Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
То нека да е в крайния срок, но някакъв отговор поне да получа. Големи са ми шменти капели, повече нищо няма да поръчвам от тях.

# 376
Момичета,
Препоръчайте ми сух шампоан. На Батист как са? Не съм използвала такъв от години. Последният ми беше един син на Лореал, който не оставял бели следи. Още се мотае опаковката му в нас.
Търся не толкова да се бори с омазняването, колкото да придава някакъв обем.
Идеята ми е да го пръскам сутрин, за да придам обем на косата си (мия я вечер), защото изключително много ми омръзна това топиране... а и отнема много време. Искам пръс-пръс и готово...

# 377
Използвам сухият шампоан на Balea.
Използвам този за руса коса ,но и 6in1 е много хубав.

# 378
И аз откакто открих този на Balea за блондинки не купувам друг. За мен няма разлика между него и тези на Батист освен в цената.

# 379
  • Light of Zartha
Аз само от Батист съм доволна, а съм пробвала почти всички.

# 380
За обем препоръчвам този,

иначе тези на Балеа хич не са лоши, особено този с памук ми е любим.

# 381

Аз имам и ето това и е страшен боклук според мене. 🤣 От Нотино е.. нямам го в Лили и ДМ и прави косата мръсна все едно не е мита последния месец, лепкава.. като сух лак за коса е и как заплита косата не е за разправяне...

Амбър, ти този показаният имаш ли го? Как е?

# 382
И аз ползвам ма Балеа, но заради омазняване.Има едни като с лак за коса, с лека фиксация, може да са подходящи.

# 383
Взех си Batiste с аромат на кокос. Дано ми хареса. Благодаря на всички! Simple Smile

# 384
Преди години ползвах само на Батист и вършеше чудеса. Преди няколко месеца реших пак да взема и то 2 защото видиш ли съм много доволна и знам че ще ги изразходя.. а то стана едно мазало, все едно не съм си мила косата със седмици. Чак не мога да повярвам как са го развалили 😑.

# 385
  • Light of Zartha
Аз използвам точно този (това е старата му опаковка) на ххл обем на Батист. Вече само него, защото моята коса е тънка, дълга и права и всякакъв обем изчезва много бързо. С този имам приличен.

# 386
Ползвам го, да. Това, което си снимала е старата опаковка, както писа и Scarllett. Формулата не знам дали е същата, по-плътен е от другите сухи шампоани. Като го напръскам на сектори в корените на косата, после с пръсти прокарвам добре да се разнесе и при моята тънка коса ми прави много хубав обем. За заплитане не съм забелязала, пръскам само в корените.

Аз имам и ето това и е страшен боклук според мене. 🤣 От Нотино е.. нямам го в Лили и ДМ и прави косата мръсна все едно не е мита последния месец, лепкава.. като сух лак за коса е и как заплита косата не е за разправяне...

Амбър, ти този показаният имаш ли го? Как е?

# 387
  • София
Дами, виждали ли сте в някой ДМ серията на Essence Bootiful nights trend edition?

# 388
  • Пловдив
Аз съм много доволна от сухия шампоан на Нивеа, взимам синия, който е за тъмна коса. В DM е на най-добра цена.

# 389
Тук случайно ми изскочиха някои новости, като надявам се да ги има скоро и тук..
https://www.instagram.com/reel/CyK9w_UsPV5/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Тонерите за лице нямам търпение да пробвам, доколкото знам този хидратиращия вече са го пуснали по магазините. Миналата година бях луднала по чайовете от адвент кутийките им, нямам търпение да си ги купя пак, страшно ароматни и вкусни са Yum

Общи условия

Активация на акаунт