Little Britain - тема 5

• 21 968
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Диорелла, честито и от мен  bouquet много здраве,любов и много,много сбъднати мечти
мммм торта е много вкусна Wink ще пропусна уискито ( щегувам се )

# 181
Diorella-много любов ти желая!
http://misli.hit.bg/lovestory.html
  bouquet

Последна редакция: вт, 13 фев 2007, 17:51 от arliin

# 182
Diorella Честит Рожден ден пожелавам ти мого щастие,здраве и винаги много обичана  newsm59 newsm59 newsm59 newsm24

# 183
Добро утро на всички поспаланковци и поспаланки:)
Честит празник на виното и любовта!
Желая Ви да сте вечно пияни от любов!!!
Наздраве!!!  bouquet Hug

# 184
Честит празник на всички които празнуват Св.Валентин и на тези като мен които празнуват Трифон зарезан ха наздраве Grinning

# 185
Благодаря за всички поздравления към мен!И честит Св.Валентин и Трифон Зарезан  Hug

# 186
Diorella, Честит Рожден Ден!

bouquet  bouquet  bouquet

# 187
четохте ли това,май и по новините го даваха вчера  Shocked
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1005998
знаех ,че е зле ,ама чак на последно място!

# 188
В интерес на истината, не ме притесни особено това... Ето пълния текст на ЮНИЦЕФския документ; има интересни неща (и дано се размърда правителството, и сигурно ще се хвърлят повече пари).

http://www.unicef-icdc.org/presscentre/presskit/reportcard7/rc7_eng.pdf

Използваните данни са доста стари (за някои от категориите) - има числа от 1998. Нещата са много относителни, например, твърдението, че децата в Унгария са материално по-добре от децата в САЩ - ами зависи - по-малка е разликата при имащи и нямащи, ама като среден доход, и "консумация" - не е така.

За мен изводът беше, че всичко зависи от семейството  Tired, естествено, дали детето ти ще има свободен достъп до наркотици, алкохол, секс в невръстна възраст, добро образование, и повече от 10 книги вкъщи (защото това е един от въпросите) -- ами няма да ми е виновна държавата.

И САЩ са на 20 място - така че, macoball, и да не се бяхме преместили - все тая  Crazy Mr. Green

# 189
misholina много интересен доклад,благодаря за пълния текст!
Само две десети разлика,а от трън та на глог  Mr. Green
Иначе челната тройка не е никаква изненада,но не бих живяла там де  Laughing.
Как върви търсенето на къща? Сещам се ,че миналата зима ние като търсехме по това време предлагането беше много слабо  в сравнение с април.Иначе ,ако все още се задържате на изток ,май е добре,че се чува цените там много ще скачат идните години с подобряване на инфраструктурата.ще стане новия Nothing hill -никой не е искал да живее там преди 10-15 год . а сега ще се изтрепят от цени  Laughing

# 190
Само две десети разлика,а от трън та на глог  Mr. Green

Догодина ще ги минем Crazy

НИКАКВИ къщи няма. Просто нищо. Няма какво да гледаме даже, да не говорим да си купим. Сигурно е от сезона; така ми каза и лелката, с която говорим за ипотеки и т.н. Иначе гледаме на север (където сме сега), и около Ричмънд (по-близо до вас). Важното е, че взехме решение, къщичката ще се появи  Simple Smile

# 191
Ооо ,никакъв север! Идвайте при нас !Трябва скоро да дойдете пак на гости да си припомните колко е хубаво  Hug

# 192
Изинявайте Макобол и Мушолина, че се намесвам в разговора ви, но само да подкрепя мнението на Макобол за Ричмънд.  Heart Eyes Heart Eyes  Моята първа Лондонска любов и последна.  Grinning

Макобол, вие не търсихте ли да купувате къща ? Нещо оплетох конците Confused

Правихте ли нещо по специално вчера вечер ( ooooh!, не ме разбирайте погрешно Embarassed) Grinning?
Аз си изкарах Трифон Зарезана самичка.  Laughing НЕ пропуснах да го отбележа, де. Мъжа ми го тръшна грип във вторник вечерта и вчера, сряда буквално проспа деня- сутринта, и деня, и вечерта, и ноща  Crazy

И така, това от мен.
Лека нощ и лек ден утре ви желая  bouquet

# 193
 miravmbd и ние нищо не правихме скука откъдето го погледнеш

# 194
Вчера си размишлявах върху медената чаша пълна с руйно червено вино, как Св Валентин е празник за/ на младите. Ако бях във тинейджърска възраст и две години след това със сигурност щях да съм първа в редиците на празнуващите празника на влюбените. Но с годините, като че ли ставам по цинична и студена към всякакви организирани празници. (дори и Коледата тази година, не ме накара да потръпна така както миналите години) Confused Потръпвам само като си помисля, как на старини ще стана една безчувствена бабичка.

Оня ден от скука влязох в арабската темичка. Темичката е малко като латино сериал, почнеш ли да го гледаш няма спиране.  Laughing Та днес -(поредния сериал) - като чета какво са правили за празника, приготовленията около него се замислих дали пък аз нещо не съм скрюд ап.  Laughing (което е напълно възможно) Sunglasses
Та така. Добре, че има Трифон Зарезан, къде къде по- по моята душа. Grinning Grinning Неизвестен и не заангажирващ, най- вече. Party

Общи условия

Активация на акаунт