ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 527
  • 821
  •   1
Отговори
# 315
Sunshine_child щом пикът на О е бил на 12-ти, значи О е настъпила на 13-14. Та няма как да имаш симптоми 4 дни по-късно. Вероятно причината наистина е прогестерона, който така или инъче се покачва в ЛФ.

# 316
  • София
Миналия месец бях с цикъл без овулация,може би е важно да повторя,че пих Нурофен зареди отит три/четири дни в максимална доза + антибиотик.
Всички НПВС приети преди/около овулация  в голяма доза и по-продължително имат ефекта да подтискат овулацията.
Съответно на мен ми закъсня с 8-9 дена от цялата тази история.Имах положителен тест за овулация без овулация.
 Този месец ще проследим овулацията,за да видим как ще е този месец положението.

# 317
Ангелче, честито😇 тази темичка е на много късметлийски❤ много се радвам! На всеки да се сбъдне желанието💫
Аз въпреки не съм на лечение и въпрекии моите закъснения и пак очаквам малко чудо🐣, моят цикъл беше на 21.08 и нямам представа кога да правя тест😁освен на 40ти ден? През ден правихме опити..

# 318
Момичета, излязоха резултатите.
За ЧХГ не знам дали да го мисля,  тъй като е под референтните на лабораторията за 5 седмица (каквато съм според календарите).
Моля за коментар от по-запознатите за прогестерона.

# 319
Аз да вметна само, че голяма част от жените забременяват без изобщо да са следили овулация, без фоликуломерия, без тестове... Само със по редовен секс им се случват нещата.
Та хайде момичетата, които опитват от един - два цикъла да се успокоят и да се наслаждават на бебе-правенето.

# 320
  • Замък сред облаците
Моника, повтори след 48 часа. Чхг отговаря като имплантацията да е била преди около 6-7 дни. Прогестеронът е ок, но дано да се вдигне още.

# 321
Аз утре ще пускам 4то ЧХГ и се чудя дали да пусна прогестерон пак или не? И днес незнайно как ми се появиха отново натрапчиви мисли за извънматочна бременност и влязох във филма пак... хем виждам, че се удвоява, хем пак... искам да се зарадвам вече.

# 322
  • Замък сред облаците
Утре ще се радваш, пусни и прогестерона Simple Smile

# 323
  • София
Аз се включвам за стимулации с цел естествени опити - лека стимулация с Летрозол/Фермара - прегледи през два дена и една инжекция за таймиране на спукването на фоликулите. Лека, ненатоварваща, НО според мен задължително трябва да има цветна снимка преди това. Иначе се губи смисъла да се стимулира нещо, ако няма през какво да мине.

# 324
Gellerbing, знае ли се кога е била овулацията?
Не е лошо ЧХГто, не бързай да си вкарваш филми, ами го повтори след 48ч

# 325
Току що се чух с доктора. Потвърди, че ЧХГ е идеално за това закъснение. Пожела да пусна още едно в сряда и да се чуем. Прегледа ще е петък или събота.
Зарадва се много като ме чу, защо го търся.
Златен човек, когото измъчвам от май 2018 г Joy

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 17:04 от m-angel

# 326
Може гинеколожката на Мушу да е имала предид фоликулуметрия под “помощ”. Струва ми се абсурдно да се предлага хормонална стимулация след 1 месец неуспешни опити. Напълно здрави хора е нормално да правят опити около 1 година.
Мушу, няма нищо “неестествено” в това да си направиш разширени кръвни изследвания и да приемаш добавки, особено когато планираш бременност. Знаеш ли, че огромна част от населението на Европа , дори в южните държави, има дефицит на витамин Д например? Във форума е коментирано безброй пъти колко е важен витамин Д и че оптималните му здравословни стойности (не само за забременяване) са близки до горната референтна стойност на лабораториите, а не до долната. Това се отнася и за фолиевата киселина, и за Б12 и за още куп други неща.

Аз да се похваля, че ми правиха проверка на тръбите с пяна. Според докторката всичко е наред. Процедурата не беше болезнена.

# 327
Герка хайде до 1-2 месеца ще си бременна 🍀 при мен случайно или не, стана на втория месец след проверката с пяна (бяха ми напълно проходими тръбите)

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 18:40 от AlisonParker

# 328
Geizer, Ами тестове съм правила на 30.08 и 07.09 -отрицателни. Някъде между тях трябва да е била, със сигурност няма как да знам в случая.
Иначе ще повторя със сигурност. АА, прогестерон има ли смисъл да пусна пак в сряда?

# 329
  • Замък сред облаците
Да и бих казала че е задължително. На такава стойност на чхг би трябвало да е по-висок.

Общи условия

Активация на акаунт