Всичко за всички марки гел лакове - тема 51

• 29 918
  • 738
  •   2
Отговори
# 345
Не, но можеш да си вземеш топ лак ва seche vite, който е много лъскав ии съхне бързо. Аз съм забеляза на краката ви съхне по-бързо ат на ръцете. Има го в мейкъп топ лака. Има и някакви капки за по-бързо съхнене, но преди години като ползвах не съм забелязала осабена разлика. Другото, което съхне бързо е един "изсушител" на Mavala, който съм ползвала като топ лак и е супер блестящ, бързо съхне и придава на лака вид на гел лак. Единственото е,че цената му е по-висока и леко придава синкав оттенък на лаковете и при някои личи. Като някои ув гел топове.
Добра е цената на клещите и аз ги взех толкова на промоция, иначе стандартно са 14 евро, че и повече май.

# 346
  • Варна
Нищо не помага лампата за сушене на обикновен лак. Изначално аз лично никога не съм си правила педикюр с гел лак. Никакъв смисъл не виждам в това. На мен обикновен лак на краката ми държи до сваляне.
Писала бях по едно време за UV топ,който се суши в лампа,но се маха като обикновен лак. Такъв често ползвам за педикюр когато бързам. Работи си и значително скъсява чакането за съхнене на обикновените лакове. https://starnails.bg/bg-bg/category/product/snb-top-lak-uv-15-ml … 3164195938108746/

# 347
Прочетох началния пости и се спрях на ето това и за да не допусна отново грешка реших да попитам преди да я поръчам.

# 348
Хубава е лампата, поръчвай я!

# 349
Хубава е лампата, поръчвай я!
Благодаря, много!

# 350
Моля!
И забравих да питам, та директно да кажа. Въпреки, че тази лампа е силна, за да е изпечено всичко база печеш 60 сек, цвят 60-90 в зависимост от това колко е пигметиран и топ 90-120 сек. Успех и ще чакаме да покажеш маникюр!

# 351
Хич не се възприемам с толкова тъмни лакове, но реших да сменя телесните и розовите цветове, да си мислят хората, че ходя на маникюр😂 Едвам издържах да не го махна пресен, пресен, ама айде...

# 352
  • Бургас
Ама как ще го махаш, той е толкова прекрасен...
И е много по-хубав от правен в салон.
Фина изработка, есенна приказка.

# 353
Супер е цветът, не го махай. Цветята стикери ли са?

# 354
Супер е цветът, не го махай. Цветята стикери ли са?
Абе то цвета си е супер на живо. Даже аз си го мешах. Имах 1 червено на ГД коко и го мешах с други техни лакове, та го напаснах. Просто аз съм си свикнала със светли нокти, ама ще го оставя поне 2 седмици. Цветята са стикери. Някоя ме беше питала за тях и бях пуснала линк към мейкъп, но тя си ги беше набарала в алито. Та имаш си за домашно. Отваряй APP-а, ама си за бой вече 🤣

# 355
Аз питах, ето ги в Алито
BGN0.93  70%СКИДКА | 1 шт. 3D Cherry Blossom наклейки для ногтей наклейки для ногтей цветок звезда аксессуары для ногтей принадлежности для ногтей DIY клейкие наклейки
https://a.aliexpress.com/_mNzJX1U

# 356
  • София
Правих опит за вграден брокат. По добре щеше да е с млечно бял, но нямам и веднага се заемам да поправя тази грешка. Обаче си порязах малко кожичките с новата пила. Снимала съм "чистата" ръка Joy

# 357
Ето ги моите нокти от днес.

Правих маникюра с новите есенни цветове на Semilac Hema free. Доста са воднисти, лесно се разтича някой пръст, докато лакираш друг, и не са силно пигментирани, макар че на два слоя покриват добре. Консистенцията на Claresa, Kodi и HiHybrid ми харесва повече. Но ще си ги ползвам, разбира се, не са лоши, просто не съм впечатлена.

# 358
Един тъп въпрос сигурно, ама мога ли да спомогна на обикновения лак да изсъхне в лампата? Както се очертава, май няма да нося гел на краката следващата половин година... 😤

Това са два съвсем различни материала. Обикновения лак е на основата на ацетон, който се изпарява и така лака изсъхва. А гел лаковете са полимери, които се втвърдяват по въздействието на УВ светлина.

# 359
Много хубав маникюр, Есмералда! Цветовете са прекрасни! Жалко за консистеенцията само, очаквах повече от марката предвид цената и ползваните до сега продукти. Те и hi hybrid имат такава серия, но е крайно ограничена от цветове имат 5-6 летни нюанса, които са хубави, но аз имам такива вече, а и лятото свъшва вече.
Елене чудесно ти се е получила преливката, но и според мен с чиато млечно ще е по-добре, защото така брокатът и блестящото на базата се бият.
Part_Of_Me, много готин цвят сис си замесила! Супер се е получило!
Пристигнаха ми клещите на Mr. Green. На външен ви са супер, скоро ще ги пробввам и дали са ми удобни за работа. Много бързо пристигнаха - за няма и две седмици.
Edit: не издържах и изкълцах някоя друга кожа на сухо! Страхотни са клещите! Супер остри и хващат чудесно от дълбоко. Може да ми се смеете, но ми харесват повече и ос Сталекса ми, а и цената повече ми харесва! Единсвеното странно е, че са с едно рамо и са малко като по-разхлабени, ако мога така да го кажа, но определено не е нещо което да пречи на рабоатта! Гласувам с две ръце и два крака за тях, много съм доволна! Жива и здрава да Есмералда, че ни светна за тях!:hugs:Heart

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 09:57 от karmilla

Общи условия

Активация на акаунт