💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 2 (11.09 - 18.09)

• 134 501
  • 2 982
  •   1
Отговори
# 2 820
На мен ми е жал за Гатьо, подбрали са го нарочно и го донасъскват, за да има сеир. Човека си е избрал подходяща професия, вероятно си е изпълнявал командите и е бил добър в това, физически е подходящ. Като охрана не мога да преценя, не съм запозната.
На синхроните според мен допълнително са го насочвали и перфектно върви в сценария. Не че не си е такъв, но всичко е допълнително подсилено до степен да нагарча.

# 2 821
По анкетата:
Продукцията движи всичко.Това е моето мнение.
За изпратената амазонка на 90% съм сигурна че ще бъде Цвети .Виктория ще я изпрати защото постоянно мрънка, и е супер негативна за почти всичко.Сигурна съм, че това ще са и доводите
.
Кой ще спечели битката ?Няма да са амазонките .Дори и с новите попълнения не го виждам още .Отделно и Гатьо може да не даде всичко от себе си.В момента е в депресия ,че го разделиха от пичуите 😂

# 2 822
  • Асеновград
Няма такъв смях....ей сега изгледах епизода. Ах Гатьо , дано останеш по дълго време , много ме забавляваш.
Цецо мъжката прие новите правила , но нашият ...Ниискам.
Андрей как им го каза в очите , и да умирам пак ще ви бия всичките....голям смях.

# 2 823
Сега го изгледах-класика просто,🤣🤣🤣🤣
После ще ви дочета.Предполагам всичко сте казали.
За утрешния трансфер:
Мисля ,че ще пратят близначката или Мудева(под давлението или не на Гатьо), защото ги е страх от евентуално влизане на близък и последствията от това.

# 2 824
  • София
Андрей и Фифо си имат взаимното уважение и респект.
Между тях би станал адски оспорван дуел, но пак зависи много от трасето.
Ако има повече бягане, в смисъл то да е водещото, Андрей ще има леко предимство. Ако има плуване обаче Фифо автоматично ще дръпне. Също ако има много повторения с мъкнене на тежки вериги или шейни, Фифо ще има предимство.
Но това е един от малкото двубои, които могат да се нарекат оспорвани и непредсказуеми преди да започнат. Simple Smile

# 2 825
Отговорите на последните два въпроса от анкетата учудващо за мен, са в двете крайности. Няма как сами едното решение да е манипулация. Просто не харесвате червените Joy

# 2 826
Аз харесвам червените, но смятам че дадоха нечестно все силови битки и това беше твърде очевидно и се загуби интригата, от там червените вече са в негативна светлина и какво...не е добре така. С промяна на някои малки детайли щеше да е много по интересно и оспорвано. Сега е само нелепо. С образа на Гатьо същото.

# 2 827
Продукцията няма нужда да им казва кого да подкрепят. Тази игра може да се нагласи да спечели този, койото те искат. Тя точно затова е избрана.
По принцип е така. И досега винаги имаше едно съмненийце, колкото и пъти да е играна. Но снощи късметът нямаше роля. Андрей правеше два пъти по-бързи обиколки, беше по-сръчен и по-точен. И само грешни вързопчета да беше теглил, и пълен курс обиколки да направи, пак щеше да бие. За снощната игра няма съмнение кой е победителят.
Относно залогът. Абсурден. Но възможен. Хората правят и грешки. Мнението го наложиха Даниел и Николай, а Гатьо мълчаливо го подкрепи. Май и Цецо нещо за мотивацията говореше, не помня вече. Не мисля, че Калоян, Ралев или Радо се обадиха въобще. Доводът за плуването си беше виц отвсякъде!
Ако има някаква манипулация, то тя е в избора на Гатьо от Вики. Като нищо са й го предложили или наложили.
Коя ще избере Вики, за да изпрати при Гладиаторите? Бях убедена, че ще е Мудева, преди да прочета в темата, че сте я видели в промото за играта в понеделник. При това положение има три варианта. Или Вики да разсъждава от гледна точка на женската си суета /коя би й била конкуренция за мъжкото внимание/, или от гледна точка на егото си /коя се е държала лошо с нея/, или пък да стреля срещу тези с роднински връзки. Предполагам, че ще е водещо второто и тя ще избере Цвети. Ако е водещо първото ще избере Ива.

