Магазин Sinsay - тема 8

• 89 834
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
Код NINA10 на абсолютно всички артикули, и на вече намалени до 03.12.2023г включително.

# 151
  • София
Имам чувството, че като разглеждам в приложението, не вижсам всички стоки. Редовно в рекламите във фейсбук приложението виждам някакви неща, отварям ги през линка. Но ако вляза в приложението и ги потърся ги няма Dizzy Face
Аз ли съм луда...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Една детска шапка гледах, меланж...но явно не съм я запазила в любими. През фейсбук я видях онзи ден, сега не виждам никакъв такъв продукт.

# 152
Колко точно е намалението с кода?

# 153
  • Пазарджик
Колко точно е намалението с кода?
10%

# 154
  • София
Много се изложиха тая година Синсей за Черен петък. Нищо, ще чакаме разпродажбите. Simple Smile

# 155
  • на пистата
Аз си взех това палто от магазина им в неделя на 55лв.Имаше и розовото палто във всички размери на 45лв

# 156
Как стои въпроса с рекламациите или връщат ли парите ако си изпрал нещо и си е променило вида. Сина ми си купи зимно яке за работа, изпрах му го, но ватата се скупчи на топки, големи нерви бяха докато го разбухля и пак стана на места само с хастар и плат, а на места купове от вата.
Имам горчив опит с подобно яке от Мохито, до ден днешен стои ужасно на буци и е за коша, едната ми ръка е издута, другата стои само с плат. Още от сега виждам, че и неговото яке ще стане като моето.

# 157
  • На изток от Ада
Как стои въпроса с рекламациите или връщат ли парите ако си изпрал нещо и си е променило вида. Сина ми си купи зимно яке за работа, изпрах му го, но ватата се скупчи на топки, големи нерви бяха докато го разбухля и пак стана на места само с хастар и плат, а на места купове от вата.
Имам горчив опит с подобно яке от Мохито, до ден днешен стои ужасно на буци и е за коша, едната ми ръка е издута, другата стои само с плат. Още от сега виждам, че и неговото яке ще стане като моето.
с топки за тенис в пералнята , в Пепко има и топки за дом.. любимци ....
Иначе не знам Как е с връщането.

# 158
Онова мохитеното все с топки го перях и пак не се оправяше. Това е същото, още като му опипам скучената буца с вата и усещам бъдещия проблем.

# 159
Обикновено се застраховат , като на етикета е написано ,че не се пере в пералня, не се носи на химическо и дори май имаше и етикет на нещо, че въобще не се пере ...най-вероятно няма да ви признаят рекламация -та.

# 160
Имам чувството, че като разглеждам в приложението, не вижсам всички стоки. Редовно в рекламите във фейсбук приложението виждам някакви неща, отварям ги през линка. Но ако вляза в приложението и ги потърся ги няма Dizzy Face
Аз ли съм луда...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Една детска шапка гледах, меланж...но явно не съм я запазила в любими. През фейсбук я видях онзи ден, сега не виждам никакъв такъв продукт.
Ако се е изчерпал артикула онлайн така става. Аз така следих един бебешки космонавт. Все ми излизаше на реклама във ФБ, но в един момент и трите размера бяха изчерпани, можех само да видя къде във физически магазин го има. Накрая изтриха артикула от приложението.

# 161
  • на пистата
Ни си доверявайте ни наличностите в магазин.Пони в нашия има неща,които в приложението дава,че има и обратното.Че ги има а то ги няма.

# 162
Възможно е. Така и не успях да отида на място за да го взема тоя космонавт. И да го е имало, вече надали е наличен. Пишеше наличност "малък".

# 163
Грешни са наличностите. Предната спортна серия я даваше, че е само онлайн, а в the mall имаше всички артикули налични.

# 164
Привет!

Търся тази пола, изчерпана е онлайн, да сте я виждали в някой физически магазин ?

В приложението ми показва, че я има в магазин в Силистра. Ако се обадя там дали биха ми я препратили до друг магазин?
Ако не е късно утре мога да проверя в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт