ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 616
  • 821
  •   1
Отговори
# 645
За имената, за момиче харесвам Анастасия и Василена. Бях сънувала преди време името Марина. За момчешко име нямам идея. А последните ми две бременности бях с момчета.

# 646
Скрит текст:
Алисън, т3 е нормално за такова т4. Но ще се повишат ако смъкнеш ТСХ. Аз с такива резултати август реших да изчакам и тази седмица мисля да проверя как са нещата.
Селен препоръчвам да пиеш на хапчета. Бразилският орех лесно води до предозиране, много селен има в него. Една мацка си качи селена над 1000 с него и си направи стеахотни поразии. Хапчетата е  ок 100-200мкг на ден. Селенът държи антителата ниски и подпомага функцията като антиоксидант. Комбинирай с цинк (15-30мкг). Три месеца прием, три пауза. При + тест спираш.

Да попитам нещо и аз. Може ли да се предозира с coq10 убинквинон? Пия го доста време като преди взимах по 400 мг. Сега намалих на 200 мг. Пия го от Юни месец може би.

Бяхме коментирали назад, с дълъг прием от поне 6 месеца се вижда ефект от него. Горна доза препоръчват 600мг без предписание, 400 е съвсем ок. Може 2 години наред без пауза да се взима според изследвания разни, тогава препоръчват по 300мг на ден в такъв период.

Благодаря

# 647
Включвам се за добавките,  дано съм полезна.  Преди време коментирахме за страховете от натоварване на черния дроб. Преди седмица пуснахме с ММ изследвания,  та включихме и чернодробните показатели. И при двамата стойностите са по средата на референтните граници. Аз пия от 3 месеца,  той от 6. Ще правим почивка живи и здрави след пункцията.  Дано стигнем до там!

# 648
ММ вече 6 месеца пие добавки - селен , цинк , л-аргинин , коензим q10 , трибестан (понеже сме с лоша морфология ) . Преди две седмици получи обрив по ръцете , наподобяващ плаки , които доста го сърбят . От няколко дни спря добавките и нещата се нормализират . Явно нещо му е дошло в повече . Мисля да направи почивка 1-2 месеца .

# 649
Аделина и мен ми е любимо име, също Амая. Heart За момче изобщо нямам идеи.

ММ започна да пие скоро CoQ10, трибестан и FertilAid за мъже, но от последното мисля, че има неприятни странични ефекти и се опитвам да го убедя да не го пие. Възможно ли е да има проблем с ерекцията от него? Преди това не сме имали подобен проблем, появи се 5 дни след като започна добавките.

Иначе аз преди 3 дни правих един пиклив тест на Престо и буквално веднага излезе хубава безцветна втора черта. Сега пак го гледам и се чудя срам нямат ли тези производители…
Поръчала съм си едни тестове на easy@home, защото все ме сърбят ръцете за ранно тестване, а много скъпо ми излиза.

# 650
Включвам се за добавките,  дано съм полезна.  Преди време коментирахме за страховете от натоварване на черния дроб. Преди седмица пуснахме с ММ изследвания,  та включихме и чернодробните показатели. И при двамата стойностите са по средата на референтните граници. Аз пия от 3 месеца,  той от 6. Ще правим почивка живи и здрави след пункцията.  Дано стигнем до там!
Асат и алат ли пускахте?

# 651
Да, точно тези .
Асат и алат ли пускахте?

# 652
  • Замък сред облаците

ММ започна да пие скоро CoQ10, трибестан и FertilAid за мъже, но от последното мисля, че има неприятни странични ефекти и се опитвам да го убедя да не го пие. Възможно ли е да има проблем с ерекцията от него? Преди това не сме имали подобен проблем, появи се 5 дни след като започна добавките.

Той не пиеше ли и хапчета за другия проблем, който му откриха? Ако помня правилно беше психологически и тогава лекарствата за този тип проблеми често имат връзка с ерекцията. А и ако има дори и смътни страхове за второ дете може да причинят такава дисфункция.

# 653
И аз мисля, че по-скоро се дължи на другите му лекарства или на друг фактор. Защото въпросната добавка е само витамини и минерали

# 654
АА, правилно си спомняш, пие антипсихотици, но от няколко месеца и не е имал такива странични ефекти досега. Възможно е да е нещо временно психологическо.

# 655
Възможно е да действат с натрупване. Може да се поинтересуваш, но мисля, че често от подобни лекарства има подобен вид ефекти

# 656
Момичета... От 2 седмици насам съм със страхотен косопад 🙄 тъкмо излизам от банята.... Взех да се плаша какво чудо пада от мен.... По принцип съм с гъста коса, средна дължина под раменете.... Вярно, нося я нон стоп вързана, но..... При вас така ли е? Сезона ли е такъв....

# 657
Belive1211 , аз бях така няколко месеца след ковид. Почти половината ми коса изпада. Започнах да ползвам безсулфатен шампоан и взех един прехвален серум за косопад на ми аманте. Не знам кое помогна, но спря да пада и след 2 месеца имах много нова коса. Тогава не правихме опити за бебе и витамини пих. От стрес може да пада, сезонно също.

# 658
Здравей, BeLive!
Моята кума преди около месец ми съобщи, че е бременна. И че има страшен косопад. 🤔
🍀🤞🍀

# 659
  • Замък сред облаците
Няма сезон и такива глупости. Има 4 фази на растеж на косата. В последната фаза окапва косъма, защото трябва да поникне нов.

Понякога тези фази се разбъркват и настъпва косопад, когато основни функции в обмяната са нарушени заради липса на витамини или хормонален дисбаланс. Ако косопадът е неестествен първо се гледат щитовидната и липсата на витамини.

Общи условия

Активация на акаунт