Да родиш на 20/21

• 11 819
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Обикновено децата информират родителите, за добро или лошо.
Но тема в бг мама с чуденка, е изчакай.

# 136
Ех, що няма рецепти за щастие?!
Почваш секс на 15 с 40-годишен, после го сменяш, правиш минимум 3 аборта и после идва принца на бял кон.....
Де да беше толкова лесно нямаше да има неомъжени 40-50 годишни жени с кариера наоколо.

# 137
Хората са различни- едни искат кариера, други семейство. И семействата от които произхождат са различни- някои си помагат, някои не. И източниците на доходи също са различни- на някои основния доход е заплата и разчитат само на нея, на други заплатата им е между другото.

# 138
  • София
Няма рецепта, разбира се. Нито сексът на 15, нито подранилото забременяване гарантират нещо.
...нямаше да има неомъжени 40-50 годишни жени с кариера наоколо.
Какво е лошото на това? Винаги уважавам такива жени.

# 139
  • Пловдив
Нищо, само 21-годишна с дете е лошо.

# 140
  • София
Е, след като алтернативата е да се търкаляш по улиците, раждането, колкото и да е ранно, е много по-малкото зло.

# 141
  • Пловдив
Ама зло е раждането, било то и по-малкото. А 40-50-годишна сама и без деца е супер, щом е с кариера, няма начин да е останала сама не по желание. Пък и да не е по желание, пак е супер.

Изобщо какво говорим?! Достойно за възхищение е сама на 40-50 (не, не е срамно или укоримо, или край на света, но досега в моите очи не беше желаната от повечето жени развръзка), недостойно и срамно е да родиш на 21.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 22:44 от Магдена

# 142
  • София
Дали е супер, не знам. А и да се говори за кариера в тема за бебчи на 21 е леко смешно.

За мен раждането на тази възраст е глупаво. Раждането от първия сериозен няма пак да го коментирам. Няма как да уважавам такъв избор. На жена с добра кариера мога и искам само да кажа "браво".

# 143
  • Пловдив
Както казах, приятелките и роднините ми с бебчита на 21 завършиха университет и са прилично представени професионално, но те сегашните млади покоряват космически висини в науките и кариерите, не като нашата посредственост, дето тогава освен да гледаме деца, друго нямаше какво да правим.

# 144
  • София
В общи линии така беше, да.

# 145
  • Great Britain
Дали е супер, не знам. А и да се говори за кариера в тема за бебчи на 21 е леко смешно.

За мен раждането на тази възраст е глупаво. Раждането от първия сериозен няма пак да го коментирам. Няма как да уважавам такъв избор. На жена с добра кариера мога и искам само да кажа "браво".
Колко пъти ще го повтаряш, че за теб е глупаво? Стана ясно вече. Всички разбрахме.Петдесет годишни жени се радват на внуци и си живеят живота дори и за теб да е глупаво.

# 146
  • София
Не ми давай наклон, ако обичаш. Има тема, пиша точно по нея. Ако не ти харесва, отпиши се.

# 147
  • Great Britain
Не ми давай наклон, ако обичаш. Има тема, пиша точно по нея. Ако не ти харесва, отпиши се.
Sorry, продължавай да повтаряш едно и също.

# 148
  • out of space
Родих на 23, не на 21, но то няма особена разлика.

Защо да е глупаво, че не съм станала Президент ли?

# 149
Milenaka, пишеш, все едно раждането на 21 и постигането на кариера са взаимоизключаеми. Това, че някой не живее живота си според твоите разбирания и принципи, не го прави глупав. Много жени раждат на млада възраст и имат щастлив семеен живот и успешна кариера, колкото и да го отричаш.

А омаловажаването на труда, усилията и амбициите на едно цяло поколение, и поставянето им под един знаменател в поста на Iris04 няма да го коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт