Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 715
  • 791
  •   1
Отговори
# 405
Божееее, моята е само първа смяна. Почват от 8:00ч. Познайте кога става - едва едва в 7:20... И се тутка и се почва от моя страна: Измий си зъбите, облечи се по-бързо, стига си се ресала, айде закъсня. Преграквам!!! Излиза в 7:45. Е, верно че училището е на 5 мин. пеша от вкъщи, ама те / съучениците / се изчакват, събират, та докато се качат до 4 етаж, та докато отворят раниците, учебника.... Не ми се мисли. Много се мота моята, много.

# 406
  • София
Моят май е рекордьор в това отношение. В 7.30 се буди, но става в 7.40. Оправя се, т.е обличане, баня и раница за 10-12 минути и в 7.55 е в училище. Но то ни е много близо, една сграда ни дели. Готов за казарма.😁
Иначе накашля и той, днес пропусна тренировка, утре също. За срока петици и шестици, яд го е, че не успя да се пребори за 6 по БЕЛ, а се пробва, но госпожата го върнала за нещо назад, което са учили само един час. Мен ме зарадва ентусиазма му да опита, така или иначе по този предмет му трябват знания за матурата, не оценка.

# 407
МОят хубосник е открил сезона на 4-ките ..само се карам, взимам устройства , привилегии ..и все тая ..все  нещо не разбрал. Надявам се поне срочната 4-ка да е само една ..ама той много несериозно започна и все го кара на каквото чул и разбрал в час ..та резултатът не е изненадващ Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 408
  • София
А моят си отваря очите сутрин от 8 до 8.40, после до 9.05ч е готов и тръгваме.

# 409
Тази година няма да имаме втора смяна, това ставане в 6 го мразя от дъното на душата си. И моят се изморява, все по-често ляга да спи като се прибере от училище. Има ли някакви изисквания колко да са високи чиновете? Много са му неудобни, изобщо не успява да седне нормално.

# 410
  • София
Дъщеря ми закусва сутрин и едвам й стигат 40 минути. Става в 6.30 и излиза  7.10 или 7.15. С голямо нетърпение чакаме да почне втора смяна!

# 411
Crow, дъщеря ми казва, че училището е кандидатствало по някаква европрограма, и от другата година щели да бъдат с единични чинове. То сега с двойните няма място, пък тогава-незнам. Отделно поне да се съобразят, че  децата растат - моята вече е 166-167см висока. Ако ми се оплаче, че чиновете са неудобни - ще се активизирам. Без това директорката е нова / от миналата година / и вече училището е под всякаква критика. Ръководството куца. И ми остава съвсем малко да прекипя.
Поне към момента двойните чинове стават.

# 412
Здравейте!При нас има нова госпожа по математика,която за съжаление не преподава добре и децата нищо не разбират.Не знам какво мога да направя, да говоря с нея или директора и какъв ще е крайния резултат?

# 413
  • Бургас
И моя започва училище в 8ч.
От 7.00запопвам да го будя. Понякога става сам,понякога едвам го вдигам в 7:15. Бута се до 7:45-50и тръгва. Училището ни е на 4-5 минутки от нас.
На моменти го забелязвам,че има сенки под очите. Обяснявам му,че е от недоспиване,трябва да си ляга рано,ама....все към 23:30 лягаме. Че даже и по-късно.

# 414
Здравейте!При нас има нова госпожа по математика,която за съжаление не преподава добре и децата нищо не разбират.Не знам какво мога да направя, да говоря с нея или директора и какъв ще е крайния резултат?
От колко време е с класа?

# 415
Две седмици

# 416
Моят също е доста изморен. Силно се надявам да обявят 1 и 2 за неучебни, да си поспят малко тези деца....

За съжаление им е доста натоварено като програма и допълнителни активности. Дано не изпуши моят от прекалена заетост.....

# 417
Две седмици
Ами дайте й малки време, може да се подобрят нещата. Ако се задържат така и ако всички деца не разбират, можете да се съберете родителите и да говорите първо с класната, а после и с директора.

# 418
Здравейте, искам да ви питам до къде са децата по бел и мат в училище?
При моето на няколко пъти имаше смяна на преподаватели. Притеснява ме дали изостават. Сега започват "Представлението".

# 419
  • София
Нашите са на художник. С два часа седмично литература- толкова.

Здравейте, искам да ви питам до къде са децата по бел и мат в училище?
При моето на няколко пъти имаше смяна на преподаватели. Притеснява ме дали изостават. Сега започват "Представлението".

Общи условия

Активация на акаунт