Little Britain - тема 5

• 21 974
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Оле, големи одисей с тези прегледи Sad Да не се разболява човек. Една колежка разправяше, че ако искаш бързо да те прегледат отиваш в емърджансито.  (чистачката ни получи някакъв обрив и отиде при дж-пито си, който трябваше да и даде направление и процедурата се проточваше). А така, направо ще те пратят на изследвания без да чакаш. Нещо от тоя род. Да не ми се налага Praynig

Моя смиър тест в Лондон, като бяхме нещо не успяли да го направят, но резултатите -(че нищо не станало) дойдоха бързичко. Тук пък, трябваше да сложа марка на плика, за да ми изпратят резултатите, които също станаха сравнително бързо.

А очните прегледи само на частно. Голяма скъпотия, но пък най- подробни изследвания се правят с най- последни технологии.

Иначе, часове в нашето сърджъри винаги сме успявали да вземем за самия ден- най вече за детето, като сме имали притеснения. Нямам оплакване и да не ми се налага. Единственото ми недоволство е този три- годишен преглед, който хелт визиторката- даже не я познавам, ми праща вече два пъти по пощата да попълня  сама и и да и изпратя резултатите Rolling Eyes

Мери, аз заспах пред Ъгли Бети. Срамота, но бях толкова уморена Embarassed

# 151
Побут,побут

# 152
Девойки, как си прекарвате уикенда?
НА мен ракията ми свърши. Трагедия Cry Искам да ви препоръчам Карнобатската Кехлибарена. Страхотна е.  Peace

# 153
Много бързо ,бе мира  Laughing! Сякаш наскоро се похвали че дошла доставката .Аз тъкмо гледах сайта и как ми се е припила вода Девин-смятам да си поръчам 20тина бутилки Simple Smile,хем по-евтина излиза от местната,пък и нашата си е къде къде по- добра.Между другото на коя ракия казваш кехлибарena?Аз такава не видях  newsm78 Иначе ние уикенда го караме на Маргарити и спомени от горещи летни дни и нощи  Laughing

Последна редакция: нд, 11 фев 2007, 15:02 от macoball

# 154
Хе хе. Карнобатска кехлибарена - 14.99. Ами то колко му е - в къщи не сме виждали ракия от миналата година юни месец, когато една прятелка ми купи от Лондон и ми я донесе. В къщи сме големи почитатели на гроздовата, прибави и още две гърла (гости) и то за няколко дена свърши.  Embarassed Малко като не видели и се нахвърлихме Laughing

четох във вестника, колко трудно се купува жилище в Лондон. Търсенето е огромно, а пазара ограничен. Писаха, как с излизането на жилище на пазара за минути се организират няколко виждания от клиенти и до вечерта има оферти.  #Crazy

Аз сега съм хвърлила око на Мавруда в този сайт, но малко ме е страх да купувам вино без препоръка или да съм го пробвала. Тук на няколко пъти пих ужасни български вина-  оцет направо.
 Sick 

Арлийн, колко време продължи този гаден вирус с повръщането при твойте дечица? Алекс вече 6ти ден повръща, веднъж на ден, но е много неприятно. Да не говорим, че нито яде нито пие достатъчно течности Sad и следобеда е като пребито куче, само лежи и нищо не прави.  Sad

# 155
  • UK
Ние ходихме вчера до Брайтън с влак понеже на мъжа ми не му се караше и някакъв човек скочил пред влака пред нас и висяхме 3 часа без парно, понеже спряха захранването. И така вместо един ден прекарахме там към 4 часа  Grinning Ние така прекарваме уикендите-все търчиме нанякъде  Grinning Днеска обаче ще си почивам  Crossing Arms

# 156
здравейте момичета, аз докато се осъзная и вие сте изписали 8 страници,кога ли ще бъда по-редовна и аз... ooooh! обаче около малката все не ми остава време.Прената седмица и откриха някаква инфекция  urinary tract infection- някой чувал ли е нещо за нея? Сега и давам антибиотик на капки, утре свършва лечението, но ми се струва малко раздразнена.След първите две дози се почуства много добре,свежичка ,смее се, от вчера отново ми плаче.Ох , незнам какво да мисля вече.....поне споделих с вас

# 157
  • Plovdiv
Здравейте момичета,

искам да попитам има ли мами или някой от вас да знае как е Cricklewood като area.Сега си сменям квартирата,защото тука просто не се издържа,за справка живея в Whitechapel E1.И ние сме от вълната,която иска да се мести на северо-запад или юго-запад.Ако знаете някъде в тея райони хубиви местенца моля кажете,защото съм се побъркала.Утре съм на оглед и във вторник да стискате палци.

