Втора бледа черта на теста за бременност

• 129 946
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 460
  • Sofia
Чхг в кръвта не е равно на чхг в урината. Ако резултата ти е 50, какъвто би трябвало да бъде, чертата изглежда точно така. Дори на 100 и нещо също е още много бледа
Много благодаря за успокоението. Ще пусна днес и ще разберем. Лошото е че сигурно ще чакам резултатите до 6-7, а до тогава ще се побъркам Grinning.

# 2 461
По принцип шуърчек не дава изпарителни.
Кръвния е най-сигурният начин да се разбере какво става.

# 2 462
Силно се надявам да е бебе тази сянка. Довечера в 9:30 ми излизат резултатите. Когато са готови ще споделя, въпреки че вече се съмнявам да има нещо.

# 2 463
  • Телиш/Плевен
Ако отчита от 25 явно има поне малко покачване понеже преди 2 дена нивата бяха 23.45, но като гледам колко е бледа чертичката, на дали е достатъчно покачено, че да е нормално развиваща се бременност. Дано лаболаторните резултати покажат по-забележимо покачване, че ми се реве вече. Благодаря много.
Добре, де, защо толкова песимистично? Confused Аз за момента не виждам повод за паника. Изчакай си спокойно резултатите и недей от самото начало да се отчайваш. Дори да няма удвояване, не се стресирай, това не е точна математика, а и само при около 85% от бременностите има удвояване на ЧХГ и то не е задължително на 48 часа, понякога се удвоява за 72. Също така вече са ти казали, че концентрацията на ЧХГ в кръвта и урината е различна и няма никакъв смисъл да сравняваш стойностите. Кръвните тестове отчитат по-рано от уринарните. ЧХГ в кръвта може да се засече най-рано около 10 дни след зачеването. Успокой се и опитай да мислиш положително, докато излезе резултатът. Hug

# 2 464
Аз не обичам да давам напразни надежди, но както е споменато по-горе : концентрацията на ЧХГ в урина (зависещо дали е концентрирана първа или последваща) и в кръвта е различна. Моите SureCheck на касетки(като твоя) три последователни дни бяха с такава бледа черта(първия ден даже си беше почти въображаема), включително последния ми тест, който след него пуснах и ЧХГ и беше 127. Правих и стриймър на SureCheck (онези по-дългите, на които пишкаш директно), заедно с последната касетка т.е. една и съща урина и яркостта на втората черта беше различна при двата теста, но и двата бяха положителни. Чертичката ми беше като твоята, но на кръвните се оказа, че имам дори утрояване на ЧХГ.
Не се шашкай преди да ти излязат резултатите,

# 2 465
  • София
И моят surecheck бешe с бледа черта, а всъщност ЧХГ беше над 400. 🤷‍♀️

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 13:03 от NadezhdaML

# 2 466
Здравейте момичета,искам да споделя тестовете и ако може за мнение, че съм объркана много, тестовете отчетоха до петата минута ,при приложение, че днес си ми дойде най нормално
Някой имал ли е подобен случай

# 2 467
  • Sofia
Здравейте. Излезнаха резултатите и май не са добре, има покачване, но е изключително малко

Тествах и прогестерон в Цибалаб той излезе 91 nmol/l.
Утре ще звъня в болницата да видим какво ще кажат да правим.

# 2 468
Здравейте момичета,искам да споделя тестовете и ако може за мнение, че съм объркана много, тестовете отчетоха до петата минута ,при приложение, че днес си ми дойде най нормално
Някой имал ли е подобен случай

Интересно, или е имало зачеване, което е приключило много бързо или и шурчек не са това, което бяха.
Моят тест в деня, в който трябваше да ми дойде,  имаше същата черта, като Вашия с най-наситената. Положителен си беше

# 2 469
  • Телиш/Плевен
Rouina91, малко е покачването наистина, иначе прогестеронът е много добре. Надявам се все пак да има надежда, лекарят ще ти даде повече информация. Успех от сърце! Hug

# 2 470
Силно се надявам да е бебе тази сянка. Довечера в 9:30 ми излизат резултатите. Когато са готови ще споделя, въпреки че вече се съмнявам да има нещо.
Този месец съм аут - hcg <0.10 и прогестерон 3.1. Благодаря на момичетата, които отговориха.

# 2 471
Nani02,следващия месец ще е вашият,успех!

# 2 472
  • Sofia
Обадих се днес, казаха, че като цяло са много ниски нивата и че вероятно няма да се случат нещата, ако имам желание утре да повторя и ако пак са ниски да спирам лекарствата и да чакам цикъл след което да се обадя за запазване на час при нашата лекарка за да коменираме какви са следващите стъпки и евентуално ако иска да се правят някакви изследвания. Та като гледам при нас нещата не се развиват добре.

# 2 473
Здравейте мамита днес ми е първия ден закъснение и си направих този тест..
Според вас положителен ли е

# 2 474
  • Sofia
Здравейте мамита днес ми е първия ден закъснение и си направих този тест..
Според вас положителен ли е
Да ако резултатът е отчетен преди 10тата минута. Ако искаш направи лаболаторен кръвен тест през 48 часа за по-сигурно

Общи условия

Активация на акаунт