Къщата на инфлуенсърите - Тема 4 (сезон 2)

• 61 216
  • 661
  •   1
Отговори
# 585
Пуснала е стори в профила си в ИГ. Казва също, че е в Боровец, където се снима шоуто тази година.

# 586
  • Paris
Ей супер и аз я харесвам. Аз останах с впечатлението, че снимките са започнали май и ще продължат месец.

# 587
Аз мисля, че са приключили в края на май, както и предната година. Но никой не казва. Ицака чете тук, но си трайка Wink

# 588
  • София
Снимките свършиха, да видим кога ще излъчват. Елена от Ергенът е редактор и сподели, че снимат в Боровец.

# 589
Ама какви са тези гейски цайси?

Да, и аз го чакам... Сега ще си е конкуренция с "Диви и красиви" Grinning

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 23:00 от diziler

# 590
  • София
Надявам се сега като има някаква конкуренция да са по-сериозни и да го качват на време и редовно.

# 591
Тя “конкуренцията” пак е продуцирана от тях. По-скоро ще си помагат, защото ще излизат отстрани.

# 592
Новият сезон започва на 18.07 в 19, обявиха официално в Инстаграм.

# 593
Новият сезон започва на 18.07 в 19, обявиха официално в Инстаграм.

Радвам се, защото от нямане на какво да гледам, почнах пак стари брадъри да въртя. Дано е добър сезонът👍

# 594
  • Paris
Еее супер! Това са добри новини Simple Smile

# 595
  • София
Утре ще е първи епизод, ето и график на следващите + подкастовете, рехаво почват:

# 596
Веднъж седмично... добре започва, хаха. И така до  Нова година.

# 597
Цяла седмица между първите два епизода, интересно.
Може би ще има гонене или голямо събитие в първи епизод, иначе не виждам нуждата от такава пауза + подкаст.

В инстаграм качиха размазана снимка на първия участник и е този
Скрит текст:
Костадин Колев, фризьор и драг куийн под името Дженифър Бенедикшън
https://www.instagram.com/kostadin_kolev_b

Познайте коя е ергенката-участничка (не съм сигурна, но 2-3 жокера ме водят само към една) Grinning

# 598
Според мен монтажът им върви бавно, затова е през седмица засега. Или ще си чакат монетизацията, бяха обяснили миналата година, че ако пускат седмица по-рано готов епизод, още преди да е видим за зрителите, до няколко дни ръчно им се одобрява монетизацията . Или нещо подобно, разказвам по памет.

# 599
Само между първи и втори епизод е седмица паузата за сега поне. Трети епизод е в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт