Февруарчета 2024 - Тема 5

• 37 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм с ето такива гащи за момента и са супер свободни горе нямат общо взето никакъв ластик и си е чамо памучния плат . Иначе има си и такива за бременни малко по високи аз ползвах с предната бременност ама не са като клиноветк високи до циците

# 526
  • София
gvendolinka, ползвала съм преди години, така си е Гиназола - 2-3 дни ходех с ежедневни превръзки заради него. Пък и на Бла й казаха съвсем наскоро да не се тревожи за безцветно течение (дори без Гиназол) - виж какво писа тя на стр.33 Wink

# 527
gvendolinka, ползвала съм преди години, така си е Гиназола - 2-3 дни ходех с ежедневни превръзки заради него. Пък и на Бла й казаха съвсем наскоро да не се тревожи за безцветно течение (дори без Гиназол) - виж какво писа тя на стр.33 Wink
Благодаря ти за инфото, Тони, сега ще погледна, иначе да виждам бяла следа от крема, обаче Тея мокри петна са бая стряскащи 😕

# 528
Момичета, скоро се завъртяха коментари за водностоте течения, та я д питам и аз ....Заради Кандидата ми изписа АГ еднократно Гиназол, сложих го снощи и днеска едно воднисто течение, направо ужас, някой ползвал ли го е и така ли е след това? Чак се шашнах и аз какво става , на бельото одеве имах петно колкото от супена лъжица да речем воднисто, с леко бяло зацапване от гиназола явно🙄 и аз взех да се шашкам като четох за изтичане на води.

И аз бях с Гиназол преди около 3 седмици и ми изтичаше 2-3 дни след това,но той по-скоро беше по-гъст. Иначе имам такова воднисто течение вече месец и половина всеки ден. Както може да се досетиш и аз се бях панирала заради изтичане на водите,но ме гледаха няколко пъти и засега няма проблем. Мисля ,че това течение е нормално , мои познати също са имали , някои от които през цялата бременност. Проблем е,ако има мирис и цвят, доколкото съм наясно.

# 529
Аз си карам със старото бельо към момента. Имам безшевно бельо от Нов Силует, което е супер, но и моите габарити не са много големи като за седмиците 😄
*блузата визуално ме прави дори по-пълна

# 530
ти направо си супер Simple Smile моя корем е като на хопопотам

# 531
В Шейново като седяхме пред кабинета за прием и една жена ми обясняваше нали защо е там (кухо яйце) и ме пита "Ами Вие за какво сте тук?" И аз следователно и казвам "Ами аз съм за серклаж, бременна съм в 5я месец" и тая беше супер шокирана 😆 май не очакваше точно този отговор

# 532
Няма смисъл, и аз в сравнение с теб съм с бая голям корем по скоро стърчи напред, предния път с баткото пак така беше ( сега пак е момченце), ти да не би да си с момиченце, изглежда ти по объл корема което е типично за момиченцата? Да ти кажа, няма нищо по хубаво от малкото коремче, по леко, по комфортно е, аз от сега за да си оправя триъгълника си помагам с огледало, че не мога хубаво да се видя 😀 хем и кожата ще ти се разтегли по малко ,абе от всякъде е супер мен ако питаш.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 20:21 от gvendolinka

# 533
За спортуващите мами (тук имаше такива, помня) - взех си този клин: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1172157001.html
Изключително удобен. Изобщо не прозира, разтеглив, не се свлича. Взех С размер. Бих взела ХС, но сега взех С, че да имам повече място за корема.
18 г.с. съм и съм 1кг отгоре. Реално имам само един никак не малък корем 😀😀 даже ММ ми се шегува, че ходя вече като пингвин. 😂😂😂
Представям си се.. четвъртита. 158см и голяма пупа.. 😀😀😀

Иначе моята болест премина в р@зтройст@о... Прочистих се от всякъде, от нос, от... мда. 😂😂😂 Влязох в аптеката да търся лек за това състояние и аптекарката ми вика - амии не знам какво да ви дам, те бременните обикновено се борят със запек. Викам - абе вирус хванах.. 😂 Искаше ми да се потъна под земята. Но пък вече нямам болки в гърлото..

# 534
Хахаха, разсмя ме. С момиче съм, да. Но предната, неуспешна бременност, бях с момче и изкарах до почти същите седмици с още по-малък корем.. не мисля, че опира до пола. По скоро има значение самата структура, а и коремните мускули, предполагам.

# 535
  • София
Анастасия, има такъв вирус с разстроен стомах - минава за ден-два, уж. Една позната го изкара наскоро, без висока температура, но и ушите я боляха за кратко.

# 536
Аз взех точно този клин днес.
Иначе да нее до момче момиче до структура си е , като при мен разбирасе с всяка следваща бременност по бързо си личи .

# 537
Момичета, има ли някой запознат със стойностите на д-димера. На клексан и на акард съм. В 20+3 г.с. Пратих ги на АГ, бил в отпуска ми върнаха ма мейл и чак на 16-ти ще ги коментира когато съм на преглед. Благодаря много.
Според мен са хубави изследванията. Единствено съм сто процента сигурна,че ще трябва прием на Б12 и витамин Д. Аз почнах с б12  - 146, съответни ползвам Б12 на Betteryou  вече втора опаковка. Знам,че същата фирма имат и ударни витамин Д, като и двата продукта са добри за жени с тромбофилия. Изписано ми е от хематолог, ако не те притеснява можеш да започнеш прием. Във фб има групи за тромбофилия, но и там ще ти кажат същото за тези два витамина. Успех 🍀🙏❤️🤗

# 538
За синусите може Геломиртол, видях че се оплаквате.
Аз също съм с дразнещо гърло, но успявам някак да се закрепя с чай, лимон и джинджифила. В нас от 15ти септември все някой подсмърча.
В ХМ пробвах един клин ХС, който беше супер къс, до глезените.. следващия размер ми е голям. Спешно трябва да купя нещо и аз. От седмица някъде се чувствам като Фиона от Шрек. Има чувството, че с предната бременност се чувствах така доста по-късно. Чувствам се двойна, а съм качила 3 кг едва. Яко съм се разширила в ханша и в гръдния кош и в нищо не мога да се побера.
Една снимка качвам от вчера.

# 539
мале като витгледам коремчетата аз направо съм в 8 месец 😀

Общи условия

Активация на акаунт