Отговори
# 120
Понякога се чудя... от къде си купуват тия телефони с такава HD камера.... 🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Наистина не разбирам защо продължават да правят такива неуместни,размазани и нищо невиждащи снимкиии?????

# 121
  • София
Защото снимат от 100 метра и го увеличават.
Нека наистина всички спойлери, снимки и клипове от предстоящите епизоди, както и коментари свързани с тях да се слагат в скрит текст.
Не е приятно, аз самата се дразня много като видя такива неща в туитър, не им е там мястото.

# 122
Защото снимат от 100 метра и го увеличават.
Нека наистина всички спойлери, снимки и клипове от предстоящите епизоди, както и коментари свързани с тях да се слагат в скрит текст.
Не е приятно, аз самата се дразня много като видя такива неща в туитър, не им е там мястото.

И аз се дразня....
Но понеже съм от телефон и нямам опцията "скрит текст"
Пък и не мисля да публикувам спойлери... просто на тази снимка не се вижда нищо и затова така я споделих.. иначе и за клипчетата дето публикувах пак бях от телефон... но като цяло те са навсякъде отваряш тик-ток и туитър и буквално виждаш всичко... не разбирам защо публикуваха даже цяла сцена със спор между Сейран и Ферит... дето сигурно ще я видим в 39-40еп.. не е приятно наистина...

# 123
  • София
Аз пиша често от телефон, просто се пишат ръчно, много е лесно отваряш spoiler и затваряш /spoiler в големи скоби [ ].

# 124
Аз пиша често от телефон, просто се пишат ръчно, много е лесно отваряш spoiler и затваряш /spoiler в големи скоби [ ].

Ще пробвам др път, благодаря ти

# 125
Скрит текст:
Сейран заради лекарката ли прави панаир 😂 то пък човек не може и на рехабилитация да иде, много е щура😂😂😂😂

Аз винаги пиша от телефона и ще се озоря със скритите текстове, но щом сте рекли😂

Ренку, 1000 % съгласна за Четин Текиндор. Много слабо.

# 126
Малко хумор с Ферит Корхан от 37 еп. Grinning Много ми допада тази част от неговия характер. Sunglasses

https://twitter.com/wizbutcute/status/1703821725295591900?t=qOaT … hdlKpDbf-m2A&s=19

# 127
Здравейте! Сериалът ще се превежда ли на български , понеже навсякъде пише, че вече няма да има превод ?

# 128
# 129
Хайде трейлъра идва тази вечер!

# 130
# 131
# 132
Успях да изгледам серията по-рано от предвиденото. И към предишните си впечатления ще допълня само, че Кязъм много добре разбра как трябва да се държи с Корханови. Изобщо не се е променил, а просто се е нагодил. Много е хитър той, много… Как ги върна в първи клас 😂😂😂 Но те си го заслужиха.

Халис/Четин Т с всяка серия ми става все по-противен. Преподавател бил 🤦 С трите физиономии и половина, с които играе във всяка роля, не разбирам на какво може да научи младите…

Рени, много пъти съм писала за Халис/Четин и твоето мнение напълно съвпада с моето. Той ми не хареса още в Гордата Аси, въпреки  голямата реклама за играта му.  Нито е талантлив, нито е приятен външно. А за децибалите в крещенето нямам думи. Напълно му подхожда тираничната роля.
А Кязъм, разбра отношението на Ферит към фамилията и бързо се нагоди с него. Забравиха и двамата лошото отношение един към друг, шамара и обидите.

# 133
  • София
Ако някой е разбрал какво си говорят да пише Simple Smile

# 134
Орхан съвсем скъса сенджира 😂
Ше живее неизживяното 😂😂😄😆😄

Общи условия

Активация на акаунт