Магазин Sinsay - тема 8

• 89 911
  • 772
  •   1
Отговори
# 195
  • Popovo
Да, платих преди около 30 мин.

# 196
Аз също нямах проблеми с плащането и последния код работи. Много съм щастлива! Появи се точно размера на космонавта, който исках да взема на детето. Всеки ден проверявах и все изчерпан беше, явно някой е върнал бройка.. Ще го видим какво ще дойде.

# 197
Ще го видим какво ще дойде.

Космонавтите са много добро изпълнение. Скоро поръчвах за бебче.

В ФБ обикаля реклама с код XMAS30  за 30% намалени на коледни продукти.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 10:39 от Saturday

# 198
  • София
Някой да е поръчвал това клинче да каже мнение дали става като качество?

# 199
Здравейте, от много време издирвам едно боди от сайта. (изчерпано е от много време)
Започнах с него да правя снимки с месечинки на бебе. Обаче не се  презастраховах да взема от повече размери и за следващия месец сигурно няма да и става. Пробвах в сумати групи в фц - нищо.
Виждам, че го има сайта на полския синсей. Има ли възможност да отправя някакво запитване дали биха го доставили?
Става въпрос за зеленото боди с розовите котенца
https://www.sinsay.com/bg/bg/bodita-3-broya-4313r-25x

Когато в БГ сайта проверих в "Наличност по магазини" ми излезе, че размери 56,  80 и 86 ги има в провинцията.
Явно има разлика между виртуалните и физическите магазини.

# 200
И аз проверявам.
Едно жена от форума провери в Перник, защото там показва, че го има, но го няма Sad
Сега търся някой да провери в Панагюрище

# 201
Аз съм в Силистра, ако трябва да проверя утре мога да се разходя до магазина. Близо ми е, а и офис на Спиди има в съседство.

# 202
Здравейте, от много време издирвам едно боди от сайта. (изчерпано е от много време)
Започнах с него да правя снимки с месечинки на бебе. Обаче не се  презастраховах да взема от повече размери и за следващия месец сигурно няма да и става. Пробвах в сумати групи в фц - нищо.
Виждам, че го има сайта на полския синсей. Има ли възможност да отправя някакво запитване дали биха го доставили?
Става въпрос за зеленото боди с розовите котенца
https://www.sinsay.com/bg/bg/bodita-3-broya-4313r-25x

Когато в БГ сайта проверих в "Наличност по магазини" ми излезе, че размери 56,  80 и 86 ги има в провинцията.
Явно има разлика между виртуалните и физическите магазини.

Писано е много пъти в темата - наличностите не са актуални и не са верни.
Цяла секция, която в приложението пише, че е “само онлайн” - е цялата е налична в Дъ мол и с нищо не е “екскузивна онлайн”.

# 203
Лично аз нямам толкова време за да изчета всичко по темите, които ме интересуват.
Освен това, дали има наличност във физическите магазини е трудно да се докаже.
Проверявах скоро наличност в Синсей в мол България за бебешка дрешка.
Питах една от продавачките дали от конкретния артикул е останал по-малкия размер.
Тя цъкна баркода на дрехата в програмата/качена на апарати смартфони/, не каза колко бройки
отчита. Разходи се малко из магазина и каза, че няма.
Работила съм с приложение в голям магазин, и мога от опит да кажа, че докато не видя с очите
си колко бройки показва смартфона, аз на продавачката нямам вяра.
Защото....едно е какво е извадено, друго е какво е заринато в склада. И трябва да се извади,
но е по-лесно да се каже, че няма.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 14:19 от lana26

# 204
Една мила съфорумка ми съдейства и намери бодито в размер 80 в Перник Simple Smile

код за 10% christmas10maria

# 205
  • на морето
На 14.12. направих поръчка за коледни неща. Пишеше, че е гарантирано, че ще ги получа до Коледа. Но на мен ми трябват за петък. Дали има шанс да дойде? Статусът е: Даден за опаковане.
Ако не дойдат, мисля да я откажа на куриера, защото ще трябва да купя друг подарък. Платила съм с карта. Как става връщането на парите?
Благодаря!

# 206
До кога важи безплатната доставка? Не мога да открия в сайта, а съм изтрила имейла им..

# 207
В имейла също не е упоменато, сега проверих.

# 208
Безплатната доставка на всичко ли е или над определена сума?🙂

# 209
  • София
На 14.12. направих поръчка за коледни неща. Пишеше, че е гарантирано, че ще ги получа до Коледа. Но на мен ми трябват за петък. Дали има шанс да дойде? Статусът е: Даден за опаковане.
Ако не дойдат, мисля да я откажа на куриера, защото ще трябва да купя друг подарък. Платила съм с карта. Как става връщането на парите?
Благодаря!
Моята беше от 13-ти. И при мен дълго не помръдваше в сайта, но преди 2 дни я предадоха на куриер и вчера ми я доставиха.

Парите ги връщат по картата, с която е платена поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт