Париж - 19

• 55 451
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Разхождам си се с дамската раничка и не ми е минавало през ум да я крия под якето. Само по разни опашки или стълпотворение в градския транспорт я местя отпред. Пролетта станахме свидетели на това как една бабка джобеше хора на опашката за асансьора на Айфеловата кула, но бъркаше по джобовете, не из чантите.

# 841
  • В офиса
Маре е страхотен квартал. Не бих казала по-хубав от Латинския, защото на мен и на двете места много ми хареса, но е топ. А place des vosges е красиво и приятно място. А и е разрешено да се седи на тревичката.

# 842
  • Бургас
Документи и телефон държа във вътрешни джобове.
Раницата я местя също отпред.

# 843
  • Варна
Разхождам си се с дамската раничка и не ми е минавало през ум да я крия под якето.

Чанти през рамо и  дамските ранички ги режат с бръснач = личен опит Sad
Най опасно е в гъчканицата на метрото.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 11:23 от peterky2002

# 844
  • София
Явно съм имала късмет досега.

# 845
  • София
На Шатле е малко гмеж и има повече опасност от джебчии или.пък да ти свият телефона малко преди да се затворят вратите на метрото. Ама то джебчиите са си с балкански произход.

# 846
  • Бургас
Шатле и аз бих посъветвала да се избягва. Толкова натъпкана в градски транспорт не съм била от студентските си години преди десетилетия. Буквално игла няма къде да падне, висят хората от вратите на метрото.

# 847
Явно наистина когато ни обясняваха, че сме късметлии и града е празен и едва ли не само за  нас са си били прави хората.
- Не се връщайте запомнете този Париж - това хората които водят турове из града ни го казаха.

# 848
  • София
Явно наистина когато ни обясняваха, че сме късметлии и града е празен и едва ли не само за  нас са си били прави хората.
- Не се връщайте запомнете този Париж - това хората които водят турове из града ни го казаха.

Бихте ли препоръчали някой, който прави тур из града на български?

# 849

Бихте ли препоръчали някой, който прави тур из града на български?
7 тура направихме от Go City Paris. Всички на английски.

# 850
  • Варна
Здравейте, как мога да се придвижа от летище Бове до Версай?
Единият ми вариант е да взема шатъл от летището до гара Ст.Денис и от там с градски транспорт/няколко смени/ до двореца.
Или вариант 2 с много смени от летището до двореца. Но сумарно ще пътувам почти 3 часа, та то полета е толкова Sad
Кацаме в неделя в 8.30ч и излитаме във вторник следобяд, а в понеделник им е почивен ден.

# 851
  • Бургас
Да, около два часа и половина ви е пътят, това са вариантите.
Другият вариант е да ползвате трансфер, но не се знае как ще е положението с трафика, та сигурно пак ще е толкова.

# 852
  • София
Не бих ходила във Версай за толкова къс престой, освен ако не съм била поне 1-2 пъти в Париж и не съм разгледала всичко там преди това.
Вие си знаете, разбира се, може точно Вирсай да е целта на посещението.

# 853
  • Варна
Не бих ходила във Версай за толкова къс престой, освен ако не съм била поне 1-2 пъти в Париж и не съм разгледала всичко там преди това.
Вие си знаете, разбира се, може точно Вирсай да е целта на посещението.

За Лувъра няма да имам време. Точно цел не е, но е нещо, което бих искала да видя.

Какво бихте ми препоръчали Вие за два-три дни?
В плана ми са Айфелова кула /ако пуснат билети до горе/, триумфалната арка, Монмартър

# 854
  • Майничка
За 2.5 дни и аз бих пропуснала Версай. Бих вкарала задължително музея Орсе, там поне 2-3 часа откарвам всеки път, разходка в Маре и Латинския квартал, поне пирамидата на Лувъра (макар че бих се пробвала в понеделника и там, ако отидете по-рано), бих се разходила в Дефанс.
О, забравих новия музей на Диор, колеги казаха, че е много ефектен!

Общи условия

Активация на акаунт