# 158
Cricklewood не беше ли ирландски квартал? Не, сега го видях на картата, до ирландския квартал.Наша позната живее там. Хубав е квартала.  Удобна връзка до Лютън (уиз еър). Но няма метро. Само влакче и автобус. Ще ти е удобно ли за работа? Какво ще кажеш за Chiswick? Едно от любимите ми кварталчета.

# 159
Мъжа ми каза ,че Cricklewood не е много добро място.Chiswick,Ричмънд ако искаш кажи точно ти трябва-транспорт ли,какво точно...Ако можем ще ти помогнем с инфо.

# 160
  • Манчестър
здравейте момичета, аз докато се осъзная и вие сте изписали 8 страници,кога ли ще бъда по-редовна и аз... ooooh! обаче около малката все не ми остава време.Прената седмица и откриха някаква инфекция  urinary tract infection- някой чувал ли е нещо за нея? Сега и давам антибиотик на капки, утре свършва лечението, но ми се струва малко раздразнена.След първите две дози се почуства много добре,свежичка ,смее се, от вчера отново ми плаче.Ох , незнам какво да мисля вече.....поне споделих с вас

Моята племенница имаше такава инфекция. Много често срещано при момиченцата.Нищо опасно,просто трябва да внимаваш като и правиш тоалета.

# 161
  • Манчестър
Девойки, как си прекарвате уикенда?
НА мен ракията ми свърши. Трагедия Cry Искам да ви препоръчам Карнобатската Кехлибарена. Страхотна е.  Peace

Ами този уикенд за мен беше много  зает. Ходихме за подарък за Св. Валентин,мъжа ми купи поредната Н - брои дамска чанта. Освен това  имам подарък  и  нова кола и я пробвахме из раиона. Водихме малкия за първи път на басеин,малко плака,после не му се тръгваше...еи такива работи..

# 162
На мен Ричмънд ми е любимия квартал. Следван от Туикенам. Тедингътн, Кингстън, Кю, чизик, Станфорд Брук- все са еднин около друг и са на трето място в листата ми. Ричъмънд обаче е много скъп, затова някъде около него.  Peace

Аве,  txtloves is in the air
         In the rising of the sun
         Love is in the air
         When the day is nearly done
Рано сте почнали с подаръците Simple Smile
честита кола. Аве, а мъжа ти какво ще получи от теб?
Което ме навява на въпроса (ще) празнувате ли Свети Валентин?
Ние празнуваме в къщи Трифон Зарезан Grinning

# 163
Не няма да празнуваме и няма да си правим подаръци за нас е излишо.След като цяла година си се обичаме и си правим изненади с какаво 14.02 трябва даепо различен и да се доказва.

# 164
Здравейте отново.
В "На пазар" имаше идея да се поръчат дрехи от next и аз се запалих по нея. Много харесвам дрехите им, но като се добави доставката до България и цените им стават високи за нас. Та реших да чакам разпродажба. Но днес разбрах за Next clearance stores.
Искам да ви попитам какво представляват те и какви са ориентировъчно цените на дрехите в тях?
Имате ли представя кога им доставят стока - някакъв месец?
Казаха ми, че в тях могат да се намерят дрехи на Next на много ниски цени.
Но какво означава ниска цена за един англичанин?
Аз се интересувам от блузи, дънки, суитчери за бебе и за дете на 6 год.

Дали някой такъв магазин няма онлайн страница?

Весело изкарване на Свети Валентин и Трифон зарезан - кой каквото празнува.

Общи условия

Активация на акаунт