Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Препоръчайте лосион/мляко за тяло за нормална към суха кожа, който попива и прави кожата мека и гладка, а не да остава мазно върху кожата.

# 571
Лосионите на Микса са такива.

# 572
CeraVe - крем или лосион в синьо бялата опаковка. За суха кожа са незаменими!

# 573
Препоръчайте ми балсам или маска за сухи краища, по възможност бюджетно от лили или дм🤗

# 574
Скрит текст:
Beauty of Joseon ги има в Лили в Сердика център, видях ги днес, много добре зареден магазин с корейска козметика. И нещата на Holika Holika, които са на промоция също са там.

А в ДМ пак там в Сердика център имаше от тази Oriental Magic серия на Балеа почти всичко без двата спрея за коса. Аз само млякото взех.
Скрит текст:
.
От Balea Beauty Expert видях крем-сорбето, новите два тоника, серума с азелаинова киселина и нощния крем с бакучиол.

# 575
Ето какво видях в нашия магазин

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 18:07 от deska90

# 576
Препоръчайте лосион/мляко за тяло за нормална към суха кожа, който попива и прави кожата мека и гладка, а не да остава мазно върху кожата.
На Yves Rocher лосиотите за тяло също заглаждат кожата без да мазнеят или лепнат, но нямат траен ефект, т.е. след измиване на продукта кожата си е също толкова суха, колкото и преди това.
А аз имам въпрос- някой виждал ли е лосионът с аромат на манго в старата опаковка (с красивите илюстрации) в някой Лили магазин в София?

# 577
Моето мнение за лосионите на Ив Роше е негативно. Ужасен състав, оставят лепкаво усещане, имат много изкуствени аромати и не съм доволна изобщо.
Последният си купих преди 5 години, уж борбонска ванилия, имаше много изкуствен и не особено приятен аромат. От тогава не съм им давала шанс. Балеа са с по-хубави лосиони.

# 578
Така. Понеже и аз имах някакви спечелени талони от ролетка, та купих два лосиона. В магазина нямаше никакъв избор на лосиони за тяло... Имаше някакви микса и някакви дм. Купих тези двата. И двата за мен са боклуци. Ползвала съм ги от тогава и мнението ми не е от вчера. Аромата е изкуствен, прекалено изкуствен, като големия лосион е леко по-добре откъм аромат. И двата се размазват много трудно. Седят бели, непопиващи и неразмазващи се. Колкото повече търкам на кожата, толкова като че ли по-бяло става. След десет минути може да намажа и размажа по цялото тяло. Хидратация никаква. Шарения лосион ми оставя едно усещане за опъване по кожата. Все едно съм намазана с нещо, което се стяга отгоре.. чувството е странно и некомфортно. Не ми дават и двата хидратация. Не ми харесват и не знам за кой ли път се убеждавам, че марката балея , дм и производните им, не е за мен, не ми допада, не ми върши работа, а напротив. Давам конкретен пример с тези лосиони, но мога да кажа същото и за техните душ гелове.
Днес минах в друг магазин, защото след снощното мазане ми писна и си купих нормален лосион. Не са скъпи, за да ме е яд, но можех с тия пари да си купя храна на котето на марка дм, която той харесва и яде , а вместо това ще ги изхвърля. На петите си няма как да ги мажа, те искат друга грижа. Ако подаря на приятелка - ще й направя лоша услуга с тези боклуци...

# 579
От лосионите на Balea, този с урея е хубав и хидратира.

# 580
Имам го. Не оставя такъв бял филм, както тези двата, по-добър е, но не ми харесва аромата и ми идва тежък и лепкав. Ползвам го в краен слъчай. Дрехите ми залепват отгоре. А нямам време да чакам гола двайсет минути. Любимия ми вики бутик не го ползвам зимата, заради блясъка му. Не знам дали добре би се изпрал след това. Имам си друг любимец за всеки сезон.

# 581
Така. Понеже и аз имах някакви спечелени талони от ролетка, та купих два лосиона. В магазина нямаше никакъв избор на лосиони за тяло... Имаше някакви микса и някакви дм. Купих тези двата. И двата за мен са боклуци. Ползвала съм ги от тогава и мнението ми не е от вчера. Аромата е изкуствен, прекалено изкуствен, като големия лосион е леко по-добре откъм аромат. И двата се размазват много трудно. Седят бели, непопиващи и неразмазващи се. Колкото повече търкам на кожата, толкова като че ли по-бяло става. След десет минути може да намажа и размажа по цялото тяло. Хидратация никаква. Шарения лосион ми оставя едно усещане за опъване по кожата. Все едно съм намазана с нещо, което се стяга отгоре.. чувството е странно и некомфортно. Не ми дават и двата хидратация. Не ми харесват и не знам за кой ли път се убеждавам, че марката балея , дм и производните им, не е за мен, не ми допада, не ми върши работа, а напротив. Давам конкретен пример с тези лосиони, но мога да кажа същото и за техните душ гелове.
Днес минах в друг магазин, защото след снощното мазане ми писна и си купих нормален лосион. Не са скъпи, за да ме е яд, но можех с тия пари да си купя храна на котето на марка дм, която той харесва и яде , а вместо това ще ги изхвърля. На петите си няма как да ги мажа, те искат друга грижа. Ако подаря на приятелка - ще й направя лоша услуга с тези боклуци...

Ако решите да ги подарите аз мога да ги взема. Ако не ви се изпращат по куриери може да ги подарите на приятелка, като и кажете вашето мнение. Така няма да се чувствате кофти, а тя ако желае ще ги вземе.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 18:35 от mmtomova

# 582
  • Ланкър, планините Овнерог
От лосионите на Balea, този с урея е хубав и хидратира.
Преди години си го взех и след първото ползване замина в коша. Много неприятна, кисела миризма и размазване до откат. Ти мажеш, то по-бяло става.

# 583
Ако решите да ги подарите аз мога да ги взема. Ако не ви се изпращат по куриери може да ги подарите на приятелка, като и кажете вашето мнение. Така няма да се чувствате кофти, а тя ако желае ще ги вземе.
Разбира се бих казала защо не ги харесвам, не желая да направя лоша услуга , на когото и да е. Ако не иска, мога да ги подаря на вас. Но като платите куриерската такса, тя се равнява на цената на двата лосиона заедно. Ако ви е смислено това, нямам против.

# 584
Разбира се бих казала защо не ги харесвам, не желая да направя лоша услуга , на когото и да е. Ако не иска, мога да ги подаря на вас. Но като платите куриерската такса, тя се равнява на цената на двата лосиона заедно. Ако ви е смислено това, нямам против.
Вижте дали ще ги иска и ще се разберем на лични съобщения, ако не ги вземе приятелката ви, за да не спамим тук. Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт