Магазин Sinsay - тема 8

• 89 895
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Дали има инфлуенсърки код за отстъпка?

# 181
На Ивайла евтинджоса SINBGS451

# 182
  • София
здравейте, никъде не открих на сайта на Синсей колко време отнема обработката на поръчката. В събота поръчах Коледни артикули и до момента стои в статус " в процес на обработка". И се притеснявам да не се замотаят и да не пристигне до Коледа.

# 183
Ще пристигне със сигурност, поръчвам редовно и до офис и до магазин, не се бавят повече от седмица Simple Smile

здравейте, никъде не открих на сайта на Синсей колко време отнема обработката на поръчката. В събота поръчах Коледни артикули и до момента стои в статус " в процес на обработка". И се притеснявам да не се замотаят и да не пристигне до Коледа.

# 184
  • София
Ще пристигне със сигурност, поръчвам редовно и до офис и до магазин, не се бавят повече от седмица Simple Smile]

Благодаря много за отговора!

# 185
  • Бургас
Здравейте, някоя от вас да си е поръчвала този панталон? Става ли за зимата?

# 186
Някой виждал ли е тази кошничка /кутия във физически магазин в София? Simple Smile

# 187
Направих поръчка на 27.11 ,дойде на адрес на 7.12. Отне им 6 дни на синсей,останалите на спиди.... Искаше ми се пак да поръчан някои неща ,но не смея и ще пропусна....

# 188
Здравейте, от много време издирвам едно боди от сайта. (изчерпано е от много време)
Започнах с него да правя снимки с месечинки на бебе. Обаче не се  презастраховах да взема от повече размери и за следващия месец сигурно няма да и става. Пробвах в сумати групи в фц - нищо.
Виждам, че го има сайта на полския синсей. Има ли възможност да отправя някакво запитване дали биха го доставили?
Става въпрос за зеленото боди с розовите котенца
https://www.sinsay.com/bg/bg/bodita-3-broya-4313r-25x

# 189
  • София

Похвалвам този комплект.
Сатениран памук , материята е хубава.
Аз калъфките ги преправям и с останалия плат си правя калъфче за комплекта , та за тези пари съм доволна

# 190
Здравейте, от много време издирвам едно боди от сайта. (изчерпано е от много време)
Започнах с него да правя снимки с месечинки на бебе. Обаче не се  презастраховах да взема от повече размери и за следващия месец сигурно няма да и става. Пробвах в сумати групи в фц - нищо.
Виждам, че го има сайта на полския синсей. Има ли възможност да отправя някакво запитване дали биха го доставили?
Става въпрос за зеленото боди с розовите котенца
https://www.sinsay.com/bg/bg/bodita-3-broya-4313r-25x

Дали с удължител няма да стане бодито?
Удължителя е парче плат с копчета, което се добавя за да се удължи.
Произволно попадам на това , само за да видиш как изглежда
https://www.emag.bg/komplekt-udylzhiteli-za-bebeshko-bodi-5-br-e … 112/pd/DS6SK5BBM/

# 191
  • Popovo
Привет!Някой код за отстъпка?
Този SINBGS451 не ми го приема.Явно е изтекъл

# 192
  • Карлово
По принцип пазарувам предимно от сайта, но днес във физическия магазин в Бургас ми направи лошо впечатление. Един пуловер загледах, някои бройки бяха с фабричната цена или както се казва от 19,90, на други бройки бяха лепнали отгоре 24,90. Попитах и те казаха, че залепената е новата актуална цена Grinning и много се подразних и не го взех.. Явно и те имат лоши практики.
Според мене имат седмици на промиция на отделни артикули. След края им отново връщат старата цена.
Миналата седмица попаднахме на един такъв артикул. На каса ни направиха някакво намаление, но не по стария етикет с по-ниска цена.

# 193
Привет!Някой код за отстъпка?
Този SINBGS451 не ми го приема.Явно е изтекъл

Пробвайте:  SINBGX260

# 194
Някой стига ли изобщо до плащане с карта?

Общи условия

Активация на акаунт