Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 42 725
  • 791
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Нашите /Бургас/ излизат от четвъртък в грипна ваканция. Моята не е оформена само по история, а такава имат точно в четвъртък и петък. Утре ще е едно натаманяване на успех.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 17:19 от selleste

# 436
Трябва тогава да е в нейна полза.....

Макар че на моя при 5 и 6 му оставиха 5 по физическо. GrinGrinGrin

# 437
  • София
Скрит текст:
Трябва тогава да е в нейна полза.....

Макар че на моя при 5 и 6 му оставиха 5 по физическо. GrinGrinGrin
Точно същото се получи и при сина ми миналата година. По физическо, разбира се Laughing 
Но реално е за 4, та...

# 438
  • София
Голяма драма с това физическо. Връща се миналата седмица синковецът и реве. Нямал 3 оценки по физическо и не можела да го оформи госпожата 🤣🤣🤣. Ами да му го е писала, защо чака до последните седмици!

# 439
Ми и при нас при 5,6,6,5 ѝ оставиха 5 за срока. Защо - незнам. Да си гледат работата. Сега почва едно мрънкане - ама аз нали съм болна, имам бележка и т.н. Ми пиле шарено, вече живна, така че влизаш в час и точка. А пък и аз съм човек - в болнични съм. Трябва ми почивка. Чакам с нетърпение да отида на работа.

# 440
  • Бургас
Ние не стига че сме ваканция от утре, ами и днес с 25 минутни часове, идея нямам защо. Остана само по история да ѝ нанесат оценката, там е между 4 и 5. Другите предмети са ясни, една четворка по музика, останалото е 5 и 6.

# 441
  • Бургас
И ние чакаме само историята.
Имаме и тройки даже.

# 442
Моето "чудо на природата", с което не мога да изляза на глава за нищо и което не приема грам акъл от никого, завършва с пълно 6, жива да не бях ScreamSatisfied

# 443
  • София
Моята госпожица успя да пребори госпожата по физическо за 6, и тъкмо тогава се появи една 4-ка по едно писмено изпитване на  едния немски ( имаме два отделни), та беше на косъм да завърши с 1 петица. Но днес са й нанесли останалите оценки, та се оказа, че 4-ката е своевременно поправена. При нас по всеки един от двата немски имат между 7 и 8 оценки.
Така, че резултатът за този срок е 6.00.

# 444
  • sofia
Имаме и тройки даже.
И моят има 3 - ка за срока. По рисуване. Както и миналата година. Това рисуване не може да го пребори и това си е.

# 445
  • here and now
По всичко 6, но оценките не са съвсем реални, според мен.
Но няма да ги оспорваме де, щом така са решили.

# 446
Тази година няма четворки за първия срок като миналата година. Да видим дали втория срок ще успее да го добута до пълен отличник (ако мързелът я пусне, но не вярвам 🤭)
И да я похваля - класира се за Областния кръг на олимпиадата по БЕЛ - много съм доволна.

# 447
  • Бургас
Рир, браво на девойката! Моята омешала времената на преразказа по БЕЛ, така ѝ казала госпожата.

# 448
По колко часа география имаха вашите деца в първи срок и колко ще имат този? Не можах да намеря колко трябва да е хорариума за 6 клас и се чудя дали сега няма да се сетят да добавят в някой ден 8ми час, че всички дни е със 7.

Намерих... няма грешка.
Миналата година имаше корекции в последния момент, но в случая аз бъркам за бройката.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 15:32 от gato

# 449
По два часа и първия срок и сега.

Общи условия

Активация на акаунт