Да родиш на 20/21

• 11 821
  • 295
  •   2
Отговори
# 210
Така е, но и авторката е на 21 доколкото разбрах. Завършила е, предполагам работи и от година живее с мъжа. Никой не е казал, че ще стане веднага бебето, пък и има девет месец още бременност. Смятай още поне година докато дойде бебето. Минимум.

# 211
  • На изток от Ада
Какво значение има, кога ще дойде бебето? Може от раз да стане, може и да не стане.  Познавам момиче на 25 г от 2 г пробвали за естествена бременност, не ставало. Че инвитро има 2 опита неуспешни. Има и млади момичета с проблеми, най - младото било на 18 г ,четох. Едно на 22г правило инвитро,чета...
Аз като съм бременна съм парцал,ако трябва да работя не знам...

# 212
Детето е отговорност, грижа, внимание, трябва не само да сменяш гащи, но и да възпитаваш и учиш. Аз на 20 нямах опита и знанията да отглеждам дете. Затова за мен е рано.

# 213
  • На изток от Ада
То аз на 20г не знаех, от къде се пуска пералня...
Пък за опит да не говорим.

# 214
С първо дете и на 40 нямаш опит. Гледал си близки и познати, чел си, аз съм и учител, ама като ти дойде детето в къщата се оказва, че не всичко знаеш, защото всяко дете е отделна вселена. Психоложката на курса за осиновители казваше така "С първото дете допуснах грешки, с второто се опитах да ги избегна, но допуснах други".

# 215
Не че нещо, ама в онзи конкретен случай със снаха ми,  мъжът го въртеше на малкото си пръстче, нищо че роднината ми е с почти 10 години по голям. И други случаи съм виждал, където мои приятели се хващат с ученички с по 5 и повече години по малки, със същия резултат. Така че който си го може, си го може от малък, такива водени и следващи цял живот някой, цял живот си търсят такъв

# 216
С първо дете и на 40 нямаш опит. Гледал си близки и познати, чел си, аз съм и учител, ама като ти дойде детето в къщата се оказва, че не всичко знаеш, защото всяко дете е отделна вселена. Психоложката на курса за осиновители казваше така "С първото дете допуснах грешки, с второто се опитах да ги избегна, но допуснах други".
Да, нямаш конкретен опит в отглеждането на дете. Но имаш опита и знанията от всичко, което си правил до момента, хората, които си срещала, работата и ангажиментите, които си имала и от там си натрупала различни знания. С 5 години гаджалък като ученичка не знам каква е базата.

# 217
Не че нещо, ама в онзи конкретен случай със снаха ми,  мъжът го въртеше на малкото си пръстче, нищо че роднината ми е с почти 10 години по голям. И други случаи съм виждал, където мои приятели се хващат с ученички с по 5 и повече години по малки, със същия резултат. Така че който си го може, си го може от малък, такива водени и следващи цял живот някой, цял живот си търсят такъв

И дъщеря ти на 15 като тръгне с 22-годишен ще умреш от кеф сигурно. Хайде стига оправдания на грууминга. Все едно четем Лолита. Ако обърнем половете и 22-годишната сваля деветокласник също всички ще са във възторг. Всички младежи, тръгнали с 15-годишни деца, са неадекватни и неспособни да си намерят гадже около своята възраст. Защо ли?

# 218
  • София
Е, базата се вижда каква е - или раждаш, или се търкаляш пиян/а по улицата.

# 219
Давайте я рецептата за щастлив брак и успешно родителство и да приключва темата. За съжаление няма такава....
И се обърках - трябва ли 15-6 годишните да имат гаджета или не трябва? Не знаем и дали 27-годишният е имал други връзки преди да се хване с авторката, когато е бил на 22.

# 220

И дъщеря ти на 15 като тръгне с 22-годишен ще умреш от кеф сигурно. Хайде стига оправдания на грууминга. Все едно четем Лолита. Ако обърнем половете и 22-годишната сваля деветокласник също всички ще са във възторг. Всички младежи, тръгнали с 15-годишни деца, са неадекватни и неспособни да си намерят гадже около своята възраст. Защо ли?
На 22 имах гадже на 17. По думите и след години, можеше да ни бъде любовта на живота и на двамата, ако не бяхме допуснали много грешки заради младост и липсата на опит. Така че тия тийн връзки не ги подценявайте.

# 221
На тази възраст всяка година е от значение. 15-годишна няма работа с 22-годишен. Да, баш любов на живота ще е...

# 222
В 12 клас имахме един съученик къде постоянно заграждаше седмокласнички. Аз не знам дали щях да доживея завършването, ако ме ебаваха колкото него... Grinning жалка картинка беше, а по- жалкото беше, че и с малките не стигаше до втора среща.

# 223
Много деца и гладуват, но пак са отгледани. Ако това е целта.
Не съм забелязала внучето ми да гладува, даже и другите му глезотии са повече и по- хубави от на тези, чиито майки вземат майчинство.

# 224
Много деца и гладуват, но пак са отгледани. Ако това е целта.
Не съм забелязала внучето ми да гладува, даже и другите му глезотии са повече и по- хубави от на тези, чиито майки вземат майчинство.

Внучето не е достатъчно добра извадка, че да говори за общия случай

Общи условия

Активация на акаунт