Февруарчета 2024 - Тема 5

• 37 602
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
мале като витгледам коремчетата аз направо съм в 8 месец 😀
Ха ха. Бочи, аз същото констатирах... и килограми и коремче... доста + Grinning
Че и днес ме боли цял ден коремът, беборанчи ми създава притеснения. Дано е от разтягането.

# 541
Какво сладко коремче😍Супер си! Аз вчера такъв зор имах да си намеря къса бяла рокля за нашата мини сватба след две седмици. Направо бях готова да ревна насред улицата.🤣 Добре,че накрая намерих,но ще трябва да я скъся,защото като взех по-голям номер ми стана дълга. Чудо просто. И сега размишлявам за две седмици колко може да порасне тоя корем🤔

# 542
LaFilleDeLaMer, благодаря от сърце за информацията. Още утре ще ги започвам ♡

# 543
Момичета, скоро се завъртяха коментари за водностоте течения, та я д питам и аз ....Заради Кандидата ми изписа АГ еднократно Гиназол, сложих го снощи и днеска едно воднисто течение, направо ужас, някой ползвал ли го е и така ли е след това? Чак се шашнах и аз какво става , на бельото одеве имах петно колкото от супена лъжица да речем воднисто, с леко бяло зацапване от гиназола явно🙄 и аз взех да се шашкам като четох за изтичане на води.
Аз го слагах също преди няколко дни, сутринта като станах цялото ми бельо беше мокро, но се подготвих, че ще има от него изтичане. На мен и от утрогестана ми изтича така 🙂

# 544
Към момичетата на Диаспорал как го приемате? От колко мг и колко пъти дневно?
Налага се да увелича приема на Магнерич от 3х1 на 3х2 (на опаковката пише, че 1 таблетка е 500 мг.) Като алтернатива ми изписаха Диаспорал 3х1 обаче не пише.от колко мг. Сега, максимум 400 има и това взех. Обаче както и да го смятам 3000 Магнерич не ми се равнява на 1200 Диаспорал, освен ако има нещо специфично в усвояването на прахчето? Някой знае ли нещо по въпроса?

# 545
От лекарството е, каквото не му е нужно на тялото се изхвърля. За това и вечер се правят апликации и глобули, за да се задържат максимално вътре й да подействат. 
Иначе течението си е нещо стандартно, стига да не е придружено от сърбеж и лоша миризма или някакви циститни оплаквания. Аз до скоро вървях й си..джваках 😁🤣 Сега е белезникаво и кремообразно. Хормоните бушуват. После ще почнат горещите вълни и изпотяване и т.н....

# 546
  • София
Към момичетата на Диаспорал как го приемате? От колко мг и колко пъти дневно?
Налага се да увелича приема на Магнерич от 3х1 на 3х2 (на опаковката пише, че 1 таблетка е 500 мг.) Като алтернатива ми изписаха Диаспорал 3х1 обаче не пише.от колко мг. Сега, максимум 400 има и това взех. Обаче както и да го смятам 3000 Магнерич не ми се равнява на 1200 Диаспорал, освен ако има нещо специфично в усвояването на прахчето? Някой знае ли нещо по въпроса?
Не съм наясно, аз от време на време пия по едно саше (пише по време или след храна) от 300 мг. Най-вероятно е като с вит.Д - различните форми се усвояват различно и за мен би било обяснимо да има разлика между таблетки и прахчета. Можеш ли да питаш лекаря си за милиграмите? Моята и тя често забравя да ги уточни, та вече свикнах и си я питам за всяко лекарство/добавка Simple Smile

# 547
Диаспорала/ магнезиев цитрат/ е от 300мг и 400мг и знам,че се усвоява по- добре от другите видове магнезий, но и аз като Тони ще кажа, че е по- добре да се чуеш с док

# 548
имайте предвид че магнезий не се консумира с вит В12 а желязото с млечни Simple Smile защото не се усвояват

# 549
Бочинка, в различно време на денонощието ли да ги приемам? Не знаех тази подробност и досега заедно шепата с хапчета ....

# 550
Бочинка, в различно време на денонощието ли да ги приемам? Не знаех тази подробност и досега заедно шепата с хапчета ....
Пия ги всичките така - сутрин в 5 фолиева и б12, след 12-13 пия желязо, следобед още едно, вечер преди лягане магнезий. Така имам отстояния от по 4 часа на б12 с желязото и съответно на желязото с магнезия.
Желязо ми е казано да е с 4 часа отстояние от кофеин, млечни, пълнозърнести и яйца. Така че сутрин си пия кафе и ям млечни. По обяд месо и салати, следобед също. Вечер вече отново всичко както сутринта. Може би благодарение на този луд режим тази бременност качвам културно кг, 18гс - 3кг. Предната родих на +25 кг 😁😉

# 551
Благодаря за отговорите момичета, поуспокоих се че тая водниста история е от Гиназпла явно, днес вече не е такъв теч както беше вчера, деня след поставянето му. За желязото аз знам че трябва да е на минимум два часа разстояние от магнезия, не знаех че и от Б12 трябва да е по-далеч.

# 552
да всичко отделно не става шепата с хапчетата 😀да не говоря че тия с хапчета за щетовидна трябва да спазват 4 часа между желязото и хормона.
Иначе аз пия сутрин мултивитамините , после на обяд телешки дроб сушен и желязо пръскам , вечер мултивитамина , и баш на лягане магнезия Simple Smile
Но който пие по повече магнезий трябва да има поне 2 часа отстояние от в12 най вече.А желязото най добре с вит С или нещо цитрусово но да без кофеин и млечни . Абе мазаляк пълет. ПС искам да кажа че дефицит на в12 и д води до след родилна депресия. Да не се зачудите дамите с ниски стойности ако ви тресне

# 553
Аз ще вляза в различна тема, питайки може би по-опитните майки на тема кърмене. С две деца не си представям да вися на контакта да се цедя, като знам с първото каква мъка беше, не засука, беше едно цедене висене, а с малко дете и бебе да седя мирно 30 мин ми се вижда невъзможно. Таааа гледах някаква помпа momcozy и искам да чуя мнения ако има някоя, която я е ползвала, дали е достатъчно мощна, вакуума добър ли е, изцежда ли качествено?

# 554
не ти трябва такава помпа , има хубави ЕЛ. помпи на батерии , медела даже. И лесно може да си я захванеш в сутиена , има лайф хакове в тикток даже или ютуб Simple Smile До колкото знам тези мом кози и подобни не са мощни

Общи условия

Активация на акаунт