 лъжици максимум..

Общи условия

Активация на акаунт