🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 903
  • 793
  •   1
Отговори
# 285
  • България
Нито Ния с джуките, нито Моника са красиви. Георги Г. предпочете по-невзрачната на вид Валерия пред Ния, това трябва да ви говори достатъчно колко Ния се котира сред мъжете. Ния ми прилича на един герой от Властелинът на пръстените, сами можете да се досетите кой. Моника пък има най-средностатистическия вид на жена в България, изглежда по-възрастна от реалната си възраст, веждите й са смешни.

# 286
И последно, само аз ли имам чувството, че Нанси са я вкарали с връзки и ще ѝ дават нон стоп ефирно време, само и само, за да я изтупат от нафталина и да ѝ намерят работа някъде по телевизията?
А, не, бе! Ходила е на кастинг, мислиш?! Grin Роди две деца, децата пораснаха, време и е за реализация. Ще замени Натали Трифонова, че вече и е ред и на нея да ражда.
Ния има типични еврейски черти и широк таз. Далече е от красавица.
На Моника веждите са различни, ама така е като половината правачки на вежди са абсолютно некадърни.

# 287
  • София
На зле върви "ИвАндреевата" ферма - тук 3 стр. коментари за баба Дешка. И да не ми говорят двамцата за някакви рейтинги - понеже е ясно какви са. Този сезон всичко е зле преписани Истории от света на Шоата, но драгият зрител трева не пасе. Т.е. не му стигат само епизодичните манджи на б.Дешка или любовни песни с аграрна тоналност. Игрите са хаотична всичкология с едва провиждащ се фермерски нюанс.
В друга тема дадох идея, която ще събуди недоволните от актуалните сезони. За пръв път изобщо в историята на реалититата! Уникално! Агрономът от ИВ отпада и го пращат... във фермата, където се захваща с еко-градина с кратуни. В час по трудово и занаяти участниците там правят от тях глави на отпаднали (може - безмълвни от Гласът на Б-я). А б.Дешка гастролира в МШ и дава задача "Фаршировани със сьомга скариди в пататник върху канапе от фламбиран добруджански боб с чипс от св.уши". Несправилите се дами получават зелен пас за Ергена. Мъжете - за Сървайвър. Междувременно е даден бонус на отпаднали роднини от ИВ - възможност за някой лев в Семейни войни. Достигналите Топ4 от Фермата получават по 5 хил.лв и шанс да ги увеличат/загубят в Сделка или не. Зрителите не успяват да следят иновациите на Обединения екип "Сценаристи на шоата" и ошашавени ръкопляскат.

Много са зле нещата тази година. Навсякъде. Вместо духа на игрите, които познаваме, Продукциите ни сервират сценарна немощ, зле прикрити манипулации и подигравки с аудиторията - от "висотата" на самомнеието си.

# 288
  • София
Записвам се и тук,макар че от два-три сезона гледам Фермата с превъртане.
Питането ми е дали дойде 4-та седмица.
Мисля,че Елбетица държат един плик,който ще отворят.
ИА споделиха с нас,че иде реч за вкарване на резерви,ако не ме лъже паметта -трима на брой.

# 289
На зле върви "ИвАндреевата" ферма - тук 3 стр. коментари за баба Дешка. И да не ми говорят двамцата за някакви рейтинги - понеже е ясно какви са. Този сезон всичко е зле преписани Истории от света на Шоата, но драгият зрител трева не пасе. Т.е. не му стигат само епизодичните манджи на б.Дешка или любовни песни с аграрна тоналност. Игрите са хаотична всичкология с едва провиждащ се фермерски нюанс.
В друга тема дадох идея, която ще събуди недоволните от актуалните сезони. За пръв път изобщо в историята на реалититата! Уникално! Агрономът от ИВ отпада и го пращат... във фермата, където се захваща с еко-градина с кратуни. В час по трудово и занаяти участниците там правят от тях глави на отпаднали (може - безмълвни от Гласът на Б-я). А б.Дешка гастролира в МШ и дава задача "Фаршировани със сьомга скариди в пататник върху канапе от фламбиран добруджански боб с чипс от св.уши". Несправилите се дами получават зелен пас за Ергена. Мъжете - за Сървайвър. Междувременно е даден бонус на отпаднали роднини от ИВ - възможност за някой лев в Семейни войни. Достигналите Топ4 от Фермата получават по 5 хил.лв и шанс да ги увеличат/загубят в Сделка или не. Зрителите не успяват да следят иновациите на Обединения екип "Сценаристи на шоата" и ошашавени ръкопляскат.

Много са зле нещата тази година. Навсякъде. Вместо духа на игрите, които познаваме, Продукциите ни сервират сценарна немощ, зле прикрити манипулации и подигравки с аудиторията - от "висотата" на самомнеието си.
Не ми ,,хареса" коментара ! Липсва ми и Черешката на тортата !

# 290
  • София
Нанси и да е поканена, участието ѝ не е да отбие номера. Добре, че е тя да има живот в Канатица. Да, за някои може да е дразнеща, но поне е дейна. Смятам, че не се и напъва, идва си ѝ отвътре да иска да е лидер, да участва в игрите. Личи ѝ, че е била спортист.

# 291
  • Варна
Нанси е глътка чист въздух в сравнение с Иванки и други подобни аграрни личности.
Има характер,има добра дикция,има какво да каже и може да го направи.

# 292
  • Разпиляна във въображението
Записвам се и тук,макар че от два-три сезона гледам Фермата с превъртане.
Питането ми е дали дойде 4-та седмица.
Мисля,че Елбетица държат един плик,който ще отворят.
ИА споделиха с нас,че иде реч за вкарване на резерви,ако не ме лъже паметта -трима на брой.

И двата отбора държат по един плик, ако не се лъжа. Предполагам се застраховат с предварително написване какво се случва, за да не стане така все едно е измислено в движение.

По-добре няколко страници баба Дешка, отколкото десетки с тормоз над определен участник от друг/други.

# 293
  • София
Туджаров и Неделчо най-накрая направиха истински качествен надкаст свързан с Фермата 9
Че с Павел Колев и Ицака и Гуспата много се отплексваха и за други формати.
Този път си бяха подготвени както си трябва и се развихриха.

Хех, с Туджаров мислим еднакво. И той като мен залага на Нанси и Мартина за краен победител. Simple Smile
Кенан пък е любимецът на Неделчо.

Поканиха Иван да им гостува, както и Андрей, ама не заедно...
И по всичко изглежда, че при тях ще минават и отпадналите участници. Не всички, тези които искат разбира се.
Чакаме Цвети.

Подкаст с Цвети
Цвети е гост на Ивало. Хехе, Ивайло обаче ги изпревари с Цветина. 😊

Радо в Пепкаст
Разкрива доста пикантерии относно неговото скандало участие... 😮

Хепи Ванче в Пепкаст

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 12:14 от Diavolo

# 294
  • Варна
Ох, Ванчето и на снимка не ща да я видя....

# 295
Ако ви е трудно да запомните имената на племената и кое кое е, аз така ги помня:
- келяви-ца
- ебатица

# 296
  • Варна
Нямам проблем да ги помня, но уцели десятката с тези имена

# 297
Ебетиса беше по-добро Wink

# 298
  • София
Сами и Мила ще имат още едно детенце:

# 299
Ехеее, 'ич не се бавят! Браво, тъкмо ще си ги отгледат заедно. Породените дечица са като близнаци.

Общи условия

Активация на акаунт