Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 595
  • 831
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, имате ли представа дали е опасно да се ползва продукт с изтекъл срок на годност? Имам измивния гел на нивеа с хилауроник, който вече го няма по магазините, нов е, но му е изтекъл срока лятото. Има ли някакви негативи, ако се ползва?

# 556
Не, не мисля.

# 557
Питането за по-бюджетен, но работещ шампоан остана по-назад, но все пак: преди много харесвах продуктите на L'Angelica. Изминаваха ми косата наистина добре без да я пресушават. Позволяваха да пропускам често употребата на балсам. По някаква причина обаче изчезнаха от магазините, които са ми удобни, а и взех един шампоан от Златна рибка, който вече 5ти месец не мога да изхабя.

# 558
Автоматични моливи пак от китайците купих.
Доволна съм - не изсушават. Но и аз ги ползвам с балсам или гланц.
Майка ми не е ползвала такива и е свикнала да натиска и да си слага по много на устните. Дадох ѝ да пробва моя автоматичен, но не ѝ хареса.
А е 100 пъти по-хубав и удобен от нейните.
Но тя си е свикнала на твърди моливи, да натиска, да чупи, да остри... Joy
Аз закупих балсами и шампоани за коса на Бевола натурална серия по 40ст.
Смятам да ги ползвам, докато ми миришат хубаво.

# 559
  • на последния етаж
От кой бюти блендер сте доволни: Essence, Ebelin, Real Techniques?

# 560
  • Сливен
ебелин

# 561
Essence

# 562

Евтини и качествени бюти блендери си взех от  Shein.

# 563
  • Варна

Да, кой знае какви впечатления нямам, освен една идея по-меки краища. Нищо повече!

# 564
  • София

И трите стават като цяло, RT са най-добри естествено, аз си вземам и от джъмбо ми не са лоши...в крайна сметка си е гъба, важното е да се сменя редовно да не си отгледаш нежелателни резултати.

# 565
+ за гъбичките от джъмбо 🤎😇малко по бързо ми се късат.

# 566
Аз съм жена, която се гримира ежедневно. Рядко съм попадала на нещо евтино и качествено. Страхотен е. За скромните си около 5 лв. Покривен и не изсушава

Взех и един течен кератин на Велнеа също на символична цена. За него ще докладвам довечера

# 567
Аз съм жена, която се гримира ежедневно. Рядко съм попадала на нещо евтино и качествено. Страхотен е. За скромните си около 5 лв. Покривен и не изсушава

Взех и един течен кератин на Велнеа също на символична цена. За него ще докладвам довечера
Хаха-браво 🐱евтино и качествено няма така е!

# 568
  • София

+1 Ebelin.

# 569
Бюти блендъра на ебелин ми оставя черни власинки странни работа..

Общи условия

Активация на акаунт