Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Mountain_crystal, аз съм останала с такова впечатление от абсолютно всички лосиони на Балеа, затова вече съм се зарекла, че няма да се поддавам от красивите опаковки на лимитираните серии през лятото и по Коледа😂

Напоследък лосиони изпозлвам само на Дав и един на Rituals, който е страхотен, но и цената му също 😒

# 586
От лосионите на Balea, този с урея е хубав и хидратира.
Преди години си го взех и след първото ползване замина в коша. Много неприятна, кисела миризма и размазване до откат. Ти мажеш, то по-бяло става.
Аз ползвам този с по висок % урея и нямам такива проблеми, знам ли, може кожата ми да е по-суха и да го “поема” по-бързо.

# 587
Mountain_crystal, аз съм останала с такова впечатление от абсолютно всички лосиони на Балеа, затова вече съм се зарекла, че няма да се поддавам от красивите опаковки на лимитираните серии през лятото и по Коледа😂

Напоследък лосиони изпозлвам само на Дав и един на Rituals, който е страхотен, но и цената му също 😒
Дав ми е любимеца и на мен, когато не слагам блестящият вики.

# 588
Купих този на Neutrogena. Уникален е! Много ми харесва. Лека консистенция, бързо попива, не лепне, лека миризма. Препоръчвам!

# 589
Аз пък този

Също съм изключително доволна. Чудесен за много суха кожа, каквато е моята.

# 590
Аз също съм от тези, които не харесват лосионите на Балеа.
Пробвала съм 5-6 и винаги съм оставала разочарована. Много евтина и изкуствена миризма, която се задържа само докато се мажеш. За хидратация и нещо повече и дума не може да става.
Единствения, който харесах и използвах до край беше лимитката Copacabana. Деликатен блясък и много приятна миризма. Идеален за лятото.

В момента за силна хидратация използвам стягащия лосион на Nivea Q10. За стягане не мога да коментирам, тъй като съм тренираща, но за хидратация върши чудесна работа.
Скоро видях, че Mixa също са пуснали стягащ лосион, някой да го е пробвал?

# 591
  • Стара Загора

Разбира се бих казала защо не ги харесвам, не желая да направя лоша услуга , на когото и да е. Ако не иска, мога да ги подаря на вас. Но като платите куриерската такса, тя се равнява на цената на двата лосиона заедно. Ако ви е смислено това, нямам против.
Може да върнете и употребявани продукти в ДМ с представяне на касов бон.
Гаранция за връщане или замянa  
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

На мен ми допадат лосионите за тяло на Balea с масла в тубичка. С марула в момента не го предлагат, на негово място има с арганово масло и аромат на череша.

# 592
Не пазя бележка. А и са евтини и като цяло не бих се наела с връщане. Ако беше друг продукт и то с някакви странични реакции, тогава да. За лосион от три лева - не.

# 593
  • Deutschland
С масла попиват бързо тези на Балеа, другите не. Купувам и аз, подмамена от шарени опаковки и после подарявам.

На Дав не бях купувала нищо тяхно отдавна, но видях една симпатична тубичка крем за ръце си купих. Попива бързо, овлажнява и ухае приятно и трайно. Не знам нови ли са, стари ли, не съм виждала досега.

# 594
На Neutrogena показания също ми допада много. На Микса съм използвала за суха кожа, много добра хидратация само нещо аромата не ми допадна.
Обичам лосиони които миришат нежно и на чисто - този на Rituals е точно такъв.
На Дав любимия ми е ето този - и като аромат и като консистенция

В момента имам този, но не ми допада особено, защото е доста по-гъст и той малко по-трудно попива и аромата не ми допада толкова въпреки че харесвам душ гела

Иначе когато използвам парфюмен лосион залагам на любимия Seventeen

Като стана дума за Дав съм влюбена в този скраб за тяло

Много нежен, премахва всичко, а ароматът е един път 😍 за съжаление обаче няма никакъя друг продукт с този аромат 😏

# 595
И аз не съм доволна от нито един лосион на Balea, накрая изхвърлям и повече няма да купувам. В момента ползвам Ив Роше с кокос и ми харесва, тъй като попива много бързо, ароматът е траен, но за състав не знам.

# 596
  • Deutschland
Джули с оризово мляко има масло за тяло на Линеа био, аромата ми е любим и на мен. Мисля че е оризово мляко +ванилия. Не го ползвам, защото е с блясък, а е почти зима. Не върви.

# 597
Използвала съм стягащия лосион на Микса, имаше ефект, видях стягане на кожата по краката и корема.

# 598
  • Варна
В момента от Лили за колко време идват поръчките? На сайта пише между 3-5 дни, в профила като вляза да видя има ли промяна в статута на поръчката - изписва само "успешно платена с карта" и нищо друго, даже май и имейл не получих, че съм направила поръчка... да взема да им пиша ли?

# 599
Една направих събота и една в неделя. По обяд получих съобщение, че е в Box now станция. Предполагам е тази от събота, не съм я взела още. И за двете поръчки имам и-мейл, статусът при мен също е успешно платена с карта.

Общи условия

Активация на акаунт