ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 604
  • 821
  •   1
Отговори
# 675
Ейнджъл тихичко честито, всичко ще е наред.🥰

# 676
Anigo , напълно съм съгласна с теб. Декември месец бях под стрес, обаждаха ми се някакви болежки и си поставях какви ли не страшни диагнози, като прочетох симтомите в гугъл. Психически не се чувствах добре, а и за 37 години никога не ми беше падала косата така. Даже от самото падане изпаднах в още по-голям стрес. Моята коса е с тънък косъм, но гъста. Остана наполовина. После някак се успокоих и започна да расте много нова коса. Сега си е същата, като преди.

# 677
  • Замък сред облаците
Ейнджъл, честито!

Момичета, придържайте се към бебеправенето да не минава метлата. Има други теми за коси.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 20:41 от АА

# 678
AA, права си, но малко лирично отклонение, тъкмо за разнообразие Grinning
А иначе тези от вас, които са си правили цветна снимка на тръбите, може ли да споделите какво представлява изследването, някъде бях чела и нещо за пяна. Не съм отваряла информация на разни клиники още, а и опитът ви си е опит.

# 679
Аз съм правила в клиниката на Александров във Варна цветна снимка. Вкарва се контрастно вещество. Ама самото вкарване точно как беше не помня. Без упойка. Ако всичко е наред не трябва да е проблем. За мен беше същински Ад изследването. След него възпалените ми тръби бяха още по-зле и нямах търпение да мине лапароскопията. Правих кризи, както се разхождам и почва силна болка и не мога да продължа да вървя. Незабравими дни бяха Simple Smile

# 680
Anigo , направиха ми тази година ЦС на тръбите в Надежда . Вкарват контраст в матката , който трябва да изтече през тръбите и така се визуализира дали са проходими . След като въведат контраста , правят рентгенова снимка на място . Моята ЦС беше без упойка и ме заболя много силно за секунди , после болката веднага отшумя и не съм имала проблеми . Зацапваше ми няколко дни . Резултатът беше две напълно проходими тръби , въпреки че бях чела , че има болка само ако има запушване . Като цяло беше много неприятно изживяване , но минава бързо .

# 681
Аз съм правила в клиниката на Александров във Варна цветна снимка. Вкарва се контрастно вещество. Ама самото вкарване точно как беше не помня. Без упойка. Ако всичко е наред не трябва да е проблем. За мен беше същински Ад изследването. След него възпалените ми тръби бяха още по-зле и нямах търпение да мине лапароскопията. Правих кризи, както се разхождам и почва силна болка и не мога да продължа да вървя. Незабравими дни бяха Simple Smile

А има ли изискване в кой момент на цикъла да се прави? Моя цикъл хич го няма въпреки уж нормалните хормони, та много искам да си направя цветна снимка да видим как са нещата и там.

# 682
Оу, чак ме замислихте Confused
Moonlit, на мен репродуктивният ми каза между 8 и 12 ден.

# 683
Оу, чак ме замислихте Confused
Moonlit, на мен репродуктивният ми каза между 8 и 12 ден.

Благодаря, Anigo! Много се надявам да нацеля подходящ момент като отида на преглед след две седмици и да можем да направим изследването веднага. На ендокринолог и след това на гинеколог съм тогава. Доста ми е свито, но чакам и с огромно нетърпение, та да правим следващите стъпки.

# 684
M-angel! Прекрасни новини! Ще чуете скоро и сърчице, ако не сте успели този път! Много хубаво! Дано всичко върви наред!

Аз пусках до 11 седмица прогестерон и бях на утрогестан до около 15-та седмица.

# 685
М-ейнджъл, тихичко честито! Стискам палци за успешен финал! 🍀🍀🍀
Кога се изследва пролактин? Нали на 3ти ден от МЦ?

# 686
Не, по-добре да не е по време на менструация. Много е чувствителен.

# 687
  • София
m-angel честито! Heart до финал!

# 688
Малко късен час,но...
Бяхме на сватба два пъти дигнах детето🙄вече се филмирам.
Прибираме се и гледам леко кафеникаво зацапване на едневната превръзка,четох че е нормално между5-8г.с.аз точно влизам в 6
На 2.10 имам час при док.
Притесних се.

# 689
Малко късен час,но...
Бяхме на сватба два пъти дигнах детето🙄вече се филмирам.
Прибираме се и гледам леко кафеникаво зацапване на едневната превръзка,четох че е нормално между5-8г.с.аз точно влизам в 6
На 2.10 имам час при док.
Притесних се.

Моя приятелка получи такова зацапване когато наскоро първото и дете имаше рд и го беше вдигала
Всичко беше наред
Стискам палци и при теб,но утре звънкай на аг и отиди да види за успокоение

Общи условия

Активация на акаунт