# 2 828
С нетърпение очаквам първите дни на Гатю при амазонките. Оряшкова е добра душа, но е моята зодия. Ние, стрелците, сме разбрани хора по принцип, но тежко на онзи, който започне да ни нарежда какво, как и кога да правим. Браним свободата си, включително на изборите и действията си, с цената на всичко. Заиграе ли Гатю на тази струна, ще настъпи тежка мотика.  Очаквам да видим другата, огнена страна на Оряшкова и един нов, снишен накрая Гатю. 😁

# 2 829
" Даже когато съм много зле, даже когато съм пред умиране......... ще ви бия всичките"

Засегнаха му егото на Андрей пичувити, когато не го избраха. Мотивираха го яко. И не пропусна да ги клъвне на изпроводяк

# 2 830
Сега, като попремина снощната еуфория по Гатьо, мисля, че това беше лебедовата му песен. Дано греша и да ни забавлява още, но меракът му се изпари. Вече мисли за жена си, развод, изобщо не е в зоната си на комфорт. Жалко.

# 2 831
С нетърпение очаквам първите дни на Гатю при амазонките. Оряшкова е добра душа, но е моята зодия. Ние, стрелците, сме разбрани хора по принцип, но тежко на онзи, който започне да ни нарежда какво, как и кога да правим. Браним свободата си, включително на изборите и действията си, с цената на всичко. Заиграе ли Гатю на тази струна, ще настъпи тежка мотика.  Очаквам да видим другата, огнена страна на Оряшкова и един нов, снишен накрая Гатю. 😁
Малко Стрелци има в това предаване! Relieved Поне сред коментиращите да натрупаме бройка!
Гатьо ще е снишен, но и момичетата са кротки и разбрани. Тази година кастът при момичетата ми харесва. Истински сладурани и много мъжки момичета.
И да добавя. Много ме е яд, че с тази галимация, която продукцията сътвори, всъщност не можахме да видим развитието на отношенията в мъжкото племе. Очертаваше се мощен конфликт, а сега всичко отиде в морето.

# 2 832
  • София
Бих искал да видя Андрей срещу Крум специално от Гладиаторите на тази игра за бързина и ловкост, защото той също е сериозен бегач и много бърз и гъвкав.
Иначе от останалите на такава игра шанс биха имали само Рълев и донякъде Радостин, но Крум определено изпъква най-много.
Визирам само играта от снощи нали.
На тази игра Гого също би имал много добър шанс за победа срещу почти всеки. Тук трябва бързина и координация най-вече, но трябва и да си сръчен с въдицата и да не губиш много време докато ловиш ринговете. Фифо също го виждам като силен претендент, както и Стратимир, Юлиян и Жорката Аквамена.

# 2 833
  • София
Няма такъв смях....ей сега изгледах епизода. Ах Гатьо , дано останеш по дълго време , много ме забавляваш.
Цецо мъжката прие новите правила , но нашият ...Ниискам.
Андрей как им го каза в очите , и да умирам пак ще ви бия всичките....голям смях.
Мислех да не гледам ,четенето ми стига, но заради това мнение ще го прегледам епизода.

# 2 834
В Надкаст Андрей индиректно си призна как се вади тапа след тапа. През процепите се вижда. И за пореден път тези битки са загубени от претендентите. Няма нужда от нагласяне, те имат предимството да знаят какво е да си на тази арена информация за игрите. А продукцията толкова си може, прекалено много доверие им се гласува за тежки конспирации и сценарии. Каза, че и чоп са теглили за трасето. И предвид, че епизода е сниман преди излъването на битката, доста достоверно ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт