Втора бледа черта на теста за бременност

• 132 491
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 385
Здравейте, да питам за мнение и аз.Принципно цикълът ми е нередовен и днес е 34 ден от последната менструация. Изглежда ми негативен.

# 2 386
Има някаква чертичка но аз много много на престо не вярвам.Идете на кръвен най добре ще покаже но изчакайте още малко закъснение.

# 2 387
Ето и от тази сутрин една снимка, мисля че е по-ясна чертата.. хм.

# 2 388

Вземете друга марка - на мен ми изглежда положителен, но Престо са подвели не малко жени. Надявам се да е бебче! Heart

# 2 389
Като че ли розовее и стискам палци да е бременност, но за всеки случай си вземи тест и на друга марка, например sure check, защото не малко жени са имали втора чертичка на престо, а след това кръвните са излизали отрицателни. Успех!

# 2 390
Здравейте! Нова съм в групата, не знам точно как се работи тук, нооо😂. На 8-ми си правих тест за бременност, който първо беше отрицателен, но час по късно видях втора черта. Разбира се, се побърках защото ние с моят партньор много искаме бебе. Днес си правих от ранните тестове на престо, беше 1 чертичка и 15 минути по-късно бааам цикъла ми дойде. Моля Ви, ако на някой от вас им се е случвало подобно нещо, нека сподели. Благодаря Ви предварително! ❤

# 2 391
rossyzahariewaa,теста не се гледа след указаното време,пише го в опаковката.

# 2 392
Точно така, не гледайте теста след указаното време, направо го изхвърлете след 15 минути. Четете указанията, те затова са написани

# 2 393
Здравейте 5-ти ден преди М с сутришна урина е дали е възможно да е изпарителна надявам се да не е защото правим опити за бебче

# 2 394
Не е бледа и не ми изглежда да е изпарителна, но тук престо не ги тачат много и дават фалшиви положителни

# 2 395
На коя минута е сниман тестът? Според мен е стар, изсъхнал и съответно невалиден.

# 2 396
На коя минута е сниман тестът? Според мен е стар, изсъхнал и съответно невалиден.
сниман е по късно. В началото се виждаше много много бледо почти незабележимо и след това го видях и направих снимка
Утре ще повтора отново
Понеже имах и прецапване преди 9 дена и за това ме съмнява че може да е положителен

# 2 397
Здравейте, ето и теста surechek от тази сутрин.. това май си е положителен вече 🤯

# 2 398
Здравейте, ето и теста surechek от тази сутрин.. това май си е положителен вече 🤯

Честито!

# 2 399

Здравейте на всички!! Нова съм във форума. Тук качвам моя снимка на тестовете ми, които правих. Значи първите две лентички са от 7ми март с бледи чертички и следобедна урина, sure check-а е правен на 8ми март сутринта, а сега тази сутрин направих престо със сутришна урина притеснява ме, че са бледи😖 Закъснението ми е 10 дневно. Според вас дали са положителни или карам биохимична бременност?

Общи условия

Активация на акаунт