Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Трябва да видя във физически магазини. И в нотино не я видях... Нова ли е? Да не е стара и спряна?
И моята е правя и нежна. За къдрици аз не бих ползвала. А си правя такива.
За мен недостатък на пените е, че матират косата, която след къпане си имам хубав блясък.

# 556
Не е нова.

# 557
А някой получил ли е мейл, че ще получи четка за руж от една кампания, която имаше наскоро? Ако сте се включвали разбира се. Получих мейл, но е странно написан, като от бот. Ще получа четка за тест до 8.12, но звучи все едно да я пробвам и да я върна. .. Е сигурно не така, разбира се🙂 Пък няколко седмици след това ще ми пратят линк за оценка. Интересно дали въобще ще ми пратят нещо.
Аз се бях включвала за тест на серум на Лореал. Изпратиха ми го и след около месец/два ми пратиха и онлайн анкета, за да го оценя.
Не са много бързи, но все пак пращат, доколкото знам.

# 558
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси, аз май дадох адрес на куриер за да не давам личния, защото не бях сигурна. Дано това да не е пречка.

# 559
  • Washington,USA
Здравейте, пробвали ли сте този комплекс от витамини, имате ли отзиви?

Гаден вкус, но сигурно помагат. Има ги и по аптеките.

# 560
  • In The Middle Of Nowhere
Дано да дойде при нас, защото изглежда много примамливо🍒

# 561
  • Плевен
Знаете ли какъв е подаръкът от Лили при поръчка над 15лв?

# 562
Здравейте, пробвали ли сте този комплекс от витамини, имате ли отзиви?

Гаден вкус, но сигурно помагат. Има ги и по аптеките.
Аз съм ги пила ,добри са.
На всичкото отгоре са на добра цена.

# 563
  • БГ
На мен ми подариха малък омекотител семана Simple Smile

# 564
  • Варна
А някой получил ли е мейл, че ще получи четка за руж от една кампания, която имаше наскоро? Ако сте се включвали разбира се. Получих мейл, но е странно написан, като от бот. Ще получа четка за тест до 8.12, но звучи все едно да я пробвам и да я върна. .. Е сигурно не така, разбира се🙂 Пък няколко седмици след това ще ми пратят линк за оценка. Интересно дали въобще ще ми пратят нещо.
Аз се бях включвала за тест на серум на Лореал. Изпратиха ми го и след около месец/два ми пратиха и онлайн анкета, за да го оценя.
Не са много бързи, но все пак пращат, доколкото знам.

И аз участвам в тези тест-кампании. Наскоро ми пратиха мокри кърпи за грим. Така че очаквайте си четката, ше дойде;))

# 565
На мен ми подариха малък омекотител семана Simple Smile

Само това ли? На мен ми пратиха цяла торбичка с мострички освен омекотителя, но най-интересното беше крема за лице с бакучиол на Сапунената работилница (25мл), червило на Eveline и едно мини на Maybelline superstay matte ink. Smile

# 566
Преслава, може ли снимка на мостричките? Стана ми интересно.

# 567
Моят подарък от Лили бяха мостри на шампоан и балсам против косопад на Ив Роше, дискове за пране на Персил, голяма цветоулавяща кърпичка КР,  капсула Сомат за миялна машина, хидратиращ крем за лице на Ив Роше и една мантия ли, как се нарича, за подстригване и боядисване с логото на Лореал.

# 568
  • София
Ново в Лили:

Корейски са. Може би ще купя крема и серумите. Харесва ми, че са с женшен.

# 569
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой има ли / ползва ли гела с алое на Сапунената работилница? Взех го, защото уж био-еко-незнамсикакво, а и опаковката е удобна, но мирише потресаващо на болница, химия, петрол (не мога точно да определя) и се чудя дали е ок.

Общи условия

Активация на акаунт