💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 24/

• 43 116
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Това не е добра новина. Те новите сценаристи тъкмо се засилиха,  казаха им, че имат 26 сигурни епизоди и пак свалиха нивото.. дано сега се стегнат, че тотално нереалистичен стана сериала. И един Керем и една Берит не могат да спасят положението..

# 181
Цитат
И аз писах, че не виждам грам Еда в този сериал, но по-скоро исках да напиша, че не виждам грам Хаят. Очаквах, че, когато ги видя двамата един до друг неизбежно ще ги сравнявам с предишните им герои. Нищо подобно и при двамата, респект за което.
Eeee, то бая време е минало от тези герои. Междувременно, Бурак Дениз е играл и Марашлъ - роля, която е по-близка по идея до сегашната.

Бая време е минало за вас, аз за сефте гледах Любовтта не разбира от думи преди 4 месеца, та ми е съвсем нов. Аз и Почукай на вратата ми гледах преди 10 месеца, та скачам от Еда на Хаят и сега на Лейла.  Grinning
Марашлъ не съм гледала, само Шахмаран.

# 182
Пуснаха ни снимки от еп. 2 на "Друг човек"

# 183
"Друг човек", епизод 2, фраг 1, бг суб
http://ok.ru/video/6741126679051

Много беше объркано за превеждане, сигурно има грешки, но горе-долу е това. Grinning
Благи, благодаря за буквичките, прочетох те малко пред свършен факт, но нищо. Joy

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 21:28 от mikipoli

# 184
И тази е от новия епизод. Много ми харесват на всички снимки.

Харесва ми и че започнаха да се раздвижват с реклама, фрагове. Да пускат повече инфо и в мрежите, за да се предизвиква интереса и да не ги резнат на 9ти епизод. Grinning

Мики, благодаря за превода! Hug

# 185
Това ново ли е?

# 186
Тина, не знам, от 10 седмици всичко ми е еднакво..., поне да сменят нещо..., да раздвижат нещата, ама не ...
иначе това се върти:
https://twitter.com/i/status/1702021129324351941

П.С.
Мики, много ти благодаря! Hug

# 187
Дами, благодаря ви ⚘

Голям е сладур

# 188

И тази е от новия епизод. Много ми харесват на всички снимки.

Харесва ми и че започнаха да се раздвижват с реклама, фрагове. Да пускат повече инфо и в мрежите, за да се предизвиква интереса и да не ги резнат на 9ти епизод. Grinning

Мики, благодаря за превода! Hug

Момичета, забелязахте ли как няколко пъти в първият епизод подхванаха темата за продължаването на рода? Първо майката на Лейля я заплаши, че и тя ще стане майка някой ден и ще види какво е, после майката на Кенан на закуска още му намекна(явно за пореден път) как иска да види внучета. Присетих се сега като видях зад Кенан бебето - трети хинт. Дали някоя от развръзките няма да е именно тази, да имат дете и да се страхуват, че няма да наследи болестта на Кенан?

# 189
Много интересен фрагман за ДЧ. Вече разбрахме, че Идрис разговаря с Доан, затова бяха и думите му към Кенан : "много исках да те видя отблизо". Никога не се е срещал с Кенан, само с Доан. Гласът на Доан даже ми се стори друг , по-плътен някак. 🤔 Доан много добре знае какво се случва и че са двама в едно тяло, само Кенан не е наясно явно. Grinning Идрис заплашва бащата на Кенан да не го издава на полицията. Как да спасиш сина си от собствения му ум?
Там където в новините Кенан казва : "Аз убих..", според мен чете писмо от убиеца, което той е пратил до медиите.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 23:47 от mikipoli

# 190
Ох, да, Идрис се казваше възрастният човек. Благодаря, че ми го припомни Мики. Явно наистина актьорът ще играе по-значима роля от просто свидетел.
Интересно разсъждение, Мики, че Идрис е виждал само Доан. Явно го познава от малък или по-скоро юноша, защото доколкото разбрах от тогава не са имали проявление Доан/Кенан. За това и явно бащата пита: Върна ли се? Явно Доан е агресивния, склонен към убийства и кой знае още какво образ. Защо сега се е активирал, какво го е провокирало. Притеснява ме, че ако Доан почувства Лейла като заплаха съвсем ще са й преброени дните.

# 191
Явно със сигурност следващият е бащата на Лейля, видяхте ли след въпроса”Кой ще бъде следващият?” дадоха именно него… какви ли ги е вършил?

# 192
Не вярвам да го убие, рано е още. Все пак е от главните герои в историята.  Може само да го нарани,  но други ще пострадат 😎
Явно със сигурност следващият е бащата на Лейля, видяхте ли след въпроса”Кой ще бъде следващият?” дадоха именно него… какви ли ги е вършил?

# 193
Интересно какъв се пада Идрис на Кенан/Доган... И защо го насочва и участва в убийствата. Като че ли е истинският му баща или роднина някакъв. Тогава двама бащи се борят за него и ... две личности в самия него. Flushed
От фрага излиза, че и Лейля е преживяла някаква травма в детството си... Малкото момиче в нея било арестувано...

# 194
Мисля си, че Доан и Кенан ще се влюбят по едно и също време в Лейля.
Ще има следващо убийство. В първи епизод имаше кадър в някаква изоставена сграда и Кенан гореше някого. Идрис също беше до него. Зрителите ще започнат все повече да симпатизират на убиеца. Най-вероятно и следващата жертва ще има своето тъмно минало и ще е навредил на много хора.

Отношенията между брат и сестра, също ще са много лоши...

Общи условия

Активация на акаунт